Astroloji

17 Temmuz | Oğlak Burcunda Ay Tutulması

10 Temmuz 2019

Yazı: 17 Temmuz: Oğlak Burcunda Ay Tutulması | Yazan: Hazal Özkan

Tutulmalar serimiz 17 Temmuz’da Oğlak burcunda Ay tutulması ile devam ediyor. Maddi konular, duygusal alışveriş ve ilişkilerde eksik hissettiklerimiz ön plana çıkıyor.

Oğlak Burcunda Ay Tutulması

Tutulmaların bundan bir sene önce Yengeç-Oğlak aksına geçmesiyle birlikte hem aile hem iş, kariyer, para konularında önemli gelişmeler tetiklenmeye başlamıştı. Zincirin şimdiki halkasında maddi olarak mutlu ve güvende hissetme isteğiyle beraber bu yönde çalışma bilinci artıyor. Aile ilişkileri gündemi oluştururken geçmiş zamanda ebeveynlerle çözülmemiş durumlar yüzeye çıkıyor.

Eş ilişkilerine yansıyan gerginliklerin altından küçük yaşlarda aile içinde yeterince sevgi veya maddi destek alamama ya da alamadığını düşünme halleri çıkabilir. Bugüne yansıması açıklıkla sevgi verememek, bağ kurmayı reddetmek, gerçek bir ilişki kurmaktan kaçınıp yalnızca iletişimde olmaktır.

Duyguları göstermeme, aile dahil etrafındakilere güvenmeme halleri, küçük yaşlarda alınan desteksiz ilerleme kararları bu dönemde ilişkilerde soğuklukla kendini gösterebilir.

İlişki vs. İletişim

Ay tutulması etkisinde iletişimde olmakla ilişkide olmanın farkını deneyimleyeceğiz. Hayatımızdaki kişilerle eş, arkadaş, aile veya iş ilişkilerinde yalnızca iletişimde miyiz gerçek bir ilişkide miyiz, bunu sorgulayacağız. Zihinsel merakla, konuşma ihtiyacıyla, sözel olarak kurulan her iletişimin gerçek, samimi, yakın ilişki ile eşdeğer olmadığının ayrımına varacağız. Duygusal alışveriş arayışıyla sığ ilişkilerde elemeye gideceğiz. Yüzeysel iletişimin çokluğu sağlam ilişkilere sahip olma arzusuna yenilebilir.

Dışarıda soğuk, mesafeli ve duygusuz algılanabilir, insanları da bu şekilde algılayabiliriz. İçeride ise büyük bir güven ve destek ihtiyacında olacağız. Öyle ki çocukluğumuzda karşılanmadığını düşündüğümüz ihtiyaçlarımızın faturasını bile şu an çevremizde olanlara ve ilişkide olduğumuz kişilere kesebiliriz.

Ay tutulması etkisinde soğukluğa, melankoliye kaçışların ardında bir güven ve sevgi ihtiyacı olduğunu veya bunlardan yoksun olunduğuna dair düşünceler bulunduğunu hatırlayarak gözlemlemek bu süreci olabildiğince yumuşak ve çözümle atlatmaya yarayacaktır.

Oğlak burcunda Ay tutulması ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Boğa:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

İkizler:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Yengeç:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Aslan:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Başak:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Terazi:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Akrep:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Yay:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Oğlak:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Kova:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Balık:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Sevgiyle… ❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan