Astroloji

27 Temmuz: Kova Burcunda Ay Tutulması

25 Temmuz 2018
27 Temmuz: Kova Burcunda Ay Tutulması


Bir yılı aşkın süredir yaşanan sürecin olgunlaşma, toparlanma evresine geçişini göreceğimiz bir gökyüzü olayı gerçekleşecek 27 Temmuz’da: Kova burcunda ay tutulması.

 
Geçtiğimiz yılın Mayıs ayından bu yana, yazının devamında okuyacağınız alanlarda kendini hissettirmeye başlayıp, takip eden temmuz ve ağustos aylarında güçlü şekilde belirginleşerek hayatımıza dahil olmuş konular, şimdiye kadar bize de pek çok şey öğreterek hayatlarımızda bir noktaya gelmiş olmalı.

Kalp sesimizi dinlemeyi öğreten ve bizi ileri götürmeyi isteyen bu süreç 27 Temmuz’daki ay tutulması ile istediğimiz noktaya giderken önümüzdeki 3 ayda son temizliği yapmamızı söylüyor olacak.

Kova Burcunda Ay Tutulması

Davranışa dökemediklerimizi, korkularımızı, geçmişe tutunduklarımızı en net haliyle görüp fark edip bırakabildiğimizi göreceğiz.

Herşey bizi ileri götürmek için çabalıyor.

Sevgiden temellenerek hareket etmek istediğimiz, aynı zamanda duygusal yanımızın zihin tarafından bastırılmaya çalışıldığı bir tutulma süreci olacaktır. “Bak, hala aynı gördün mü, aynı şeyler dönüp duruyor.” gibi illüzyonik cümlelerin hakim olduğunu görebiliriz. Ancak son bir buçuk yıl zihnin sesini oldukça iyi tanıttı bize, bu sesi rahatlıkla ayırt ediyor olacağız.

Özgürlük hissinin oldukça baskın olduğunu, bu türlü düşüncelerden artık özgürleşmek istediğimizi daha fazla fark edeceğiz. Tüm bu inançların ve anıların bizi bağladığını daha iyi gözlemleyeceğiz.

İşimizi, sevgimizi, çalışma şeklimizi hepsini kalbimizden geldiği gibi yapabilmek, yaşayabilmek isteğini görerek tüm bunların önünde engel gördüğümüz herşeyi kaldırmak için de ideal bir zaman olacak.

Dönüşüm Bırakmakla Gelecek

Başarısız olmaktan, sonucun isteğimiz dışında gelişmesinden korkuyorsak veya buna inanıyorsak bunları bırakmak için ideal bir zaman. Bu temadaki düşünceler kendini, yüzünü çok net bir şekilde gösteriyor olacak. Sıkışmış hissediyorsanız bu durum; artık gerçek olmayan şeylere hala inanmaya devam etmekten, hala inanmakta ve bununla kendinizi koruduğunuzu düşünmekte kalmayı seçmekten.

Bırakmak rahatlatacak, zihnin tekrarladığı olumsuzluklardan farklı olacağını görmeyi seçmek rahatlatacak. Çünkü süreç bizi oraya götürmeyi seçiyor. Siz bu sırada kendiniz için süreci, yaşamak istediğinizi kolaylaştırıyor musunuz, zorlaştırıyor musunuz?

Artık olduğumuz yerde kalmayı değil değişmeyi dönüşmeyi seçebiliriz.

Özünde bu süreç; gör ve bırak süreci. Eskiden olduğu gibi karamsar düşüncelerin ve duyguların peşine takılma değil hepsini hayatımızdan, zihnimizden çıkarmanın zamanı.

Kova burcunda ay tutulması ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Boğa:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

İkizler:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Yengeç:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Aslan:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Başak:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Terazi:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Akrep:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Yay:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Oğlak:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Kova:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Balık:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan