Moda

Kombin Pusulası | Leopar

13 Temmuz 2018

Merhaba sevgili okurlar;

Haftasonu geldi çattı öyleyse enerjimiz hep tavan kombinlerimiz bol leoparlı olsun 🐆

Siz de benim gibi bir kombin yaptıktan sonra acaba leoparı nereye sıkıştırabilirim diye düşünecek kadar kafayı çizdiyseniz gelin bi’ sarılalım, çünkü bu bendeki leopar aşkı büyük!

Bu haftaki yazım leoparı seven ama giymeye cesaret edemeyenlerimiz için bir kılavuz niteliğinde olsun. Herkes cesaret bulsun ve kombinler oluşturulsun.

Başlı başına bir yıldız olan bu parça kombinlere küçücük de katkı sağlasa en dikkat çekici parça haline geliveriyor. O sebeple de leoparı mümkün olduğunca sporlaştırmak gerektiğini düşünüyorum. Örneğin eğer leoparı bir üst ya da alt parçada tercih ettiyseniz çok fazla canlı renk ve takı kullanmaktan kaçınmak gerekir. Tabii bir Gülşah Saraçoğlu [@gulsahsaracoglu] değilseniz!

Kombin Pusulası | Leopar

Hem bu kadar abartıyı, hem de bu renk cümbüşünü nasıl kaldırıyor bu bünye diye arada düşünmüyor değilim. Ama işte en beğendiğim kadınlardan ve modacılardan biri! Zaten böyle başarılı kadınlar görmek beni çok onurlandırıyor hep 👌🏼

• Siyah & Leopar Ayrılmaz İkili

Dediğim gibi abartılı ve ağır bir havası olduğundan bu parçaları dengelemenin en iyi yolu öncelikle siyah! Siyah bir tişört, siyah bir pantolon, siyah bir etek, nasıl oluyorsa…

Ancak kıyafetin leopar parça kısmını tamamen siyah yaptığımızda o zaman bu desen göze batmayacaktır. Ayrıca çok şık parçalardan ziyade tişört, sade bir gömlek, düz bir crop-top gibi spor parçalar da tercih etmekte fayda var.

Kombin Pusulası | Leopar

• Spor Kıyafetlerde Leopar Şıklığı

Benim en sevdiğim tarzlardan biri de bu kadar feminen parçaları tamamen spor salaş parçalarla bir arada kullanmak. Siz de leopar parçalarınızı spor kazaklarla bile kullanabilirsiniz.

Ayrıca gri, lacivert ve militar yeşili ve fuşya pembe de kesinlikle leoparın havasını sporlaştıracak renk seçeneklerinden.

Kombin Pusulası | Leopar

• Leopar Ve Kot Kumaş Uyumu

En çok kullandığım, günlük kombinlerimde en kolay harmanladığım ikili olur kendileri. Zaten kot kumaşının uyum sağlamadığı bir parça var mı? Tabii ki hayır!

Leopara da en çok yakışanlardan biri yırtık pırtık kot şortlar, koyu renk kot gömlekler, kot pantolonlar.

Kombin Pusulası | Leopar

• Küçük Detaylarla Leoparın Esintisi

Çantadaki bir aksesuar, bir fular belki yakaya takılan leopar bir rozet…

Böylelikle kullanım alanınız daha geniş oluyor, seçenekleriniz çoğalıyor. Leopar şıklığını yakalamak işte bu kadar kolay!🤟🏽

Eğer leoparı kıyafetlerinizden taşımayı sevmiyor veya abartılı buluyorsanız, ufak detaylarda kullanabilirsiniz.

Günlük hayatınızda kullandığınız aksesuarlarda bu deseni seçerseniz kullanım alanınız daha geniş olur ve alternatifleriniz çoğalır.

Kombin Pusulası | Leopar

Çanta ve kemer dışında diğer bir seçenek ise kış aylarında elimizden ayırmadığımız eldivenlerimiz olabilir.

Sokak modasında da örneklerini gördüğümüz gibi eldiveninizin üzerine takacağınız saatiniz ile bu desen ayrı bir bütünlük oluşturacaktır.

Ayrıca “leopar” zamansız bir desendir. Bu deseni tercih etmenin mevsimi olmaz. Bazı moda köşelerindeki “Bu yıl leopar moda olacak” sözleri pek realistik değildir.

Eğer bir leopar meraklısıysanız hangi mevsimde olursa olsun hele bir de indirime denk gelmişseniz zevkinize hitap eden, beğendiğiniz marka veya tasarımcıların ürünlerini kaçırmayın!

Kombin Pusulası | Leopar

1- Leopar desenli kıyafetleri kombinlerken ekstra desenli bir aksesuar kullanmayın.

2- Fazla makyajdan kaçının ama ruj sürmeyi ihmal etmeyin nude tonlardaki mat rujlar ya da iddialı bir kırmızı leopara çok yakışacaktır.

3- Hem çok dikkat çektiği için hem de vücudu olduğundan az daha iri gösterdiği için kullanırken dikkatli olun 🙏🏼

6- Başka bir hayvan deseni ile karıştırılmamalıdır!

Hayat renkli, günler şeker 🍭

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan