Astroloji

6 Ocak: Oğlak Burcunda Güneş Tutulması

26 Aralık 2018

6 Ocak: Oğlak Burcunda Güneş Tutulması
Henüz 2019’un ilk haftasını bitirmeden, Oğlak burcunda Güneş tutulması ile çok çok güçlü bir giriş yapıyoruz seneye.

Hem yeni başladığımız yıl için hem Satürn’ün 2017 sonunda Oğlak burcuna geçmesiyle başlamış olan 3 yıllık süreç için en önemli dönemlerden birindeyiz.

Oğlak Burcunda Güneş Tutulması

Geçen yılı zihnimizde toparlarken, istediğimiz neleri keşfettik, bu uğurda nelerden vazgeçtik, yerlerine istediğimiz yönde neler koyduk, yeni neler için çalışıyoruz ve bundan sonra nasıl, nereye doğru ilerleyeceğiz? İşte tüm bu soruların cevaplarına ve bu cevaplarla tetiklenen davranışlarımıza odaklıyız.

Geldiğimiz noktayı iyice kabulleniyoruz. Bundan sonrası için ise; hem en iyisini yapma niyetindeyiz hem de bunun için içimizdeki gücün, ateşin yükseldiğini görüyoruz.

Fiziksel enerjinin geri çekildiği bir buçuk ay geçirdik. Mars, Balık burcundaydı, hareketliliği azaltıp dinginliği arttırmak istedi. Bu sebeple kendimizi zorladığımız durumlarda fiziksel olarak bazı rahatsızlıklar, kazalar, kas, hareket problemleri ya da motivasyon düşüklüğü ile yalnız vakit geçirme gibi haller yaşandı. Mars, odağı içimize döndürüp, kendimizle kalmamızı sağlayarak hem daha güçlü şekilde harekete geçebilmemiz için enerji depolamamızı hem de bugünlerde gelecek güçlü kararlar ve adımlar için içsel öngörüşmeleri yapmamızı sağlayarak Balık burcundan ayrıldı.

Yaşam enerjimiz yükseliyor, hareketlilik geri dönüyor.

2019’un ilk günleriyle birlikte Mars Koç’a geçmişken biz de canlılığı ve aldığımız kararları enerjik şekilde hayata geçirme motivasyonunu hissetmeye başladık. Hem kararlarımıza hem yapabileceklerimize inancımız arttı. Hala megafonu elimize alıp bağırma halinden ziyade, süregelen dinginlikle, geçtiğimiz aylarda öğrendiğimiz şekilde motivasyonu içeriden alma halimizle hareket etmekteyiz.

Oğlak burcunda Güneş tutulması ile birlikte maddi-manevi sahip olduğumuz değerleri, işle, parayla, ilişkilerle ilgili alanları sorguluyoruz. Şimdiye kadar yaşanan ne varsa en profesyonel halimizle verimsiz olan her şeyigeride bırakmaya, hayatımızı daha yukarı taşımaya gönüllüyüz.

Acelemiz yok! Enerjimiz var!

Zamanımızı da enerjimizi de verimli kullanmayı biliyoruz. Yapacağımız her ne ise “Yeter ki en iyisi olsun.” diyoruz. Sabırlıyız ve yaptıklarımızın kalıcı, uzun vadeli olması için tutkuyla, azimle çalışıyoruz.

Güneş tutulmasından önceki ve sonraki 10’ar gün, tüm bunları en yoğun haliyle yaşayacağız. Bu dönemde alıyor olduğumuz kararlar, atıyor olduğumuz adımlar, başlıyor olduğumuz girişimler takip eden 6 aya da yayılarak sonuçları görünür hale gelecek.

Kısacası; bu enerjimizi toplamış, ne istediğimizi bilir, kararlı, azimli halimizle adım atmaya, çalışmaya devam! Meyvelerini kısa vadede de uzun vadede de toplayacağız.

Güneş tutulması dönemleri aynı zamanda yapmamız gereken değişikliklere direndiğimiz ölçüde, şartlar gereği bu değişiklikleri yapmak durumunda bırakıldığımız dönemlerdir. Krizli durumlar söz konusu ise; hangi değişikliğe direndiğimizi görmek kendimiz için hayatı kolaylaştıracak.

Oğlak burcunda Güneş tutulması ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Boğa:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

İkizler:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Yengeç:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Aslan:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Başak:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Terazi:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Akrep:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Yay:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Oğlak:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Kova:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Balık:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan