İremushka’nın Panosu

Blogger Anne | 2

18 Şubat 2021

Merhabaa, sizin çok sevdiğiniz hatta üzerinden aylar yıllar geçmesine rağmen hâlâ zaman zaman popüler yazılar arasından bize göz kırpan “Blogger Anne” yazımın ikinci bölümüne giriş yapıyoruz. Bağlayın Shakira kemerlerinizii ☄️

Okumayı unutanlar için (çünkü başka türlü bahane kabul edemeyeceğim🤧) “Blogger Anne” yazımın linkini şuraya iliştiriyorum. Bir koşu okuyup gelin… https://www.senveben.biz.tr/2018/02/blogger-anne/

Kimi insan kabul etmese de belki görmezden gelmek için yoğun çaba sarfetse de yadsınamaz bir gerçek var ki o da içinde bulunduğumuz dönemin “sosyal medya gücü”. En basitinden geçen günlerde uzun süredir beklediğim kargomdan haber alamayınca kargo şirketini aradım ve “Kargonuz zaten size teslim edildi” dendi. Anlayacağınız üzere kargomu kaybetmişler. Sosyal medya hesaplarımdan birinde paylaştığım story ile birden kargom bulundu ve bana teslim gerçekleştirildi. Trajikomik bir hikaye olduğunun farkındayım ama gerçek bu.

İnsanlığa bir amaç doğrultusunda kullanılan hesaplar da var tabii. Veya patili dostlarımıza yardım amaçlı da… Bir de bizim annelerimiz var ki gerek doğum süreci tecrübelerini ilgili bireylere aktarıyorlar, gerek çocuklarını büyütürken edindikleri deneyimleri. Mesleğim gereği öğrencilerimle gerçekleştirdiğim aktivitelerin artık anneler ve babalar ile evde de yapılıyor olması beni mutlu ediyor açıkçası.

Birkaç “Blogger Anne”miz de gözümün kaçmadı tabii ki. Bazen güzellikleri ve modaya olan tutkuları ile karşımıza çıkıyorlar bazen de çocukları ile kaliteli vakit geçirmenin sırlarını bizlerle paylaşıyorlar. Haydi şimdi o isimlere bir göz gezdirelim.

Didem Çelebi Özkan (@didemcelebiozkan)

Yazı: Blogger Anne | 2 | Yazan: İrem Savaş

Kendisi bir anne olmasından ziyade birçok şey desek yanlış olmaz. Grafik tasarımcı, pazarlamacı, modacı ve canımız editörümüz aynı zamanda da kurucumuz olmak gibi birçok alanda yetki sahibi. İnstagram hesabında (@didemcelebiozkan) paylaştığı kitap önerileri ve göz kamaştıran fiziğine uyarladığı kombinleri ile epey dikkatimizi çekmiş durumda. Takibe alınması ve renkli yaşamına dahil olunması gereken kadınlardan kendisi. Çook sevdiğimi ve beğendiğimi de dile getirmeden edemeyeceğim ☺️

Kızı Nil ve oğlu Demir ile akşamları oynadıkları kutu oyunlarından, kitap okuma saatlerine kadar takipçileri ile paylaşan ve aslında düzeni ile örnek olan annelerden Didem Ablacım. Annelik tecrübelerini ve günlük rutinlerini severek takip ettiğim Didem Çelebi Özkan’a ailesi ve tabii ki bizlerle birlikte upuzun sağlıklı bir ömür diliyorum.

Neslihan Kızılbulut Oran (@neslihankizilbulut)

Yazı: Blogger Anne | 2 | Yazan: İrem Savaş

Naif kişiliği, güler yüzü ve dinamik fiziği ile kendisine hayran bırakan annelerden oluyor Neslihan Hanım. Mağazasından atölyeye mekik dokuyan aynı zamanda tasarımlarını da bizlerle buluşturan Neslihan Hanım’ın enerjisine diyecek yok. Bir Maşallah’ınızı alırız 🧿 Bursa’da yaşamına devam etmesine rağmen tasarımları tüm Türkiye’ye ulaşmış durumda olan Neslihan Hanım yoğun iş temposuna rağmen oğlu Azur ile de geçirdiği keyifli vakitten kalan fotoğraf karalerini Instagram’da takipçileri ile paylaşmakta.

Beslenme rutininden spor hayatına, alışverişteki seçimlerinden tasarımlarına kadar tüm detayları profilinde bulabileceğiniz Neslihan Hanım’ın (@neslihankizilbulut) enerjik yaşamında rutinlerine yetişebilme çabası da epey keyifli görünüyor.

En özel günlerimden olan söz merasimim için ben de gözüm kapalı kendisinin tasarımlarından birini tercih etmiştim. Her bir müşterisi ile olan birebir ilgisi ve randevulara olan özeni de takdire şayan.

Neslihan Hanım’a ailesi ile mutlu, sağlıklı bir yaşam diliyoruz 🕊

Ebru Albayrak Sidar (@therapist.mom)

Yazı: Blogger Anne | 2 | Yazan: İrem Savaş

Ebru Hanım işin ehli kadınlardan çünkü kendisi Duyu Bütünleme Uzmanı ve aynı zamanda da Fizyoterapist.

Instagram postlarında, çocuklarımızda sıklıkla gözlemlediğimiz duyu bütünleme problemlerinin ortadan kaldırılmasına yönelik ve birçok daha nitelikli tavsiyeleri ile yakından takip ettiğim bir anne.

Bir anne ve yazar olmanın yanı sıra kendisi “Duyusal Akademi”nin (@duyusalakademi) kurucusu. Çocukların her adımında onlara sağlıklı destekler vermeyi görev edinmiş birçok annenin de merceğinde. Verdiği bilgi ve önerilerle kendisinden çocuklarımıza yaklaşımımız ile ilgili birçok şey öğrenebileceğimiz bir kadın aynı zamanda.

Ebru Hanım’ın duyu bütünleme problemi yaşayan çocuk ve yetişkinlere yol gösterici olan kitabı “Duyu’lmak İstiyorum”u da sizlere vurgulamak istiyorum. Kitabı okudukça herbir cümlenin önemini bir adım daha anlamış olacaksınız.

Kendisine çocukları ve sevdikleri ile keyifli bir yaşam diliyorum.

Ezgi Güneş (@ezogunesss)

Yazı: Blogger Anne | 2 | Yazan: İrem Savaş

Ezgi Hanım, eşi ve oğlu Eymen ile Bursa’da yaşamakta. Aynı zamanda öğrenci danışmanlığı yapmakta. Kendisinin anneliğe adaptasyonu ve oğlu Eymen’le gerçekleştirdiği aktiviteleri ile birçok hemcinsine örnek oluyor. Her gün detaylıca hazırladığı duyu, küçük kas gelişimi, zeka vb birçok aktiviteyi sosyal medya hesabından bizlerle paylaşan Ezgi Hanım, enerjik bir anne olması ve nitelikli paylaşımları ile kısa sürede ilgili bir kitleye ulaşmış durumda.

Fikir almada yararlanabileceğiniz görsellerine mutlaka Instagram hesabından bir göz atın derim. Takdire şayan ilgisi ve Eymen’in her adımına eşlik etmesi ile örnek göstereceğimiz bir anne.

Kendisine eşi ve oğlu Eymen ile sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

2 YORUMLAR

  • Yanıtla Didem Çelebi Özkan 18 Şubat 2021 at 16:24

    O kadar güzel ki kalbin, yazdıklarınla aynı içtenlikle cevap verebilmeyi diliyorum sadece. Derginin ilk yazarı, benim de gözbebeğimsin, aramızda da her geçen gün bağı kuvvetlenen bir abla-kardeş ilişkisi var.
     
    Her birimiz için yazdıklarını o şekilde gören ruhun çok özel. Başkalarındaki güzeli görebilmek bir meziyetse bunu dile getirebilmek de başka bir erdem. Dilerim yüreğini sertleştirecek her şeyden uzak, mutlu, huzurlu bir hayatın olur ve insanlara tıpkı bugün yaptığın gibi daimi bir sevgiyle bakarsın.
     
    Seni çok seviyorum ❤️

    • Yanıtla İrem Savaş 18 Şubat 2021 at 19:23

      Didem ablacım, çok kalbime dokundu yorumun. Sen de öyle içten düşüncelerini söylemişsin ki inan duygulandım. Seni çok seviyorum ve iyi ki karşılaşmışız diyorum…
       
      Çok tatlı bir kadın ve annesin. Çok çok teşekkür ederim her emeğin ve bana sunduğun bu fırsat için ♥️🙏🏼

    Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan