Astroloji

Büyük İyicil Jüpiter Koç Burcunda

23 Mayıs 2022

Yazı: Büyük İyicil Jüpiter Koç Burcunda | Yazan: Esra Felek

Güneş tutulması, ay tutulması derken fırsat bulup beklediğimiz iyi haberlerin kaynağı Jüpiter’in Koç burcuna geçişinden bahsedemedik. Jüpiter’in 11 Mayıs tarihinde Koç burcuna geçişi 12 yıllık seyahatini tamamlayıp yeni bir Zodyak başlangıcını anlattığından oldukça anlamlı.

Jüpiter bizlere iyimserlik, büyüme, genişleme, refah, yüksek öğrenim, inanç, adalet konularında destek ve şans verecektir. Ancak olumsuz tarafında ise zaten iyi olacağı düşüncesini vereceğinden tembellik, idealize etme, savurganlık ve kilo almaya neden olabilir. Bunlara dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizeyim.

Jüpiter 28 Temmuz-28 Ekim tarihleri arasında geri harekette olup iç dünyamızda, maneviyatımızda bir zenginleşme getirecek. Bu geri harekette Balık burcunun son derecelerine gelip tekrar düz hareketine dönüp 20 Aralık 2022’den 16 Mayıs 2023 tarihine kadar Koç burcunda kalacak.

Bu transitin burçlara olan etkisine bakacak olursak:

Yükselen Koçlar

Yükselen Koç’lar içi hayatta istedikleri şeyler konusunda desteklenecekleri, etrafındaki insanlardan destek alacakları bir dönemdeler. Öğrenmek, gelişmek açısından güzel zamanlar. Bunun dışında yaşamınıza sizi destekleyecek bir mentor girmesi de olasılık dahilinde. Sadece bu dönemde kilo almaya dikkat etmeniz gerekir çünkü Jüpiter yeme-içme olayını abartmanıza sebep olabilir.

Yükselen Boğalar

Yükselen Boğa’lar, bu dönemde içsel bir büyüme söz konusudur. Kontrol edemeyeceğimiz olaylar ve kişilerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bilinçaltı çalışmaları yapmak, bağımlılıklardan kurtulmak açısından şifalı bir dönemin işaretçisidir.

Yükselen İkizler

Yükselen İkizler, bu transit arkadaş grupları, dernekler, kazanımlar ve hedefler konusunda büyüme yaşayacağınız gündemler getirecektir. Bu evde sosyal ortamınızda sizi destekleyecek ve fikir alışverişinde bulunacağınız insanlarla olmak gibi etkiler de getirebilir. İşten elde edilen kazancı da arttırabilir.

Yükselen Yengeçler

Yükselen Yengeç’ler, bu transit sizin meslek, kariyer ve toplum önündeki alanınızda olacağından bu alanda büyüme getirecektir. Sosyal statü, mevki yükselişleri olabileceği gibi sizi kariyerinizde tanınma konusunda fırsatlar yakalayabilir. Aşırı iyimser olmaya dikkat!

Yükselen Aslanlar

Yükselen Aslan’lar, bu transitte eğitim, yabancılar, uzak seyahatler, yaşam felsefesi geliştirme gibi konularda desteklenecekler. Bu alan Jüpiter’in kendi doğal alanı olduğundan rahat eder ancak burada bir inanca saplanıp kalmadan, fanatizme düşmeden aklı selim hareket etmeniz yararlı olacaktır.

Yükselen Başaklar

Yükselen Başak’lar, bu transitte kendi kaynakları dışındaki konulardan etki alacaklardır. Bunlar miras, kredi gibi finansal temalar olabileceği gibi, kişi okült bilgi elde etme konusunda da desteklenecektir. Halihazırda sıkıntı çekilen konular var ise de burada olumluya dönüşler de gözlenebilir.

Yükselen Teraziler

Yükselen Terazi’ler, bu transit bir yıl boyunca evlilik, ortaklık ve anlaşma evinde olacağından fırsat ve destekleri bu alanda getirecektir. Ortaklık teklifleri, evlilik gibi gündemleri destekler. Önemli saygın kişilerin hayatınıza girişini sağlar. Aynı zamanda farklı kültürden insanlar da hayatına girebilir.

Yükselen Akrepler

Yükselen Akrep’ler, bu transit iş ilişkileri, sağlık, hizmetliler ve çalışanlar evinde gerçekleşeceğinden iş koşullarının ve işle alakalı yeteneklerin gelişmesi açısından destekleyecidir. Sağlıkla ilgili alanlarda ise kontrolleri yaptırmak yerinde olacaktır.

Yükselen Yaylar

Yükselen Yay’lar, bu transit sizin çocuklar, hobiler, romantizm ve eğlence evinizde gerçekleşeceğinden bu alanda fırsat ve destek sunacaktır. Çocuk sahibi olmak açısından güzel bir zamandır. Ayrıca yaratıcı alanlarda çalışanlar için de yaratıcılığın arttığı dönemlerdir.

Yükselen Oğlaklar

Yükselen Oğlak’lar, bu transit sizin aile, yuva ve yerleşim konuları ile ilgili alanda gerçekleşeceğinden ev değiştirme, gayrimenkul satın alma gibi konularda şans sizin yanınızda. Gelecekle ilgili hedeflerinizde aileniz tarafından destek bulabilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Yükselen Kova’lar, bu transit sizin yakın çevre, iletişim, eğitim alanında gerçekleşeceğinden bu alanlarda önemli gelişme ve şanslar yakalayacağınızı gösterir. Yakın çevreniz ile iletişim olumlu olacağı gibi yakın çevrenizin hayatında da olumlu gelişmeler ve şanslar gözlenebilir.

Yükselen Balıklar

Yükselen Balık’lar bu transit sizin para, kaynaklar ve değer evinizde gerçekleşeceğinden bu alanda kazanımlarınızın artacağını söyleyebiliriz. Burada kişinin kendine olan özgüveni de artacaktır. Yalnız burada lükse kaçan harcamalardan kaçınmaya dikkat etmelisiniz.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan