Moda

Moda Anlayışımız Burcumuzu Yansıtıyor!

14 Temmuz 2017

Astroloji hepimizde merak uyandıran, gezegen ve yıldızların insanalar üzerindeki etkilerini yorumlayan bir bilim dalıdır. Hatta bilimlerin en eskisi olan bu dal bende en merak uyandıranıdır açık söylemek gerekirse 😉

Bu hafta sizlerle kendi ilgi alanıma da giren modanın astroloji ile ilgisinden bahsedeceğim. Belki de bu yazı sayesinde hayatınızı kolaylaştıracak bir çok tüyoya ulaşabilirsiniz 😉

Karakterimizi, düşünce yapımızı, hayal dünyamızı, yaratıcılığımızı etkisi altına alan burçlar aslında moda anlayışımız ile de ilişki kurabiliyor. Haydi! Beraber inceleyelim moda ve astroloji arasındaki bağlantıyı.

• Koç Kadını
Koç burcu kadını, ateş grubu olmasından mütevellit renk zenginliğine önem verenlerdendir. Kırmızı tonları vazgeçilmezi olan bu burç, tarzıyla da etrafa özgüvenini yansıtır. Fiziksel özelliğine çok fazla önem veren hatta bazen bunu takıntı haline bile getirebilen bu burçlar, ölçülerinden daha dar beden tercih etmeleri ile ünlüdürler.

• Boğa Kadını
Yönetici gezegeni Venüs olan Boğa burcu kadını pratik, sade, sofistike ama bir o kadar da zevklidir. Bu burç boyun hatlarını ön plana çıkarmayı sevdiğinden kolyeleri ve fularları vazgeçilmezleridir. Bu konuda yapaylıktan hoşlanmayan Boğa kadını takılarında değerli taşlardan, mücevherlerden hoşlanır. Balıkçı yaka bluzleri sık tercihleri arasında yer alır. Kozmetiğe, parfümlere, cilt bakımına genelde düşkünlük gösteren Boğa burcu kadını, favori olarak benimsediği ürünlerden vazgeçemeyenlerdendir.

• İkizler Kadını
En son trendlerden, modaya damgasını vuran renklerden ilk bizim haberimiz olur. Evet! Tam üstüne bastınız, çekin ayaklarınızı karşınızda bir İkizler burcu var. Yüzünüzü buruşturduğunuzu, yapma yaa dediğinizi hisseder gibiyim. Alışveriş merkezleri evimiz gibidir. Alışveriş merkezine gidemiyorsak aynı iştahla online alışveriş sitelerinde alışverişimizi gerçekleştirir asla geri kalmayız. Her değişken özellikli burç gibi İkizler de çok katlı giyinmeyi sever. Aksesuar olarak büyük gösterişli kolye ve gözlüklere bayılırlar. Ellerinin bakımına çok özen gösteren biz İkizler kadınının çantasında losyonu muhakkak bulunur.

• Yengeç Kadını
Genelde klasik, rahat ve feminen tercihler yapmaya eğilimlidirler. Zaman zaman görünüşü için pahalı harcamalar yapabilen Yengeç kadınının ilginç bir huyu vardır ki o da iç giyimi ve dış giyiminin uygun olmasına özen göstermesidir. Romantik bu burç için ‘Dantelin ve dekoltenin kraliçesi’ lafını kullanmak kaçınılmazdır.

• Aslan Kadını
Sıradan ve dağınık bir görüntü sahibi olmamak için ekstra özen gösteren Aslan burcu kadınının hem pahalı hem özel zevkleri vardır. Hiçbir şey onu saç değişimi için kuaföre gidiyor olmasından daha mutlu edemez. Aslan kadını bir ortama girdiğinde sade bir tercihte yapmış olsa duruşundan ve kıyafetleri taşıyışından onun tarzını farketmemek olanaksızdır.

• Başak Kadını
Kıyafetlerinde jilet gibi bir görünüme sahip olmaya bayılır bu burç. Kişiliği gibi durağan ve sade aksesuar tercihlerinde bulunurlar. Onlar için modayı günü gününe takip etmek bir eziyettir. Ne giyeceği, nasıl daha rahat olacağı konusunda net fikirleri olduğundan tercihlerinde dikkat çekici olmaktan uzaktırlar. Zor beğenen sık sık ikilemde kalan Başak burcu kadını ile alışverişe çıkmak pek tercih edilesi değildir.

• Terazi Kadını
Şık bir tarz ortaya koymakta asla zorlanmazlar. Sanki onlara doğuştan bir estetik yetenek bahşedilmiş gibidirler. Makyajındaki doğallığı ve kıyafetleri ile bütünleşen aksesuarları onlar üzerinde çarpıcı bir görünüm kazanır. Her ortam için nasıl giyinmesi gerektiğini bilen Terazi kadını dişlerinin temizliği ve beyazlığı için de oldukça özenli davranır.

• Akrep Kadını
Birçok tarzla görebileceğimiz Akrep kadını bir gün ağır bir makyaj yaparken ertesi gün makyajsız gezebilir. Kırmızı ve siyaha yoğun ilgi beslerken aynı zamanda kariyer anlamında görüntüsünde güç elde etmek istiyorsa gri rengi de çok iyi taşıyacaktır.

• Yay Kadını
Kişiliği gibi rengarenk bir gardıroba sahiptir. Moda, trendler değil rahatlık ön plandadır onlar için. Makyaj ve mücevher konusunda da sadeliği tercih ederler. Kültürel motifleri kıyafetlerinde de taşımaktan hoşlanan Yay kadını etnik tarzlara anlamlı, hikayesi olan aksesuarlara bayılır.

• Oğlak Kadını
Görüntüsü ile başarılı olmaktan hoşlanan dikkat çekmeyi seven Oğlak kadını için gündelik hayatında rahatlığı tercih etse bile yeterince gündelik giyindiğini söylemek oldukça zordur. Oğlak kadını koyu renk giysilere doğal ve değerli taşlara merak duyabilir.

• Kova Kadını
Aklıma ilk gelen isim tipik bir Kova kadını olan Jennifer Aniston oluyor her seferinde. Küçüklüğümden beri hayranlık duyduğum sinema ve dizi oyuncusu diğer Kova burçları gibi modayı yakından takip eder. Sadece günümüzün değil, geleceğin trendlerini yansıtmada da ustadırlar. Mavinin her tonuna ilgi duyan Kova kadını aksesuar konusunda da sıradışı olanı bulmakta zorlanmaz.

• Balık Kadını
Yumuşak ve ipek kıyafetlerin vücutlarını sarmasını seven Balık kadını son derece zarif olabilir. Duygularının akıcılığı, üzerindeki genelde uzun olan kıyafetlerin salınımı ile adeta bütünleşir. Ayakkabı aşığı Balık kadını rahat ve spor ayakkabılardan günlük yaşantısında vazgeçemeyenlerdendir. Dalgalı duygu hallerine göre giyinirler. Tarzı ne olursa olsun kombinleri her şekilde bir sanatsallık barındırır.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

9 YORUMLAR

  • Yanıtla Cemre Naz Karagül 14 Temmuz 2017 at 10:47

    Gördüğüm gibi hemen okumak istedim. Ardından da her zamanki gibi çok güzel bir yazıyla karşılaştım. Burcum hakkında yazdıklarınızı kendimle karşılaştırınca, tamamıyla doğru olduğunu gördüm. Emek verilmiş, araştırılmış ve yazıya dökülmüş belli. Güzel yazılarınıza devam edin lütfen 🙏❤

    • Yanıtla İrem Savaş 14 Temmuz 2017 at 12:57

      Sevgili Cemrecim 🙏🏼 Çok teşekkür ediyorum güzel cümlelerin için. Burcun konusundaki isabetli yorumum da duymak istediğim en güzel cümlelerden biri. Öpüyorum kocamam cici kal ♥️

  • Yanıtla Helin Demir 14 Temmuz 2017 at 12:35

    Burçlarla ilgili olan herkes gibi ben de görür görmez hemen okumak istedim. Guzel tespitler, merakla bekliyoruz diger yazılarını 🙏💓

    • Yanıtla İrem Savaş 14 Temmuz 2017 at 13:19

      Helinim çok teşekkür ederim, eğer doğru tespitlerde bulunduysam ne mutu bana 🙏🏼💙

  • Yanıtla Nihal Savaş 14 Temmuz 2017 at 15:59

    İremcim benim için de çok cazip olan bir konu seçmissin bu hafta, çok büyük zevkle okudum, sevgiler tatlı kızım.

    • Yanıtla İrem Savaş 14 Temmuz 2017 at 20:24

      Teşekkür ederim, hep zevkle oku ♥️

  • Yanıtla Elisa UYAR 14 Temmuz 2017 at 22:20

    Bir koç burcu olarak hayatımı bir kırmızısız bir de sensiz düşünemiyorum benim en güzel ikizler burcu bestim, alışverişlerimiz bol olsun💋 💕

    • Yanıtla İrem Savaş 14 Temmuz 2017 at 22:27

      Curly and first’üm çok şanlıyıım ♥️ Güzelim, çok teşekkür ederim ✨

  • Yanıtla Ödül Ortaboylu 17 Temmuz 2017 at 16:52

    Bir oğlak olarak koyu renklere olan ilgimi bilirsin İroşkom. Resmen bir yazıdan daha fazlası. Yine kendimi kaybederek ilgiyle zevkle okudum, canım dostum 💕

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan