Moda

Göz Kamaştıran Stil Adresi | Nocturne

4 Ocak 2019

Merhaba, yeni yılın ilk yazısı ile karşınızdayım. Öncelikle yazılara ilginiz ve yaptığınız güzel yorumlardan dolayı çok teşekkür ederim. Kimi zaman mutluluk dolu, kimi zaman da düşük modlu bir yılı geride bıraktık. Başarı ve huzur dolu bir yıl diliyorum hepimizin adına!

Yılbaşı geliyor hazırlanalım, planlar yapalım derken geldi geçti bile. Artık odak noktamız 2019. Hem kendiniz hem de moda anlayışınız için sizlere feyz alabileceğiniz bir markayı bu hafta kaleme aldım.

Nocturne

Nocturne

2012 yılında deneyimli ve bir o kadar da genç bir takım ile kurulan Nocturne, kısa sürede başarıya ulaşmayı başarmış görünüyor.

Tasarımları ile kendine has bir çizgi yakalayan bu marka ile tanışalı 2-3 yıl oluyor. Bir tarz oluşturmak ya da davetlere hazırlanmak konusunda telaşlarım, ilk adresiniz haline gelebilecek moda anlayışına ve zevkine sahip Nocturne [ @nocturne] sayesinde uçtu gitti.

Kaleme alacak olmamdan mütevellit daha kapsamlı bir araştırma içerisine girdim. Markanın adı ilgimi en çok çeken kısmı olmuştu. Adını Frederic Chopin’in bir bestesinden alan Nocturne tasarımda özgünlüğe, kullandığı malzemelerde doğallık ve kaliteye verdiği önem ile şehirli kadının gardrobunda kısa sürede yerini almayı başarmış bulunuyor.

Yurt içi ve yurt dışında toptan satış ağını güven unsuru ile genişleten marka, satış anında olduğu kadar satış sonrası hizmet ve garanti anlayışı ile de corner mağazalarını yakın zamanda bir “marka zinciri”ne dönüştürmeyi hedefliyor. Benim bundan hiç şüphem yok, başarıdan başarıya koşacağına inandığım tasarımları mevcut.

2019 Sonbahar/Kış Trendleri

Parıltılı kumaşlar, bol bol pullar, simler ve logo haline gelmiş olan leopar başta olmak üzere vahşi baskılar karşımıza çıkıyor.

Nocturne

Bunları biz her saniye takipte olamasak bile bizim yerimize modaya ayak uyduran hatta belki de öncülük eden Nocturne gibi markalar dolaplarımıza trendleri taşıyıveriyor.

Böylece dolabından Nocturne tasarımlarını eksik etmeyenlerin trendlerden uzak kalması gibi bir olasılıkları olmuyor.

Diğer bir sezon trendi olan zamansız tüvite en yeni yorum bu markanın 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonundan geliyor.

Sonbahara yakışır toprak tonları, her sezon olduğu gibi bu sezon da kendini ispatlıyor. Dış giyimin vazgeçilmezi olan, ilhamını sonbahardan alan paltoların cazibesi her sezon katlanarak artıyor.

Mevsimsiz trend olma yolunda olan çiçek desenlerini hemen gün yüzüne çıkarın. Birkaç sezondur görmeye alışık olduğumuz çiçek desenleri, yeni sezonda da hakimiyetini sürdürecek. Mevsim şartlarına pek de uygun olmadığı düşünülen bu çiçekler, kışın soğuk ve kasvetli havasına baharı getiriyor.

Tepeden tırnağa bürünebileceğiniz gibi sadece tek bir parçada da kullanabileceğiniz bu trende, siz de ayak uydurun derim ben!

Nocturne

Sade elbise modellerini süsleyen gömlek elbiseler, kat kat modasının tekrarının yaşanacağının habercisi. Bu sezon ayrıca püskül detayının da altının çizildiği koleksiyonlarda, ışıltılar da yer alıyor. Kemer olarak ince kuşakların kullanılması, detaycı ama sadeliği elden bırakmayan bir tavrı ortaya çıkarıyor.

Diğer bir tarafta kalanlar ise derin V göğüs dekoltesi, fırfırlı etek modelleri ve yüksek bel vurgusu…

Nocturne

İspanyol havası sezdiren ve benim de en sevdiğim Nocturne tasarımlarından biri olan bu sonbahar-kış koleksiyonunda yer alan elbiseyi şuraya iliştirmek istiyorum!

Siz de bu markanın daha birçok tasarımlarına;

Website: www.nocturne.com.tr
Instagram: @nocturne
Hesaplarından ulaşabilirsiniz…

Yaşadığınız yere en yakın Nocturne mağazasını öğrenmek için Internet sitelerini ziyaret etmeyi unutmayın. Mağazaların size uzak olduğunu düşünüyorsanız hem online satışlarından da yararlanabilirsiniz.

Bursalı okurlarım için de ayrıca bir bilgi iliştirmek istiyorum. Nocturne markasına Heykel’de bulunan IGS Uğuryıl [ @igs.uguryil.heykel] ya da IGS Bulvar [@igsbulvar] mağazalarından kolayca ulaşabilir, ürünleri inceleyebilirsiniz.

Yazıya olan katlılarından ve geri dönüşlerinden dolayı Özde Demir’e [@ozdedemir] çok teşekkür ediyorum 🙏🏼

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan