Astroloji

Jüpiter Oğlak Burcunda

27 Kasım 2019

Yazı: Jüpiter Oğlak Burcunda | Yazan: Hasan Özkan

2 Aralık 2019’da Jüpiter Oğlak burcunda yeni bir yıllık yolculuğuna başlıyor. Yeni senede 19 Aralık 2020 tarihine kadar Oğlak’ta olacak.

Oğlak burcunda toplanan gezegenler

Jüpiter’in yeni serüvenini başlatacağı Oğlak burcunda hali hazırda uzun zamandır seyahatte olan Plüton ve Satürn hareketlerine devam etmekte. Aşağıda burçlara göre okuyacağınız bu alanlarda Plüton bizi 2008’den beri güç kazanmaya, daha doğrusu içimizdeki gücü açığa çıkarıp potansiyelimizi kullanmaya odaklarken, son iki senedir aynı alandan Satürn’ün geçişiyle tüm güç odağına rağmen, tüm çalışmalara ve emeklere rağmen hem dışarıda karşılığını yeterince göremediğimizi düşündük hem de yaptıklarımız konusunda kendi içimizde kendimize bir türlü yetemedik. Stres, baskı, disiplin, yoğun çalışmalar, emekler, yaptıklarımızı gerçekten isteyip istemediğimize dair sorgular, istemediklerimizi yıkmalar Satürn’ün bu alanlardaki etkileri oldu. Satürn Oğlak burcundaki son yılına girerken, beklentilerden sıyrılmayı ve sorumluluk almayı öğretmeye devam ederken bu sürece Jüpiter dahil oluyor.

Jüpiter Oğlak burcunda

İş, kariyer, para, aile, toplum içindeki yerimiz başta olmak üzere hem güçlenmeye uğraştığımız hem yetersiz hissedip daha çok daha çok çalıştığımız alanlarda seyir değişiyor. Jüpiter Oğlak burcunda iken sıkışmışlığa tahammül azalacak, yeni deneyimlere açılmak isteyeceğiz. Mevcut sınırlar yeterli gelmeyecek, büyümek, kabımızı büyütmek, daha fazlasını, mevcut durumun ötesini deneyimlemek, yeniye açılmak isteyeceğiz. Vizyonumuzu genişletebilir, yeni bakış açıları yakalayabiliriz. Bu süreçte ilgili konularda yeni eğitim alanlarına, yeni yaşam alanlarına, henüz bilmediklerimizi öğrenmeye yönelebiliriz. Bu yönde cesaretimiz yükselecek. Özgüveni hatırlamak pozitif enerjimizi ve pozitif deneyimleri arttıracak.

27 Aralık’ta Güneş’in Jüpiter ile kavuşumu gerçekleşecek. Bu tarih etrafındaki günlerde söz konusu konularda eğilimlerimizin belirginleştiğini, bir yıllık yeni döngüye yönelik kararlarımızı, adımlarımızı ve gelişmeleri görebiliriz.

Emeklerimiz pozitif sonuçlarla buluşabilir

Önümüzdeki bir yıl boyunca zaman zaman gücümüzü hatırladığımızı, zaman zaman yetersizlik, stres ve baskıya kapıldığımızı fakat bu alanlarda geçtiğimiz senelerde eksikliğini hissettiğimiz özgüveni ve arzuladığımız deneyimleri kendimize hatırlattığımızı görebiliriz. Sorumluluk bilinci ile çalışmayı ve özgüven duygusunu harmanlamak, kendi emeğimizle birlikte dışarıdan gelebilecek kolaylıkların bilincinde olmak güç kazandıracak. Geçtiğimiz iki yıllık uğraşları önümüzdeki yıl ile birlikte daha pozitif deneyimlere dönüştürdüğümüzü görebiliriz.

2020 biterken Satürn ve Jüpiter yıllardır üzerinde durduğumuz Oğlak burcu sürecini birlikte tamamlayacaklar. Yıl tamamlanırken hepimiz etki aldığımız alanlarda dönüşümlerle geçen üç yılı, hem içimizde hem dışımızda yıktıklarımızı ve yerlerine inşa ettiklerimizi konuşuyor olacağız.

Jüpiter’in Oğlak burcu geçişi ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Boğa:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

İkizler:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Yengeç:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Aslan:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Başak:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Terazi:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Akrep:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Yay:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Oğlak:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Kova:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Balık:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan