Astroloji

7 Aralık: Yay Burcunda Yeniay

28 Kasım 2018

7 Aralık: Yay Burcunda Yeniay

2018’in son yeniayı gerçekleşiyor. Yay burcunda yeniay meydana gelirken, sınırlarımızı netleştirdiğimiz, bu sınırlar üzerinden, netlikle beraber akıp, çoşup, taşmaya başlayacağımız bir dönemdeyiz.

Aralık 2019’a kadar sürecek bir yıllık Jüpiter-Yay döngüsü için de kilometre taşı olacak çok önemli başlangıçlar yapacağımız iki haftaya giriyoruz Yay yeniayı ile birlikte.

Yay Burcunda Yeniay

Özgürlüğümüzü, bireyselliğimizi her zamankinden fazla önemsediğimiz ve gündeme getirdiğimiz günlerdeyiz. Hareket halinde olmayı da aynı şekilde… Hem fiziksel olarak yer değişiklikleri hayatımızda hem de duygularımız, düşüncelerimiz ve enerjimiz dönüşüyor bir süredir. Bir yandan bu dönüşüm, değişim hali devam ederken, bir yandan gelişimin, yeni bakış açılarımızın bize katkısını görüyor, bunları stabil şekilde hayatımızda var etmeye devam edelim istiyoruz.

Hem hedeflerimizin geldiği noktayı görüyoruz hem yeni başlangıçlar için girişimlerde bulunmanın eşiğindeyiz.

Yeniay anında meydana gelecek etkiyle, takip eden iki hafta, önümüzdeki bir yıl boyunca yeni büyüme, gelişme döngümüz için önemli rol oynayacak.

İçgüdüsel olarak yapmak istediğimiz girişimleri, başlangıçları, bu dönemde sert, agresif ve keskin bir tavır içinde yapmamız mümkün. Tahammül etmeyip bizi zorlayan ile, eskiyle ipleri koparmaktan geliyor bu dönem başlangıçlara açılan yer. Ne yapıyorsak kendimizi yıpratmadan yapmaya ekstra özen göstermeli.

Sınırları netleştirmek, ne istediğimizi belirginleştirmek önemli!

Akma, coşma, büyüme, bilmediğimize açılma isteği o kadar güçlendi ki artık olduğumuz, alıştığımız yerde, bilinenin içinde durmak, beklemek, kalmak istemiyoruz.

Bu güçlü isteğe rağmen bu dönemde ilerlemediğimizi görüyorsak bizi olduğumuz yere bağlayan; ne istediğimizde netleşmeme halimizdir. Yapmamız gereken seçimi yapmak, isteğimizi olduğu gibi ortaya koymak ve ilerlemeyi seçmek sürecin anahtarı.

Yay burcunda yeniay ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Boğa:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

İkizler:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Yengeç:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Aslan:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Başak:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Terazi:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Akrep:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Yay:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Oğlak:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Kova:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Balık:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan