Astroloji

10 Ocak | Yengeç Burcunda Ay Tutulması

25 Aralık 2019

Yazı: 10 Ocak: Yengeç Burcunda Ay Tutulması  | Yazan: Hazal Özkan

2020’nin en kuvvetli günlerinin bir kısmı Ocak ayı içerisinde bir araya gelmiş durumda. Yılın ilk dolunayı 10 Ocak’ta Yengeç burcunda Ay tutulması ile yaşanacak. Gücü keşfetmeye, onu kullanma biçimine dair uyanış gerçekleşirken duygular sürece dahil olacak. Hem bu senenin belirleyici gündemini hem yeni bir bilinç seviyesini hazırlarken Ay tutulması, itici kuvvet oluşturarak tam bir dönüşümü, tam bir temizliği tetikleyecek.

Yengeç burcunda Ay tutulması

Her birimizin, içsel gücün farkında olmayı, aradığımız yeterliliği içimizde bulmayı farklı alanlardan sebeplenerek deneyimlediğimiz bir dönemdeyiz. Uyanış, dönüşüm, bilgelik okuduğumuz, duyduğumuz kavramlar olmaktan çıkıp bizzat deneyimlerimize dönüşüyor. Yönetimi başkalarına bırakma, birilerini otorite koltuğuna oturtma ve gücü, belirlediğimiz bu otorite figürlerine atfetme halleri sona eriyor. Yeni bir bilinç seviyesine uyanıyoruz. Kendi kendimizi yönetmek gündemimiz.

Bu gücü keşfetmeyi, onunla yüzleşmeyi, varlığını kabul etmeyi ve onu kullanıma geçirmeyi erteleyemeyeceğimiz, öteleyemeyeceğimiz bir döneme giriyoruz. Dolayısıyla seçimlerin hoşumuza gitmeyen sonuçlarını diğerlerine mal etmeyi bir kenara bırakmaya ve yönetmeyi kabul etmeye doğru gidiyoruz.

Ayaklarımız yere basar durumda yeni yolda adım adım yapılacaklarda netleşmişken Yengeç burcunda Ay tutulması ile birlikte duygusal bir süreçten geçebiliriz. Tutulma süreci, kabul ettiğimiz bu güçle birlikte açığa çıkabilecek eskiden kalan “zayıf veya ekstra hassas” yanların duygusal birikimlerinin, yeni, güçlü bilinçten ayrılmasına sebep olabilir. Duygusal arınma gerçekleşirken keşfedilen yeni güce hayatımızda daha büyük bir alan açılabilir.

Herkes için çalışma, herkes için fayda dönemi açılıyor

Bu yükselişte ileriye yönelik ciddi dönüşümlerin vakti. Dürüstsüzlüklerin, kendi çıkarı, egosu için diğerlerini kullanmaların, manipülasyon ile sınırlamaların, kısıtlamaların sona erme vakti. Gücü kendimizle birlikte çevremiz ve diğer insanların faydası için kullanma dönemi başlıyor.

Bu kez kendimizi, kendimizden ve sert kabuğun içine yumuşak yanımıza dahil ettiğimiz, ait hissettiğimiz sevdiklerimizden sonra diğer insanlar yolunda, herkesin iyiliği, kitlelerin yükselişi için bizzat çalışırken, sahnede bulabiliriz.

Yengeç burcunda Ay tutulması ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Boğa:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

İkizler:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Yengeç:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Aslan:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, teslimiyet, içinizle bağlantı kurma ve sanatsal çalışmalar ile ilgili konular

Başak:

İdealleriniz, hedefleriniz, teknoloji kullanımı, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Terazi:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Akrep:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız, bilmediğinizi keşfetme, öğrenme, deneyimleme ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Yay:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Oğlak:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Kova:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Balık:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan