Astroloji

12 Aralık | İkizler Burcunda Dolunay

4 Aralık 2019

Yazı: 12 Aralık: İkizler Burcunda Dolunay | Yazan: Hazal Özkan

Bu yılın finalini, yeni yılın ilk günlerini kuvvetlendirecek tutulmaların bir adım öncesinde, güçlü değişimlere açılan kapıdayız: İkizler burcunda dolunay.

İkizler burcunda dolunay

Bir yandan yeniliği, değişimi ve ilerlemeyi arzularken bir yandan tekrara düşüp geçmişin derinliklerinde oradan oraya koşturan yanlarımız gün gibi ortada olacak İkizler dolunayı sürecinde. Canlılığın, tazeliğin, daha fazla üretmenin mutluluğunu hissedeceğiz. Duyguların içinden geçme yöntemimiz hareketliliği arttırıp kendimizi günlük yaşantımıza vermek olacak. İşlerimize, gündelik uğraşlara, insanlarla birlikteliğe bu süreçte daha fazla vakit ayırabiliriz. Aynı zamanda bunu bir kaçış yöntemi olarak kullandığımızı da görebiliriz. Bir yanımız yeniliği ve değişimi arzularken bir yanımız değişim adı altında hayatımızdaki kişileri, zamanı ve mekanları değiştiriyor fakat senaryoyu değiştirmiyorsa, yaşarken farklı görünse de sonunda kendimizi aynı zincire benzer bir halka daha eklemiş buluyorsak zihnin bir oyununun içinde olduğumuzu fark edebiliriz. Gerçek ve güçlü bir değişim arzuluyorsak onu kaçmadan, kendimizden, içeriden başlatmamız gerektiğini hatırlayacağız.

Bizden başlayacak değişim

Mantıklı açıklamalarla hissettiklerimizi aydınlatmaya veya onlardan uzak durmaya çalışsak da neticede kendimizi yalnız anlarda içe dönmüş şekilde anıların, duyguların arasında bulabiliriz. Güçlü değişimlerin arifesinde aydınlatmaya ve bırakıp ferahlamaya ihtiyaç duyduğumuz geçmiş deneyimleri, bu kez neşeli tavırlarla salıverdiğimizi görebiliriz. Değişime direncin sebebini geçmişi bırakmamakta bulabiliriz. Işık tutmaya, görüp salıvermeye ihtiyaç duyduğumuz yanlar, anılar, duygular, düşünceler için kendimize izin vermeli. Bu kez ellerimiz serbest ve gevşek. Değişimin yaklaştığını derinden hissediyoruz. Dışarıda gerçekleştirmek istediğimiz bu değişimin bizi de içine alacağını, tüm hayatımıza ve görünürlüğümüze de yansıyacağını biliyoruz.

Bırakmak

Özellikle aile ile ilgili geçmişten gelen konuların zincirinden kurtulmaya, hayatımızın maddi, manevi kontrolünü ele almaya hazır hissedebiliriz. Zihinler geçmişi kurcalayıp dururken anılarla, yaşanmışlıklarla, onları tutmakla, hatırlatmakla var olduğunu, bu şekilde önemli olduğunu hisseden yanlarımızla yüzleşebiliriz. Bu düşünceleri dışarı akıtma yöntemi olarak tek başımıza doğa ile buluşmalara, spora, fiziksel hareketliliğe yöneldiğimizi görebiliriz.

İkizler dolunayı sürecinde yoğun iletişim trafiği oluşturmak, yaşadıklarımız üzerine mantıklı açıklamalar yaparak hissettiklerimizden sıyrılmaya çalışmak gibi haller ile içe çekilme ve kendimizi kafanın içindeki düşüncelere, duygulara bırakma arasında gidip gelmek mümkün.

Venüs, Satürn ve Plüton, dolunay sırasında Oğlak burcunun yakın derecelerinde hizalanmış olacaklar. Bu süreçteki arınmalar, geçmişi bırakmayı kabul etme, yeniye, hayatımızdaki değişimlere ve bizzat değişmeye direnmeyip bunlara kapıyı açma eylemleri, bir ay sonra ocak ayının ilk yarısında yaşanacak Ay tutulması ve beraberindeki diğer kuvvetli günler için de yumuşak bir geçiş sağlayacak.

İkizler burcunda dolunay ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Boğa:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

İkizler:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Yengeç:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Aslan:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Başak:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Terazi:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Akrep:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Yay:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Oğlak:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Kova:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Balık:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan