İremushka’nın Panosu

Kadın ve Sanat |
Özge Kavala

17 Ağustos 2018

Özge Kavala

Merhabaa!

Her zaman çalışan ve üreten kadınların destekçisi olduğumun bilinmesini isterim. Yazmaktan en çok hoşlandığım konuların başında geliyor “Kadın Bsşarıları”. Tam da bu sebeple bu haftaki yazımda size inanılmaz yetenekli bir kadını tanıtmak istiyorum.

Şu anda kadınların ve dünyanın durumuna bakınca biraz havada kalıyor gibi görülse de hayatın gidişatını belirlemekte kadınların erkeklere göre daha etken olduğunu düşünüyorum.

Blogum sayesinde; gerek sosyal medyadan, gerekse yüz yüze, üreten, hayatın içinden birçok kadınla tanışma şansım oluyor.

Kendilerine nasıl bir yardımım dokunabilir diye düşünürken, madem okunan, takip edilen bir blogum var; onlara sayfamda ve sosyal medya hesaplarımda destek vermeye özen gösterebilirim diye düşündüm.

Ortada bir de ‘emek’ varsa orada Iremushka da var 🧡

Kadının gücü; ne zekasında, ne güzelliğinde, ne de fiziğinde bence. Kadının asıl gücü başarılarında…

Sizi Özge Kavala ile tanıştırmak istiyorum.

Özge Kavala [@kavala.ozge] yeteneğini renklerle birleştirerek imrenilecek tablolar ortaya çıkarıyor.

Emek ile işlenmiş, bu derece düşünceli hareket edilmiş bir hediyeden daha güzeli ne olabilir? Hiç bir şey.

Özge Kavala

Hayatımızda alışveriş alışkanlıklarımızı hızla değiştiren online alışveriş ile işler bir bakıma daha da kolaylaştı. Tek tıkla her istediğiniz kapınızda, her aradığınız da karşınızda.

Zaman kıtlığı yaşayan günümüz insanı için her şey çok kolay artık. Arada sorunlar yaşansa da herkesin kendine göre alışkanlıkları ve de güvenerek kullandığı online siteleri var.

Size de sevdikleriniz için jest yapmak isterseniz veya kendinizi şımartmak, bu sayfayı mutlaka ziyaret edin 👉🏼 Home Art Design [@home.art.desing]

Özge Kavala

El Emeği ile Başlayan Yolculuk

El işleri yapıp, kendi sosyal medya hesaplarında paylaşanların sipariş sayılarının çoğalmasıyla başladı aslında bu hareketlilik.

İş gücüne dahil olmayan ama üretim yapan kadınlar tamamen kendi hallerinde keşfedildiler. Kimsenin bir fark edilme sorunu yoktu, ama fark edilince işler bir anda büyümeye başladı. Kolay değildi ama evden çalışmak ve de üzerine para kazanmak da keyifliydi.

Home Office | “Oh Ne Rahat” Değil!

Evden iş yapmak sanıldığı kadar kolay değil. Bazen çay molası bile veremeyebilirsiniz.

Bırakıp çıkamazsınız, yetiştirmeniz gereken ürünler vardır. Yemek yapmayı aksatabilir, çocuklarla ilgilenemeyebilirsiniz. Ama planlı olmayı öğrendiğinizde ve yapabileceğinizden fazla sipariş almadığınızda bu durum toparlanacaktır.

Özge Kavala

Sosyal ağlarda özel hayatın çok fazla paylaşılmasından ziyade, iş için kullanılması çok daha mantıklıdır. Yapılan her paylaşımda, “Bunu gören kişiye nasıl bir değer katabilirim?” sorusuna cevap verebilmelisiniz.

O zaman haydi hep beraber; “We Can Do It!”

Artık teknoloji var ve bir tıkla sosyal medya aracılığı ile milyonların ortasındasınız. Bunu boşa harcamayın, değerlendirin ve ekonomiye katkıda bulunun.

Hayallerinizi gerçekleştirmek şimdi inanın daha kolay…

Özge Kavala

Hayata tutunmak ya da hobilerini gerçekleştirmek isteyen kadınlar bu mecraada toplanarak hem rahatlıyorlar hem de para kazanıyorlar.

Bize de desteklemek düşüyor!

Çevrem aracılığı ile tanıdığım ve çizimlerini çok beğendiğim Özge Kavala’ya başarılı bir hayat diliyorum 🙏🏼

İletişim kurmak isterseniz:

Home Art Design [@home.art.desing] sayfasından DM yolu ile ulaşabilirsiniz.

Özge Kavala

Hayat renkli, günler şeker 🍭

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan