Moda

Stil Rehberi: Kovboy Çizmesi

12 Ocak 2018

Botlar ve çizmeler, yavaş yavaş mevsimsiz tercihler kategorisinde yerini almaya başladı. Yaz-kış, ilkbahar-sonbahar çeşitli kombinler ile sezona ayak uyduran bu trend için en çok karşılaştığım soru; Nasıl kombinleyeceğiz?

Yıllardır trend olan kovboy botları, her markanın koleksiyonuna eklediği bir parça oldu artık.

Bu hafta sizler için ‘kovboy çizmesi’ trendlerini kaleme aldım. Artık bu trendi gardıroptan çıkarıp değerlendirmenin tam vakti!

Kovboy botu, kış mevsiminden ziyade, yaz için yaratılmış diyebiliriz. Yazın bot giymeyi sevenlerdenseniz, kot şort ve eteklerle kombinlemenizi tavsiye ederiz.

Kesinlikle farklı ve trendy görüneceksiniz.

Kovboy çizmesini etek ile kombin edecekseniz kısa çizmeyi tercih etmelisiniz. Topuklu kovboy çizmeleri çok iyi bir görüntü verecektir. Hem bacak boyunuz da topuklu çizme sayesinde daha uzun gözükür.

❗️Mutlaka dar kalıp pantolon tercih etmelisiniz. Kovboy çizmesinin içerisine paçalarınızı yerleştirmeniz önemlidir. Bol, boru paça pantolonlarla kovboy çizmesi kombin edilmemelidir.

Kovboy çizmesi giymenin popüler başka bir şekli ise yukardaki resimlerdeki gibi çiçeksi, bol, gündelik elbiselerle giymektir. Basit giyinin Ashley Olsen ya da Jessica Alba gibi uçlarda yaşayan, ya da renkli elbise terciğini gördüğümüz Miley gibi. Buradaki en önemli nokta, elbiseniz diz üstü olmalı ancak çok kısa değil.

Kovboy çizmesi giydiğinizde abartılı ve parıltılı elbise giymeyin: Kovboy çizmesi giydiğinizde diğer kısımlarınız basit olsun. Rüküşlükten kaçının. Bırakın insanlar kovboy çizmenize odaklansın.

Kovboy çizmesini her gün giymeyin: Kovboy çizmenizi arada bir giyerseniz daha iyi olur. Bu giyim tarzını çok sevseniz dahi tavsiyemiz her gün tercih etmemeniz yoksa “şu kovboy çizmeli kız” diye etiketlenirsiniz 😉

Her ne giyerseniz giyin kendi tarzınız ile harmanlamanız, sizi daima bir adım öne taşır.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

1 Comment

  • Yanıtla Hande Savaş 12 Ocak 2018 at 12:37

    Bebeğim yine çok çok güzel bir yazı olmuş 💕😘

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan