Moda

Haftanın Zarif İkonu Yasemin Özilhan

27 Ekim 2017

Her daim duruluğu, kaliteli duruşu ve asla kendinden ödün vermeyen tarzı ile nam-ı diğer Doktor Ela…

Yasemin Ergene iken İzzet Özilhan ile olan evliliğinden sonra artık Yasemin Özilhan [@yaseminozilhan] 👰🏻

2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında da son 10’a kalmayı başardı, biz gönüllerin tescilli güzeli diyebiliriz ona 👌🏼

Biraz magazini şu kenara bırakalım, bu hafta sizler için gündeme bir anda bomba gibi düşen Yasemin Özilhan’ın şıklık anlayışını ve tercih ettiği trendleri derledim.

Evli, mutlu ve iki kızına rağmen hala kusursuz bir fizik ile karşımızda, evet o bir anne!

Stili ile ilham olan Yasemin Özilhan, İpekyol için 35 parçalık bir koleksiyon hazırladı geçtiğimiz günlerde. Hepsi birbirinden harika 👍🏼✨

İpekyol [@ipekyoltr] koleksiyonunda Yasemin Özilhan’ın stilinden ve gardırobundan esinlenerek hazırlanan ikon tasarımlar yer alıyor.

Beraber inceleyeliiim, yorumlayalıım 🔍

💛 Eklektik parçaların, korse ve bağlama detayları ile feminen hatları ön plana çıkaran modellerin göze çarptığı Yasemin Özilhan for Ipekyol koleksiyonu; asimetrik kalıp detaylarıyla da modern görünümünü pekiştiriyor.

Yasemin Özilhan zarafeti ile birleşen bir look daha, belki de askıda görsek bu kadar etkilenmeyeceğimiz bir elbise. İşte kombin ve vücudu iyi tanımanın önemi 👌🏼

Sezonun trendi olan ekose ve prince de galles desenlerinin bir arada kullanıldığı koleksiyonda, siyah ve kırık beyaz ağırlıklı renk hakimiyetine balkabağı rengi eşlik ediyor.

Birkaç görsel iliştiriyorum hemen şuraya, size de ilham olabilecek cinsten 👇🏼

Ekim ayı itibariyle Ipekyol mağazalarında moda tutkunlarıyla buluşan Yasemin Özilhan for Ipekyol koleksiyonunu mağazalarda mutlaka incelemelisiniz 👗

📍Benden size duru ve zarif olmada birkaç tüyo!

• Renk Ve Duruş: Tek renklilik, kurtarıcınız olabilir. Tepeden tırnağa aynı renkte giysiler giyerseniz, uzun, bölünmemiş bir çizgi illüzyonu yaratmış olursunuz. (Renkleri hayatınızdan çıkarmayın tabii ki de!!)

• Pantalon Alırken: Pantolonda en iyi görüntüyü elde etmek için büzgüsüz ve pilesiz pantolonları tercih edin. Çünkü bunlar sizi daha göbekli gösterir.

• Yapışken Değil, Akışkan: Giydiğiniz kumaşlar ikinci bir deri gibi üzerinize yapışmamalı, yapışmadan sarmalı. Jean gibi sert kumaşlar çıkıntıları toplayıp saklarken, poplin ve keten gibi daha az sert kumaşlarda fazlalıklar pörtleyebilir.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan