Astroloji

15 Şubat: Kova Burcunda Güneş Tutulması

7 Şubat 2018
Nasa tarafından kaydedilmiş güneş tutulması

Nasa tarafından kaydedilmiş güneş tutulması

Şubat ayının ve dahası 2018 yılının en önemli gökyüzü olaylarından olan Kova burcunda güneş tutulması 15 Şubat’ta gerçekleşecek.

Gökyüzü olayları her zaman bir zincirin halkaları gibi çalıştığından bu halkaların tetiklendiği her olayda hayatımızda etki aldığımız alanlarda gidişatımıza göre gelişmeler, değişimler olur. Burada da bir tutulmalar zincirinin halkasından bahsediyor olduğumuzdan, gözlemleyin; Ağustos 2017’de yaşadıklarınız, geçtiğimiz hafta içinde bir noktaya bağlanmış olabilir.

15 Şubattaki güneş tutulması ile bu alanı etkileyen yeni gelişmeler gerçekleşiyor olacağı gibi, hayatınızın aynı alanını etkileyen konular bu kez Temmuz 2018 ile birlikte yeni bir noktaya evrilmeye devam ediyor olacaktır.

Dolayısıyla, hepimiz için önemli farkındalıklar ve önemli adımlar vakti! Tutulmalar söz konusu ise her zaman önemli ve köklü değişimlerin yolundayız demektir. Ya da onlar bizim, ne dersiniz…? Zaten bir farkı yok değil mi… 🙂

Güneş tutulması etkisi altındaki günlerde büyük ve gözle görülür olaylar olabileceği gibi, bu zaman dilimi içerisinde baktığımızda, aklımızda bir fikrin ateşlenmesi şeklinde de seyredebilir. Fakat her durumda etkisi, yankısı, gelişimi altı ay içinde gözle görülür noktaya varacaktır. Ağustos 2017’den bu yana olduğu gibi…

Güneş tutulması ne söylüyor?

Gelelim önümüzdeki tutulmanın bize anlatmak istediklerine;
Bu bir kalp sesi meselesi aslında. Kalp sesini dinleyip zihni ona uyumlama süreci. Geçtiğimiz altı ay boyunca ne yaptık, neleri farkettik, bunlar hayatımızda nasıl bir noktaya geldi ve nereye doğru gidiyoruz yolculuğunda geçtiğimiz hafta yaşadığımız ay tutulmasının ardı sıra gelerek, zihnin de serüvene dahil olacağı ve kalp sesimizle hayatlarımızda hangi noktaya geldiysek bundan sonra zihnimizin de kabullenişiyle yola devam ediyor olacağımızı gösteriyor süreç ve bunu istiyor bizden.

Belki kalbimiz bir tarafa çekiyordu bizi, ama hemen peşinden zihnimiz “dur!” diyordu, “Ne yapıyorsun, bu bana göre hiç mantıklı değil!”Birşeyi başlatmak istiyordu ruhumuz ama zihin engeller çıkarıyordu her seferinde önümüze. Ya da bitirmek birşeyleri; işten, eşten, aileden hatta belki yalnızlık hissinden ayrılmak. Orada vadenin dolduğunu, değil fayda, üzerine bir de zarar gördüğümüzü biliyordu, fakat zihin kendine tutunacak noktalar bulup bir şekilde engelliyordu yürüdüğümüz yolda.

İşte tüm bu durumlarda zihnin varsaydığı tüm bu engellerden kurtulmaya, daha fazla “kendimiz olmaya” başlayacağımız noktadayız. Zihnin de arınıp, kalple beraber parlamaya başlıyor olacağı noktada…

Tutulmanın Dilinden

Gör ve bırak diyor artık yüzyıllardır tutunduğun ve seni bir arpa boyu ileri götürmeyen herşeyi. Hayatı anlamaya çalış, kalbini ve gerçekte olduğun kişiyi yaşamaya başla…

Seni ne geri çekiyor, seç bir bir… Neye tutunuyorsun inatla, geç yanından hepsinin. Yeter vaktinden ve enerjinden çaldıkları. Ruhun neyi görmek istiyor hayatında, neleri yaşamak mutlu ediyor seni…

İşte sana farketme, zihninin ve kalbinin bir arada olacağı şekilde karar verme vakti, bunun için uygun enerji.

Büyük farkedişlerin, aydınlanma dediklerimizin vakti bu tutulma. Zor gelecek, ama elinizi kalbinize koymaktan çekinmeyin. İçeride ne varsa, dışarıda da o vardır… Bırakın aksın kalbinizdeki güzellikler zihninize ve hayatınıza…

Güzel günler, güzellikler ve istediğiniz herşey hayatınızda zaten var. Kalbiniz halihazırda görüyor, zihniniz de görmeye başlıyor.

Bunu 6 ay sonra tekrar konuşalım 🙂

15 Şubat güneş tutulması ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular.

Boğa:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız.

İkizler:

Eğitimler, seyahatler, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular.

Yengeç:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular.

Aslan:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular.

Başak:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular.

Terazi:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular.

Akrep:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular.

Yay:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular.

Oğlak:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular.

Kova:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, özgürlük ve bağımsızlık hissi, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular.

Balık:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular.

Kolay gelsin hepimize,
Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan