Astroloji

12 Kasım | Boğa Burcunda Dolunay

30 Ekim 2019

Yazı: 12 Kasım: Boğa Burcunda Dolunay | Yazan: Hazal Özkan

12 Kasım’da gerçekleşecek Boğa burcunda dolunay ile çalışarak, emek vererek kendi kendimize sağladıklarımız ile çevremiz tarafından bize sağlanan maddi veya manevi konforlu alanlar merceğimiz altına giriyor.

Boğa Burcunda Dolunay

Nelerin bize dışarıdan sağlandığını, bizim bu dışarıdan sağlananlar içerisinde neler yaptığımızı, nasıl var olduğumuzu, kendimizi nasıl ortaya koyduğumuzu, yaşam enerjimizi nasıl değerlendirdiğimizi, bütün bunların bizi mutlu edip etmediğini, gerçek mutluluğu verip vermediğini sorgulamaya başlıyoruz. Olduğumuz yerde durup alıcı olduğumuz haller gözümüze görünmeye başlıyor. Rahatsızlık hissediyorsak iç ses ilk tepki olarak aldıklarımızın yanında verdiklerimizi hatırlatabilir. Ancak derinleştikçe dışarıdan alıp kendimize vermek yerine kendi kendimizi mutlu etmeye, bireysel olarak duygusal, finansal mutluluğu sağlayabilmeye yönleneceğiz. Dışarı bağımlılıkları noktalandırıp arzuladığımız maddi veya manevi konforu kendi kendimize sağlamak için kolları sıvayabiliriz. Çalışmak, üretmek, gelir elde etmek, keyif, huzur, mutluluk veren eylemleri hayatımıza dahil etmek her zamankinden fazla önem kazanabilir. Başkalarının bizi mutlu etmesine dair beklentileri bırakıp tek başımıza gerçekleştirebileceklerimize odaklanabiliriz.

Dolunay esnasında Merkür retro haliyle dolunaya karşıtlık yapacak. Çevremizdekilerin vericiliklerine ortam hazırlayarak kendimize bağlama hallerini ve geçmişte temellenen sürekli alıcı olma kaynaklarını, kendimize vermek konusunda eksiklik duyduğumuz, potansiyelimizi kullanmadığımız, bu alanlarda uykuya daldığımız halleri açıkça yüzeye çıkmış şekilde görüp dönüştürebiliriz. Yetenekleri uyku haline geçirdiğimiz, bireysel mutluluktan uzaklaşıp sadece alma halinden mutlu olduğumuz noktalarda kendi yapabileceklerimize odaklanabiliriz. Son bir ay boyunca çevreden bağımsız şekilde bireysel olarak mutluluk duyduklarımız yüzeye doğru çekilmişti. Şimdi, Boğa dolunayı ile bunlar için neler yapabileceğimize yoğunlaşıyoruz.

“Hangisi konforlu?”

Bağımsızlık edinme isteği tetikleyici olabileceği gibi dışarıdan aldıklarımızın devamlılığına, sürekliliğine duyabileceğimiz güvensizlik de finansal ve duygusal olarak kendi ayaklarımız üzerinde durmaya itebilir.

Hem kendi güçlendirdiğimiz konfor alanımızı yaratmak hem de yorulmamak aynı anda temel motivasyonlar olacak. Bu sırada mevcut “konfor” halini bırakmak istememe söz konusu olabilir.

Keyif halini dışarıdan sağlayabildiğimiz için uykuya daldığımız alanlarda uyanma vakti. Kendimize verebileceklerimize dair azim artıyor. Bir yandan bizzat süreçte olup deneyimlemek isterken bir yandan görünürlükten kaçmalar ve eskiye/geçmişe/özlemlere düşkünlüğün rehaveti durdurmaya çalışabilir. Bireysel olarak kendine yetme ve ayakların üzerinde durmaya odaklanmışken uzun sürmüş bir uykudan uyanmaya ve potansiyeli kullanmaya niyet etmişken ego oyunları olarak dışarıdan gelen tatlı servislerle belki eskisinden çok daha fazla karşılaşabilir, seçim yapmak durumunda kalabiliriz.

Boğa burcunda dolunay ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Boğa:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

İkizler:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Yengeç:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Aslan:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Başak:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Terazi:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Akrep:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Yay:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Oğlak:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Kova:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Balık:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan