Moda

Uzanmışım Kumsala | ‘19 İlkbahar – Yaz Plaj Modası

19 Nisan 2019

“Uzanmışım kumsalda
Güneş damlar içime
Kurumuş dudaklarımda
Unutulmuş bir beste
Yaşıyorum aheste! ☀️”

🎶 Kumsalda, Sertab Erener

Uzanmışım Kumsala | ‘19 İlkbahar- Yaz Plaj ModasıMerhaba, sımsıcak günlerin kapımızı çalmasına ne kaldı şunun şurasında. Siz de benim gibi kumsala uzanıp güneşleneceğiniz günü sabırsızlıkla bekliyorsanız doğru adrestesiniz. Bu hafta size, alışveriş listenize de kolayca uygulayabileceğiniz şekilde sezonun plaj trendlerini derledim. 👙

Son dakikada panik içinde plaj ve tatil kıyafetleri satın almak fazlasıyla kolay olabilir. Ancak, sahilde kendinden emin hissetmek için acele etmekten kaçınmak gerekir. Yeni eşyaları kısa sürede satın almak yerine önceden satın almanın şık görünmede en iyi yol olduğunu söyleyebiliriz.

Kusurlarınızdan Korkmayın!

Vücudunuzdaki kusurlardan kurtulamıyorsanız asla umutsuzluğa kapılmayın. Elinizden geleni yapın, kendinizi sürekli motive edin. Her kadının kusurları var, kendinizi kimseyle karşılaştırmayın.

Farklı Kombinasyonlar Deneyin!

Farklı kombinasyonlarla stilinizi ortaya çıkarın. Bikiniyi takım olarak almanız şart değil; altı ve üstü ayrı satılan modellerin parçalarını tek tek alın.

Vücudunuzu Tanıyın!

Fazla kiloları ve kusurları, doğru bikini ve mayo modeliyle belli oranda kapatabilirsiniz. Yanlış seçim, kusurlarınızı öne çıkarın. Bu nedenle, vücut şeklinizi ve limitlerinizi iyi bilmelisiniz.

İşte, vücut şekline göre bikini ve mayo seçenekleri

🌼 Büyük Göğüslere Sahipseniz

Göğsünüzü saran, kapalı modelleri tercihleriniz arasına katmalısınız. Bunun yanısıra boyundan bağlamalı modeller üzerinizde daha şık duracak, kalın askı seçenekleri de sizin için biçilmiş bir kaftan olacaktır.

🌼 Küçük Göğüslere Sahipseniz

Küçük göğüsler dekolteyi çok rahat kaldırır; geometrik kesimler, mayokiniler alternatifleriniz arasında olabilir.

Fırfırlı, detaylı, taşlı ve renkli desenler göğüs bölgesine yoğunluk ve şekil kazandırır, göğüslerinizi büyük gösterir.

🌼 İnce Bel Yapısına Sahipseniz

Beliniz çok inceyse, kıvrımlarınızı ortaya çıkaracak modelleri tercih edin. Aynı zamanda geometrik kesimli mayokiniler ince bel ve uzun gövdeler için idealdir.

Kemerler, bel hizasındaki drapeler, büzgüler, fırfırlar belinize hacim kazandırır.

🌼 Geniş Omuzlara Sahipseniz

Geniş omuzlarda dengeli bir görünüm oluşturmak gerekir. Bikini üstündeki detaylar, desenler, renkler omuzlara vurgu yaparken, bikini altındaki sade çizgiler dengeyi sağlar. Sezonun trendlerinden olan geometrik ve tek omuzlu kesimler geniş omuzlara çok yakışıyor.

Boyundan bağlı modeller alternatifler arasında. Ancak göğüs kısmı V şeklindeki bikini üstleri geniş omuzlu kadınlarda hoş durmuyor.

🌼 Beliniz Kalınsa

Klasik mayolar ve boyundan bağlı bikiniler tam size göre. Göz alıcı renklerden ve desenlerden uzak durun, ten renginize uygun tonları tercih edin.

Göğüsleriniz veya bacaklarınız güzelse, dikkati bu bölgelere çekin.

🌼 Bacaklarınız veya Gövdeniz Kısaysa

Bacak boyunuz kısaysa, bikininiz yüksek belli olsun. Böylece bacaklarınız daha uzun görünür. Yüksek belli modeller kıvrımlarınızı ortaya çıkarır, ince belinize dikkati çeker.

Dikey çizgiler, koyu renk bikini altları ve baskılı bikini üstleri bacaklarınızı uzun gösterir.

🌼 Geniş Kalçalara Sahipseniz

Bikini altının bel kısmının yüksek olmasına ve kalçanızı sarmasına dikkat edin. Böylece bacak boyunuz uzar ve kalçanız ince görünür.

Kalçalarınız üst bölgenizden genişse, bikinizin altı koyu renk, üstü ise açık renk olsun. Böylece dikkati göğüs bölgenize çekmiş olursunuz.

🌼 Uzun Vücut Tipine Sahipseniz

Geometrik ve iddialı kesimler, büyük desenler, göz alıcı renkler, mayokiniler tam size göre. Çizgili desenlerde yatay çizgileri tercih edin.

Koyu ve soluk renkli klasik kesim mayolar yerine, parlak tonlarda mayokini giyin. Erkek şortları ve uzun tunikler uzun vücutlarda çok hoş görünüyor.

Aksesuarlar

Mayo ya da bikini modellerimizi aksesuarlarla birleştirmek her zaman şık bir görünüm sağlayacaktır.

Kabuklu deniz hayvanı aksesuarları geçen yaz Instagram’da trend olarak patladı. Bu durum denizden gelen hazinelerle süslenmiş kabuklu mücevherler ve rafya çantaları ile 2019’a kadar devam ediyor.

Kavruk tenimiz, güneşli havalardaki mutluluğumuz, yaz akşamlarının huzuru tüm yaz bizimle olsun..

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan