Astroloji

2 Mart: Başak Burcunda Dolunay

21 Şubat 2018

Başak Burcunda Dolunay

İçinde bulunduğumuz yılı şekillendiren en önemli gökyüzü olaylarından biri olan Güneş Tutulmasının ardından 2 Mart günü başak burcunda dolunay gerçekleşiyor olacak.

Zihinsel bulanıklıktan netliğe yolculuk bu dolunayın ana teması…

Kafa karışıklığı, herşeye yetememe/yetişememe düşüncesinden doğan baskı hissi ve zihinsel karmaşıklık içinde olduğumuzu hissederken duygusal anlamda yeni farkındalıklar yaşayabiliriz.

2 Mart dolunayı ile birlikte duygular oldukça görünür kılınacak. Zihnin her zamankinden fazla içine düşebileceği kuruntulu hali bir kenara bırakıp, onları analiz etmeyi seçerseniz bilinçaltınızda yer alarak hayatınızı yöneten duygusal düğümleri kolaylıkla çözebilir, hayatınıza etkisinden kurtulabilirsiniz.

Dolunayın öne çıkardıkları:

Bu dolunay etkisi özellikle iş ve finansal konuları ortaya atacaktır. Bunlarla birlikte hayatın her alanında istikrar ve somut göstergeler arayışımız bizi bulanıklığın içinden netliğe sürükleyen bir etki olacaktır.

Satürn’ün, dolunayın baş karakterleri ay ve güneşe yapacağı olumlu açılar bu sisli görüş alanı içinde denge, istikrar ve sağlamlığı bulmanıza yardım edecektir. Ne yönde gitmek istediğinizi biliyorsanız savrulmamak için çokça destek bulacaksınız.

Başak burcunda dolunay etkisi ile görünen o ki; ilişkiler ve finansal konularla birlikte kişisel doğum haritanızda etkilediği alanlarda duygusal ve düşünsel birliği sağlamanızı isterken bunu başarmanıza yardımcı da olacaktır. Fakat eğer aksiyon almanız gereken noktalar varsa gerginliği hissedebileceğiniz anlar olabilir. Burada agresifliğin getirdiği gergin yüksek enerjiyi hareket enerjisine dönüştürerek akıllıca kullanabilirsiniz.

Başak burcunda dolunay gerçekleşirken;

Farkında olmadan gerçek dışı olarak kurguladığınız düşünceler, kırgınlıklar ve alınganlıklar bu dolunayın tuzağı olabilir. Düşündüklerinizin sizi önce zihninizde sonra hayatınızda kaosa sürüklemesine izin vermeyin. Hayal gücünüzü yalnızca büyütüp somutlaştırıp hayatınızda görmek istediğiniz şeyler için kullanın.

Her düşünceniz ve her duygunuz bir kıvılcıma dönüşüp alev alacaksa farkındalıkla bunu yararınıza çalıştırabilirsiniz.

Duygusal gerginliğe eklenen korkular içinde yolunuzu, zihinsel bulanıklığın içinde netliği bulmayı da elbet öğrenebilir, başarabilirsiniz.

2 Mart Başak burcunda dolunay ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Boğa:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

İkizler:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Yengeç:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Aslan:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Başak:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, özgürlük ve bağımsızlık hissi, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Terazi:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Akrep:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Yay:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Oğlak:

Eğitimler, seyahatler, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Kova:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Balık:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan