Astroloji

13 Haziran: İkizler Burcunda Yeniay

13 Haziran 2018
13 Haziran: İkizler Burcunda Yeniay


Son dönemin ve özellikle geçtiğimiz haftanın yorucu ve yoğun öğretili etkilerinin peşinden, bugün İkizler burcunda yeniay gerçekleşiyor olacak.

 
Birkaç haftadır Venüs, bir kısmı zorlu bir kısmı rahatlatıcı etkilerle, neredeyse tüm uzak gezegenler ile temas ederek sahip olduğumuz maddi-manevi değerlerle alakalı pek çok konuyu hatırlatmak, fark ettirmek istedi.

Venüs Etkileri

Hem finansal konularla hem ilişkilerle ilgili;

• Hayallerimizin bu kadarla sınırlı olmadığını

• Şu an sahip olduklarımızı ve şu ana kadar yaptıklarımızı en kıymetli şekilde değerlendirebilmeyi

• İçinde olduğumuz durumu daha ileri taşımanın ve bunun yollarının mümkün olduğunu

• Tüm bunlar yani yükselişimiz için de en dibe gömerek kendimize bile göstermediğimiz ağırlıkları artık bırakmamız gerektiğini bize göstermek için sahnedeydi.

İkizler Burcunda Yeniay

Sürecin devamında İkizler yeniayı en güçlü etkisi ile; “ben” olmaya, ben demeye tutunsak da aradığımız şeyin “biz” olmak olduğunu anlayacağımız bir yeniay olacak.

Sevgi ve romantik ilişkilerle ilgili konular iki haftalık süreçte ön planda. Uyumu ve dengeyi daha fazla hissederken, ilişkilerin bizi ileri taşıdığını da daha görünür haliyle deneyimleyeceğiz.

Bu süreçte;

• Evliliklerde eşiniz ile ilişkiyi daha güzel bir noktaya taşımak

• Var olan ilişkileri sevgiyle bir üst seviyeye çıkarmak

• Sevgiyle, uyumlu ve dengeli yeni bir ilişkiye başlamak

• Uzun vadeli, kalıcı etkileri olacak adımlar atmak için ideal bir zaman.

Bu dönemde gerçekleştirmek istediğiniz bu konularda, direkt olarak sizinle veya şu anki şartlarınızla alakalı hissediyor olduğunuz “yetersizlik” sizi yolunuzdan alıkoyan, geciktiren, bekleten yegane sebep!

❗️Yetersiz değil, yeterliliğinizin farkında değilsiniz.

❗️Güçsüz değil, gücünüzün farkında değilsiniz.

Elinizdekilerle, içinde olduğunuz şartlarla alabileceğiniz yol her neyse, o yolu alın; yapabileceğiniz her ne ise, onu yapmaya bakın. Belki pastanıza şimdi mumu yerleştiremiyor olabilirsiniz, ama hamuru için şu an bir hamleniz olabilir. Onunla başladığınızda ancak mumu yerleştirdiğiniz günü de göreceksiniz. O hamleyi yapıp, yapabildiğiniz kadarı için de kendinizi tebrik edin.

Değişimi Hissedeceğiz!

Bu ilerleme ve dönüşüm egoyu korkuturken İkizler burcunda yeniay şimdiye kadar saplandığımız ve bizi bir arpa boyu ilerletmeyen, alıştığımız durumlarla ilgili yeni kararları daha rahat almamız için de geliyor. Bu anlamda kendinizi hangi durumlarda ısrarla tutuyor olduğunuzu daha net görebilirsiniz. Bu kendinizi geçmişe yapıştırma halini görmeye direniyorsanız, bu hal kendini agresiflik ve gerginlik ile görünür kılmak isteyecektir. Böyle hissettiğiniz, davrandığınız durumlarda bu duygular, istediğinizi yapacak şartlara sahip olmamanızdan değil, ısrarla tutunduğunuzda direnmenizden kaynaklanıyor. Buradaki mesajı almanız, olanı rahatlatacak.

Bunlarla beraber özellikle iş ve para konularında bulanıklık ve kafa karışıklığı gündemde olabilir, dikkatli yönetmeniz faydalı olacaktır.

Sınırları koruyamadığınız veya belirginleştiremediğiniz, sınır çizmeniz gerektiği halde fazla yumuşak, esnek davrandığınız durumları fark etmeniz bu yeniayda ilerlemenize katkı sağlayacaktır.

Seyahatler ve eğitimler, yurt dışı ile ilgili konular için kolaylıkların ve fırsatların akışta olduğu bir dönem. Tatil ve eğitim planları için araştırma yapmanız birçok fırsatı önünüze getirecektir.

Özetle; yolunuzda savrulmadan, yetersizliğe dair düşüncelerle kendinizi bekleme modunda tutmadan, geçmişe, korkulara, alışkın olduğunuz veya güvende hissettiğiniz durumlara yapışmadan, elden geleni geldiği şekilde yaparsak harika ilerlemeler kaydedebileceğiniz bir yeniay dönemi olacak. Şu an için yapmak istediğinizden küçük hamleler olsa bile uzun vadede iyi ki o adımı Haziran 2018’de atmışım diyeceksiniz.

13 Haziran İkizler burcunda yeniay ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Boğa:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

İkizler:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Yengeç:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Aslan:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Başak:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Terazi:

Eğitimler, seyahatler, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Akrep:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Yay:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Oğlak:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Kova:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Balık:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan