Moda

Tiril Tiril Yaz Şıklığı

8 Haziran 2018

Sıcak havalardan bunaldığınızda kışın soğuklarda içimizden geçirdiğimiz sitemleri hatırlayalım lütfen! Ne çok istiyorduk, ne çabuk bunaldık sıcaktan. Ah biz, ah bi türlü bulamıyoruz havamızı 🤦🏼‍♀️

İlkbahar-Yaz koleksiyonları birbirini takip eden ayrıntılarla dolu. Yaz sezonunun belli başlı parçaları, sezon trendlerine göre farklı formlara bürünüyor. Yaz gardırobu oluşturmak kolay olduğu kadar pratik de. Desenleri, renkleri, klasikleri ve yenileri tarzınıza uygun şekilde özgürce karıştırabilirsiniz.

Klasik, sade parçalarla, doğru aksesuarlarla ve yeni eklemelerle yaz gardırobunuzu eğlenceli hale getirebilirsiniz. Eğer tarzınızda değişiklik yapmak istiyorsanız, yaz mevsimi bunun için çok uygundur. Farklı renkler, desenler ve formlarla hiç olmadığınız kadar özgür olabilirsiniz.

Yaz gardırobunuzda bulunması gereken olmazsa olmaz parçaları unutmayın yeter.

Yaz Şıklığı

Uzun, Tiril Elbiseler İle Yaz Şıklığı

Hem şık hem de rahat desek yeridir çünkü Bodrum pazarında gezerken üfül üfül bir kombine ihtiyacınız olacak, düşüncesi bile heyecanlandırdı değil mi? 🧡

Yaz aylarının olmazsa olmaz parçalarından maxi elbiseler, yeni sezonda uçuşan kumaşları ve iddialı desenleriyle vitrinleri süslüyor.

Hem sandaletlerle hem de dolgu topuklu ayakkabılarla çok şık kombinlenen maxi elbiselere yatırım yapmaktan kaçmayın! 😻

Yaz Şıklığı

Bu look beni benden aldı, gitti Ege’ye 🙋🏼‍♀️

Elbise: www.theallbrands.com [@theallbrands]

Bavulda yer kaplamayacak terlik, sandalet tiril elbiseler sizi birçok dertten kurtaracak!

🌸 Kadının gücünü ve dinamizmini yansıtan maxi elbise kombinlerine ilham bulmanız açısından devam ediyorum 👇🏽


Canlı Renklerle Yaz Şıklığı

 
Canlı renkler, çeşitli kumaşlardaki çizgili, çiçekli, grafik desenli uzun elbiseler, sandaletler, hasır topuklu sandaletler ya da babetlerle tamamlandığında ortaya harika kombinler çıkıyor.

Son iki sezondur oldukça sık rastaldığımız ip sandalet modeli olan Nomadic Republic [@nomadic_republic] söz ettiğim elbise modelleri ile çok hoş bir ahenk yakalıyor 👌🏼

Uzun zaman önce tanıştığım ama son zamanlarda tasarımlarına bayıldığım bir marka var ki Nocturne [@nocturne] tiril elbise diyince aklıma direkt bu isim geliyor! Hem şık düğün, davet sezonunda kurtarıcınız olacak hem de yaz akşamlarınıza renk katacak 💃🏼

Yaz Şıklığı

Anlatmak istediğim neşeli şıklığın tasarıma dökülmüş hali ve mutlaka göz atmalısınız!❤️

Elbise: Nocturne [@nocturne, www.nocturne.com.tr]

Yaz Şıklığı

Öyleyse salaş, efil efil elbiseler ile göz kamaştırmaya hazır olun! 🎉

📍 Maxi Elbiseleri Tercih Ederken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

• A kesim elbiseler en çok bel kısmına vurgu yapmaktadır. Özellikle bel oyuntusu fazla kilolar sebebiyle kaybolmuş vücut tipleri için çok uygundur. Belden sonra açılarak devam eden kesim ise armut vücut tipine sahip olan bayanlar için mükemmel bir seçimdir.

• Bu modele sahip elbiseler en rahat olan elbiselerdir. Düz kesim oldukları için beli ortaya çıkaracak bir kesime sahip değillerdir. Ancak siz belinizi ortaya çıkarmak için bir kemer ya da blazer ceket kullanabilirsiniz. Bu elbiseler daha çok ince vücut hatları olan kadınların kullanması doğrudur.

• Bu modelleri kız çocuklarının üzerinde görmeniz oldukça mümkün. Aslında düz kesim bir elbise modeli yanında oldukça farklı ve daha çok tercih edilmesi gereken bir elbise olduğunu düşünüyorum. Eğer tercihiniz uzun çan elbise olacaksa belinize kemer takabilir kolye gibi aksesuarlarla daha çarpıcı hale getirebilirsiniz.

Bohem Yaz Şıklığı


Bohem Yaz Şıklığı

Havanın sıcaklığı kalbinize vursun, bol güneşli günler geçirin! Tatil yapmaktan yorulun ama cuma günleri senveben.biz.tr’u da ziyaret etmeyi unutmayın.

Haftaya görüşmek üzere 👋🏼👙

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

1 Comment

  • Yanıtla Erdem Küçükkıralı 8 Haziran 2018 at 12:04

    Herzamanki gibi harika bir yazı olmuş canım benim 💖 Bu güzel bilgiler, küçük tüyolar çok işimize yarayacak. Eline, emeğine, yüreğine sağlık 😚

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan