Astroloji

17 Haziran | Yay Burcunda Dolunay

12 Haziran 2019

* Yazıyı yazarının sesinden dinlemek için alttaki ses dosyasını tıklayabilirsiniz.

Yazı: 17 Haziran: Yay Burcunda Dolunay | Yazan: Hazal Özkan

2019’u ortalarken Jüpiter’in bu yıl seyahatte olduğu Yay burcunda dolunay gerçekleşiyor. 17 Haziran dolunayı ile içimizdeki farkındalığı arttırdıkça dışarı yansıyan ışığımızın parlaklaştığını göreceğiz.

Yay Burcunda Dolunay

Yakınımıza bakarak kendimizi anlama çabasının ötesine geçip uzak bildiğimizle, belki henüz bilmediğimizle bağ kurma zamanındayız. Bu bağlantı, yakınımızdakini, evimizi, ailemizi, duygularımızı, ezelden beri alışkın olduklarımızı yeni bir bakışla anlamamızı sağlayacak. Her zaman gördüğümüz, bildiğimiz, “ait olduğumuz” fiziksel ve duygusal yaşam alanımıza yepyeni bir gözle bakacağız. Çevremize ve kendimize yönelik “A kişisi böyle biridir”, “Ben böyleyim, hep böyle hissettim, böyle hissederim” söylemleriyle vedalaşıyoruz. Yepyeni hislere, yepyeni yanları keşfetmeye, düşündüğümüzün ve sandığımızın ötesine geçmeye açık olmalıyız.

“Ben böyleyim” diyerek üzülmemek kırılmamak adına peşin hükümlü davranıp kabuğumuza çekildiğimiz ve esasen kendimizi yanılttığımız durumlarda değişiklikler yaşayacağız. İçeride kendi duygularımıza bakışımız değiştikçe, sandığımızın ötesinde gerçeği gördükçe dışarı dönük halimizde parlaklık artacak. Kırılganlığımızı ve kendimizi kapatışımızı abarttığımız hallerle yüzleştikçe olduğumuzla gördüğümüz örtüşecek. Kendimizi dışarıya ifade etmekte ve olduğumuz gibi görünmekte bir kabuk daha atacağız.

Aynalar Eşliğinde Yeni Bakış Açıları

Bu sebeple insanlarla ilişki kurarken kırılma korkusuyla bir perdenin ardından baktığımız hallerde gerçekçiliğe yönelmeli. Hissettiğimizi, hissedeceğimizi düşündüğümüzü objektif şekilde görüp kendi önümüze koyduğumuz engeli kaldırabiliriz.

Bu sırada yeni duygulara, şimdiye kadar kullandığımız gözlükleri atmaya giden yolda bağlantıda olduğumuz kişilerden “zorlayıcı destekler” gelebilir. Etrafımızdaki insanlarla stresli veya mücadeleli durumların içinde kalma halinde bu diyalogların aynalığı ile kendimize bakışımızda kullandığımız hangi geçersiz kalmış kısıtlayıcı gözlüğü atma vakti olduğunu sorgulayabiliriz.

Coşkumuz ve keşif arzumuz 17 Haziran dolunayında bizi içe odaklıyor. Ayna dışarıda olsa da gösterdiği biziz. Kozaya çekilmiş halde olsak da keşif orada devam ediyor olacak. Kısa süreli izole olma hali yeni görüş açılarıyla sonuçlanacaktır.

Yay burcunda dolunay ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Boğa:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

İkizler:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Yengeç:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Aslan:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Başak:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Terazi:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Akrep:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Yay:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Oğlak:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Kova:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Balık:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan