Astroloji

26 Ağustos: Balık Burcunda Dolunay

22 Ağustos 2018

26 Ağustos: Balık Burcunda Dolunay


Peşpeşe yaşadığımız üç tutulmanın ardından 26 Ağustos’ta Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor olacak. Gökyüzünde büyük toprak üçgeni varken gerçekleşecek bu dolunay bize neler getirecek, detaylarına bakalım.


Balık Burcunda Dolunay

Değişimin habercisi 26 Ağustos dolunayı sırasında Güneş, Satürn ve Uranüs, toprak burçlarında büyük üçgeni oluşturacak. Gayrimenkul konularını, toprak meselelerini, verimliliği, tarımı, inşaat sektörünü gündeme taşıyacak. Bu durumun büyük ve kalıcı dönüşümleri tetiklediğini, eskinin evrildiğini, yeni bir bakış açısı kazandığımızı ve yeni bir sistem inşa etme isteğimizi göz önünde bulabiliriz.

Karşılaştığımız durumlara kalıcı çözümler getirme ihtiyacında olacağız. Kalıcı çözümler getirmeyen olayları, durumları, kişileri aniden hayatımızdan çıkarmak söz konusu olacaktır.

Toplumsal konularda hassaslık artacak, ancak bu hassaslık üzüntü veya hakim olan duygu ile kalmayacak. Bazı durumlara yeni bakış açısı ile dönüştürücü çözümler üretme hem aniden hem de uzun vadede gerçekleşecek.

Baskı hissi gündemde

Baskı ve zorlanma hissi temel konumuz olacaktır. Yaptıklarımızın geri dönüşünü alamadığımızı hissetmek bizi zorlayabilir. Bu dönemde yapılanların uzun vadede getirisi olduğunu görebiliriz.

Bunlar dışında bizim için verimi olmadığını gördüğümüz konularla ilgili harekete geçerek kuru dalları rahatlıkla kestiğimizi de göreceğiz. Değişim kapıları açık.

Parasal konulara dikkat

Bir takım zorlanmalar kendini hissettirebilir, harcamalarda temkinli ilerlemenin önemli olduğu günlerdeyiz. Ekim ayının ilk haftası Venüs gerilemesi başlarken bu konuda daha az zorlanmak için şimdiden eldekinin kıymetini bilerek ilerlemek önemli olacak.

Balık burcunda dolunay ile kötünün ya da kötülüğün kabul görmediği, dönüşümün burada da ortaya çıktığı günlerden geçiyor olacağız. Düzenin, iyi olanı görebildiğimiz ve seçebildiğimiz yöne daha fazla evrildiği önemli bir adımda olacağız. Pembe gözlükle değil fakat gerçeği görmek için bakmayı seçebilirsiniz.

Davranışlarımıza ve sebeplerine ayna etkisi

Bu sırada sisli puslu, yanıltıcı hareketlerden uzak durmanın önemi büyük. Geri dönüşünü almak çok kolay olacaktır. Aynı zamanda bu süreçte “seçim yapamıyorum” veya “ne istediğimi bilmiyorum” gibi cümleler söylüyorsanız içinize daha açık yüreklilikle bakmak ve bu bahanelerden ve kendinizi oyalamaktan sıyrılmak için en doğru vakitlerden olacaktır.

Balık burcunda dolunay ile gelen büyük dönüşümün ve kangren olmuş noktaları tekrar yetişmesi için kesip atma güdüsünün aşırısı, sırf gaddarca davranmak için ani, birikmişlikle birşeyleri kesip atmaya eğilimli davranışlara da mahal verebilir. Burada eylemin nereden geldiğini doğru haliyle kestirmek gerekiyor.

Ailevi meselelerle ilgili iletişimin artmasıyla bir takım yaralı hissedilen durumların hatırlanması söz konusu.

İlişkilerle ilgili konularda, sevgiyi başka duygular üzerinden anlamaya çalışıp çalışmadığınıza bakmak dolunayın en güçlü mesajlarından. Kıskançlık sizin için sevginin varlığını mı ifade ediyor, sürekli zihinde kurguda olmak, dedektiflik oynamak halinde mi sevgi sizin için? Ya da gizli, gizemli davranışlarda bulunmaktan kazancınız olduğunu mu düşünüyorsunuz, açık olduğunuzda neyi kaybedeceksiniz, karamsarlık sevgiyle birlikte hep var olması gereken bir duygu mu olmalı? Sevgiyi gürül gürül yaşamanızdan sizi alıkoyan sebepleri arıyorsanız bunlara bu dolunayda mutlaka bakın. Aksi her zaman mümkün.

26 Ağustos dolunayı nerede kendimizi kurban psikolojisinde tuttuğumuzu da en açık şekliyle gösteriyor olacak.

Belirgin, net davranışlarda bulunmak istiyoruz. Buna karşılık kafamızda neyin/nelerin kaos yarattığını en aşikar haliyle görebileceğimiz bir zamandayız. Karar verin, yerinizde mi saymak istiyorsunuz, bu büyük dönüşüm dalgasından faydalanmak hayatınızı istediğiniz yöne sürmek ve yeni bir seviyeye geçmek mi?

Böyle büyük dönüşüm dalgalarında bir rotamız, tutkuyla takip ettiğimiz ve her geçen gün ona yaklaştığımızı bildiğimiz belirgin bir isteğimiz yoksa dalganın enerjisiyle savrulmayı seçiyoruz demektir. Ne istediğinizi seçerek hayatınızın direksiyonunu elinize alıp bu büyük enerjiyi sizi istediğiniz yere götürmesi için değerlendirebilirsiniz.

Balık burcunda dolunay ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Boğa:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

İkizler:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Yengeç:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Aslan:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Başak:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Terazi:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Akrep:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Yay:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Oğlak:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Kova:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Balık:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan