Astroloji

13 Temmuz: Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

11 Temmuz 2018

13 Temmuz: Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

Temmuz ve Ağustos aylarında enerjilerini çokça hissedeceğimiz tutulmalar serisi 13 Temmuz’da yengeç burcunda güneş tutulması ile başlıyor olacak.

Bu güneş tutulması hayatlarımızda yeni bir 6 aylık evreyi başlatırken 2020’ye kadar sürecek yeni bir tutulmalar serisinin de ilkini yaşatıyor olacak.

Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

Bu önemli gökyüzü olayı yaklaşırken neyi istediğimizi ve neye ihtiyaç duyduğumuzu daha baskın ve daha net haliyle görmeye başladık bile. Güçlü tutulma enerjisinin açığa çıkması ile hayatımızı etki aldığımız alanlarda daha mutlu olacağımız hale dönüştürmek için köklü kararlar alarak bu yönde davranışlarda bulunabiliriz. Kalbin, ruhun istediğine kulak vermeme durumunda ise ilgili konularda kendimizi bir takım krizlerle karşılaşırken bulabiliriz.

Ne istediğinizi bildiğiniz halde uzun süredir bunu davranışa dökmekte zorlanıyorsanız veya devamlı olarak erteliyorsanız yengeç burcunda güneş tutulması ile aniden ve güçlü şekilde eyleme geçtiğinizi görebilirsiniz.

Açığa çıkacak bu güçlü enerjinin etkili olduğu bu dönemde hepimizin hayatı etki aldığımız alanlarda güçlü şekilde dönüşüyor olacak. Ne istediğimiz gibi bunun için ne yapmamız gerektiğini de aşikar şekilde görüyor olacağız.

Kendimize ve hayatımıza katacaklarımız var!

Yürümek istediğimiz yönde bize katkısı olmayan durumlar, davranışlar, alışkanlıklar, kişiler, olayların hayatımızdan elenişine, buradan doğan güce, yeniden doğuşa tanık olabiliriz.

Uzun vadeli getirilerle ve kalıcı etkilerle gelen güneş tutulması ile içinde olduğumuz günlerde başlayacak sürecin önümüzdeki 6 ay içinde önemli bir noktaya geldiğini görebiliriz.

Ev, yaşadığımız yer, güvende olma hissi, aile olmak, aile kurmak konuları ön planda olacak. Sevgiyi, güveni, şefkati sürece daha fazla dahil etmek isterken bu yönde güzel bir akış başlatıyor olacak. Aksi yönde ise; gerginliklere, takıntılı davranışlara, ipleri koparan hallere dikkat etmemiz gerekecek.

Özetle; kalbe kulak verdikçe tereddütsüz ne istediğimizi ve ne yapacağımızı bilerek o yönde güçlü adımlar atabileceğimiz bir etkiyle geliyor olacak.

Yengeç burcunda güneş tutulması ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Boğa:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

İkizler:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Yengeç:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Aslan:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Başak:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Terazi:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Akrep:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Yay:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Oğlak:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Kova:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Balık:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan