Astroloji

26 Aralık | Oğlak Burcunda Güneş Tutulması

19 Aralık 2019

Yazı: 26 Aralık: Oğlak Burcunda Güneş Tutulması | Yazan: Hazal Özkan

Bir yılın daha sonuna yaklaşıyoruz. Oğlak burcunda Güneş tutulması ile tamamlıyoruz yılı. Güçlü bir kapanış, güçlü bir açılış yaratıyoruz. Bir final, belki ancak bu denli bir başlangıç olabilirdi. “İşte istediğim yerdeyim, oldu” derken aynı anda yepyeni bir aşamaya, daha da ilerlemeye ve büyümeye adımlıyoruz. Önümüzde bizzat ellerimizle, emeğimizle inşa ettiğimiz yepyeni bir yol uzanıyor. O yolun her santimetrekaresinde biz çalıştık ama ilk kez adımlıyoruz. Tutulmanın dilinden:

Oğlak burcunda Güneş tutulması

Ne kadar güçlendin, ne kadar donanımlı hale getirdi son yılların seni. Sırf kendini kendine ispatlamak için, “tamam, ben yeterim, iyiyim ve başarılıyım” diyebilmek için çalıştın, çalıştın, emek verdin. Zaman zaman sürecin çabucak ilerlemesini ve istediğin noktaya gelmeyi iple çektin. Baskı ve stres hisleri zorlayıcıydı. Şimdi hazırsın. Tüm donanımınla göz önüne çıkmak için büyük bir coşku duyuyorsun. En özgür, en verimli, en “ben” hissettiğin halinle kendini başarılara açıyorsun. Daha fazla genişlemeyle, büyümeyle gelecek bir sürecin yeni, güçlü adımlarını atıyorsun.

Hazır ol. Özgürlüğüne de daha fazla açılıyorsun.

Zihnin belki buna muhalefet pek çok sebep bulabilir. “İzole halimiz iyi değil miydi? Rahat ve rehavetteydik. Neden çıkıyoruz insan önüne? Neden daha fazla görünmek?” cümleleriyle seni içeride tutmaya meyilli olabilir. Neyi dinleyeceğini, gerçek coşkuyu ve mutluluğu sana neyin verdiğini, emeklerinin kıymetini artık daha iyi biliyorsun.

Mutluluk ile kendini sınırlamalar arasından hangisinin gerçek benliğin olduğunu iyi ayırt edeceksin. Zihnin yerici konuşmalarının, değersizliğe, karamsarlığa yönelik illüzyonik söylemlerinin gerçekle örtüşmediğini görmeye açık oldukça kendinle zihinsel kavgalara girmeden daha kolay ilerleyebileceksin. Artık söylenip durmadan seninle gelirse zihninin de işinin kolaylaşacağını, senin çoktan yola çıktığını biliyorsun.

Başlıyorsun

Bundan sonrası görünmek. Bundan sonrası “ben yaparım” deyip ortada olmak. Bundan sonrası kendini senelerdir biriktirdiklerinle, gelişmişliklerinle, donanımlarınla gösterme süreci. Gecikmelerden, yetersizlik hislerinden sebeplenerek uzun bir yolculukla gelişe gelişe ilerlediğin yolda daha fazla görünür olma noktasındasın şimdi. Başarılarınla, bir başına kurgulayabildiklerinle görünecek, devamında cesaretle, köklenerek ve büyüyerek ilerleyeceğin süreç için yeni adımlar atıyor olacaksın.

Sadeleşip, emek verip, sabrettiklerinin karşılığını alırken daha fazlasına doğru ilerliyorsun.

Bir alandaki adımların birden fazla yolu açtığını görebilirsin. Büyümene, akıp coşma isteğine ve cesaretine bile temkinlilikle yaklaşıyorsun artık. Köksüz, dengesiz uçmuyor, savrulmuyor, ayakların yere basarak koşup sıçrıyorsun, ne yaptığını fark ederek, ileriyi görerek. İhtiyacın olan kendine güven ile kim ne der demeden, en özgün halinle ilerlemeye açıksın. İçeriden aldığın gücü kullanıp hedefler için harekete geçmeye hazır hissedebilirsin. Bu sırada özgürlüğünü, sınırlarını koruma kaygısıyla birliktelikte mesafeli davrandığını görebilirsin.

Burçlara göre etki alanları:

Oğlak burcunda Güneş tutulması ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Boğa:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

İkizler:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Yengeç:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Aslan:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Başak:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Terazi:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Akrep:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Yay:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Oğlak:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular

Kova:

İdealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Balık:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan