Astroloji

Uranüs Boğa Burcunda

16 Mayıs 2018
14 Mayıs’ta başlayan 7 yıllık yeni bir döngüden bahsedeceğiz bu yazıda: Uranüs Boğa burcunda.


14 Mayıs’ta başlayan 7 yıllık yeni bir döngüden bahsedeceğiz bu yazıda: Uranüs Boğa Burcunda.

 
Etkilerini yavaş yavaş zamana yayılmış şekilde göreceğimiz bu gökyüzü hareketinin son gerçekleştiği zaman dilimi bundan 84 yıl öncesi.

Uranüs

Uranüs, doğum haritalarımızda temas ettiği alanda, geçmişten getirip tutunduğumuz kalıplarımızı kırar. Şimdiye kadar kendimizi limitlediğimiz inançlarımızı dönüştürerek bizi daha da özgürleştirir.

İçinde olduğumuz yılın sonuna doğru gerileme süreci sırasında tekrar Koç burcuna dönerek Kasım 2018 – Mart 2019 arasını son kez burada geçirecek ve 6 Temmuz 2025 tarihine kadar Boğa burcundaki seyahatine devam edecek.

Bu süre boyunca, öncelikle yükselen burcu, Güneş burcu ve Ay burcu Boğa olanlar en fazla etkilenenler olacak. Tüm diğer burçlar da Uranüs’ün haritalarında temas ettiği alanda etkilerini yaşıyor olacak.

Uranüs Boğa Burcunda

Bu hareketi boyunca gıda, iş ve para konuları en önemli ve köklü değişimleri yaşayacağımız konular. Özellikle toprakla alakalı işlerde olmak üzere üretkenliğin, hazır elde etmenin önüne geçtiğini göreceğiz. Üretimde ve maddi kazanç elde ettiğimiz alanda, şimdiye kadar kendimizi bağımlılaştırdığımız durumları kırarak bireysel olarak daha fazla rol alacağız. Üretim sonucunda elde edilenin, dağıtılma, yayılma sürecinde, bilgi ve teknolojiyle köklü şekilde bir araya geleceğini göreceğiz.

Maddi Değerlere Bakış Açısını Değiştirecek

Uranüs Boğa burcunda hareket ederken etki aldığımız alanlarda şimdiye kadar kabul görmüş sistemin yavaş yavaş fakat kökten değişimini yaşayacağız. Para tanımımızın ve onu kullanma yöntemimizin değişeceği, bu alandaki dijitalleşmenin ilerleyeceği bir süreç olacak.

Maddi değerleri, takıntılı bir şekilde istemek ve deyim yerindeyse kölesi olmak durumundan, onun sağlayacağı rahatlık ve özgürlüğü istemeye daha fazla evrilecek bakış açıları.

Alışılagelmiş sistemi geride bırakacağımız, işlerimizi ve para kaynaklarımızı şu anda olduğundan çok daha fazla istediğimiz hale dönüştürebileceğimiz, bu alanlardaki kendimize koyduğumuz zihinsel limitleri kıracağımız bir dönem olacak.

Uranüs’ün Boğa seyrinde “bu da mümkün müymüş” hali bu konularda en fazla içine düşülecek hal olacaktır. Hepsi mümkün, daha özgür hissettiğiniz bir iş alanı ve kazanç elde etme şekli de… Bu süreçte buraya oldukça fazla açıldığınızı göreceksiniz.

Tüm bu değişimler kendi hayatlarımızla beraber kolektifte de büyük yenilikler yaratıyor olacak.

Dönüşüme Direnmek

Bu süreçte, Uranüs’ün yayın yaptığı Boğa enerjisinin olanı olduğu yerde tutma eğilimi; hem birşeyleri dönüştürmeye ihtiyaç duymaya hem de bu dönüşümlere direnç göstermeye sebep olabilir. İçinizde direnç gösterdiğiniz noktaları fark etmeniz yaşadığınız süreci kolaylaştıracaktır.

7 yıl sonra şu an içinde olduğumuz günlere baktığınızda bu yazının sonunda okuyacağınız alanlarla ilgili şimdi mümkün görmeyeceğiniz dönüşümü yaşadığınız bir noktaya geldiğinizi göreceksiniz.

Uranüs’ün hayatınızın önünüzdeki 7 yıllık döneminde haritanızda hangi gezegenlerle temas edeceğiyle ilgili doğru bilgiye sahip olmanız da süreçte yaşayacaklarınızı anlamanızı ve etkin şekilde yönetmenizi sağlayacaktır.

Uranüs Boğa burcunda seyahat ederken bu süreç ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Para kazanma şeklinizin dönüşeceği bir dönem olacak. Bu alandaki bağımlılıklarınızı kırıp gelir elde etme konusunda özgürleştiğinizi ve bireyselleştiğinizi göreceksiniz.

Boğa:

Kendinizi bağımlılaştırdığınız kişiler, durumlar, olaylarla ilgili zincirleri kırma döneminiz. Hayata bakış açınız yenilenecek, bireyselleşeceksiniz.

İkizler:

Bilinçaltı, korkular ve kaygılarla ilgili dönüşümü yaşayacağınız bir süreç olacak. Spiritüel, metafizik alandan öğrenmeniz ve içinizle bağ kurmayı geliştirmeniz yardımcı olacak. Hayal ettiklerinizi yaşamakla ilgili kısıtlandığınız durumların evrildiğini göreceksiniz.

Yengeç:

İdealleriniz ve hedeflerinize giderken kendinizi limitlediğiniz inançlarınızın dönüştüğü bir dönem olacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla ilgili konularda bağımlılaştığınız durumların evrildiğini ve toplumla ilgili kitleleri ilgilendiren konularda var olduğunuzu göreceksiniz.

Aslan:

İşiniz, kariyerinizle ilgili kendinizi limitlediğiniz durumlardan özgürleştiğiniz bir dönem olacak. Eş olmak, anne baba olmak ve toplumsal statünüzle ilgili konularda alıştığınız ve sizi ilerletmeyen bakış açınızın kırıldığını, daha özgür hissederek topluma görünür olduğunuz bir hale evrildiğini göreceksiniz.

Başak:

Eğitim, seyahatler, yurtdışı ile ilgili konularda bağımlılaşmış olduğunuz durumların daha özgür hissedeceğiniz bir noktaya evrildiğini göreceksiniz. Hayata bakış açınızın ve şimdiye kadar inandıklarınızın köklü şekilde dönüştüğü bir dönem olacak.

Terazi:

Borçlar, ödemeler, krediler veya eşinizin geliri ile ilgili konuların sizi kısıtlamadığı, bunlarla alakalı durumlardan özgürleşmeyi yaşadığınız bir dönem olacak. İçsel dönüşümü derinden deneyimleyeceğiniz bir süreç.

Akrep:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili, kendinizi kısıtladığınız ve bağımlı kıldığınız durumların kırıldığı bir dönem olacak. Bu alanlar birlikte daha özgür hissederek sürdüreceğiniz hale dönüşecek.

Yay:

Çalışma şartlarınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili kısıtlandığınız ve kendinizi bağımlılaştırdığınız durumlar dönüşecek. Özgür hissettiğiniz çalışma koşullarına doğru gittiğiniz bir dönem olacak. Günlük rutinlerinizde alışılagelmiş sisteminizi dönüştüreceksiniz.

Oğlak:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikler ve çocuklarla ilgili konulara bakış açınız, bu alanlarda kendinizi kısıtladığınız durumlar dönüşecek. Yeteneklerinizin ve keyif aldığınız konuların yüzeye çıktığı, bunları geliştirip ortaya koyduğunuz bir dönem olacak.

Kova:

Ev, aile, yaşadığınız yer ile ilgili kendinizi limitlediğiniz durumlar bu dönemde kırılır. Aile ile iletişimin ve yaşadığınız yerin alışılagelmişliğinin çok daha özgür hissettiğiniz duruma dönüşümünü yaşayacaksınız.

Balık:

İletişim şekliniz, kendinizi ifade etme yönteminiz yenilenecek. Daha sıradışı ve yaratıcı fikirler üretiyor olacaksınız. Bağlantıda olduğunuz yakın çevrenizle ilgili sizi kısıtlayan durumların daha özgür hissettiğiniz bir hale dönüştüğünü göreceksiniz. Bilgi edinme ve aktarma, kitlelere ulaşma gündemde olabilir.

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan