İremushka’nın Panosu

2020 En İyi Kadın Oyuncu | Jennifer Aniston

24 Ocak 2020

Yazı: 2020 En İyi Kadın Oyuncu | Jennifer Aniston | Yazan: İrem SavaşMerhabaa! 2020 SAG Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kucaklayan Jennifer Aniston oldu.

Ben kendisini “Friends” dizisi ile tanıdım ve sonrasında da her filmini izler halde buldum kendimi. Sanırım Jennifer Aniston’u hem tarzı hem de zarif duruşundan dolayı ayrı bir beğeniyorum.

Size SAG Ödüllerin’den de kısaca bahsetmek istiyorum. SAG’ın açılımı “Screen Actors Guild Awards“. Kendisine Oscar Ödülleri’nin habercisi de diyebiliriz.

Bu görkemli gecede dikkatimi en çok çeken isim olan Jennifer Aniston hakkında bilgiler derledim bu hafta sizler için. Birazcık daha yakından tanıyalım beraber istedim.

Televizyon ekranlarının 10 sene boyunca en stil sahibi kadınlarından biri olan Friends’in Rachel karakterini canlandıran Jennifer Aniston 90’lar modası denince de akla ilk gelenlerden. Yayınlandığı seneden bu yana popülerliğini koruyan ve döneminin kadınlarını hem kıyafetleri hem de saç kesimi ile etkileyen Rachel’a hayat veren Aniston, geçen bu süre zarfında kendi stili ile de hepimize ilham kaynağı oldu.

SAG Ödülleri Gecesinde Tercihi: DIOR

Yazı: 2020 En İyi Kadın Oyuncu | Jennifer Aniston | Yazan: İrem SavaşTen rengi ile elbisenin renk uyumu; zerafeti ile taşıdığı bu zor saten kumaş…

Törende Dior imzalı fildişi renginde saten bir elbise giyen Aniston, herhangi bir kırışıklık olmaması için gösterdiği çabayı sosyal medya hesabından bir kareyle paylaştı.

Arabanın içinde arkaya yaslanmış bir haldeki pozunu paylaşan Aniston, “Göründüğünden daha zor” diye yakınmış. Aniston ayırca vintage elbiseyi kendini ödüllendirmek için aldığını söylemiş 🙈

Minik Elbise Şıklığı

Jennifer Aniston ismi bir kıyafet ile eş anlamlı olsaydı o kesinlikle küçük siyah elbise olurdu. İster kırmızı halıda olsun ister gece dışarı çıktığında, 51 yaşındaki (buna inanmak epey güç olsa da) yıldızı sıklıkla, gardıropların bu kilit parçası ile görmek mümkün.

Jennifer Hakkında

Aktör Brad Pitt ile beş yıl evli kalmıştı. Evlilikeri çok mutlu gitmesine rağmen ayrıldılar 2010 yılında yapılan bir araştırmaya göre dünyanın 8. en güçlü ünlüsü seçilmişlerdi.

Kaliforniya’da doğmasına rağmen New York eyaletinde büyüyen Aniston’un babası da bir sinema oyuncusu. Yunan asıllı bir baba ile İskoç kökenli bir annenin çocuğu. İki kardeşi olan Aniston, çocukluğunda bir sene Yunanistan’da yaşamış.

Aktrislik kariyerinin yanında Meksika’da bir öksüzler evini işletiyor. Burası için birçok reklamda oynayan ve televizyon şovlarına çıkarak para toplayan Aniston, 2007’de Forbes Dergisi’nin belirlediği “Dünya’nın En Zengin Ünlüleri” listesinde toplam 110 milyon dolarlık servetiyle 10. sırada yer alıyor.

Şuraya kendisinin verdiği güzel bir motive konuşmasından bir kesit iliştirmek istiyorum. Arada tekrar tekrar okunması gereken ve ümit dolu birkaç satır;

“Garson da olsak, fırıncı da olsak, öğrenci ya da başka bir şey, günün sonunda hepimiz insanız. Ayrılık yaşadığınızda duvarları yumruklayabilirsiniz ve daha uzağa gidemeyeceğinizi düşünürsünüz. Kalbim bunu kaldıramayacak, bu çok büyük bir acı ya da yeterince iyi miyim diye düşünürsünüz. ‘Ayakta kalabilecek miyim?’ diye sorarsınız. Mucizevi bir şekilde üstesinden gelmek zorundasınızdır. ‘Yapamam, evet yapabilirim’ dersiniz. Evet, yapabilirsiniz.”

Hayat Renkli, Günler Şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

1 Comment

  • Yanıtla Hülya Erarslan 3 Şubat 2020 at 17:50

    Aşığım Jennifer Aniston’a. ❤️
    Gerçi sadece Friends’ten biliyorum, başka bir işini izlemedim ama seviyorum yine de.

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan