Moda

Enerjisi Yüksek Tulumlar

15 Haziran 2018

Merhaba, en sevdiğim mevsimden bildiriyorum, burada her şey fevkâladenin fevkinde!

Her yer cıvıl cıvıl olduğuna göre enerjimiz de tavan olmalı dolayısı ile bu hafta sizler için en sık tercih ettiğim kombin olan tulumların gardırobumuza katacağı hareketi kaleme aldım. En doğru kombinleri beraber inceleyeceğimiz bol bilgi aktarımlı bir yazı oldu.

Keyifli okumalar dilerim…

Tek parça kıyafet denildiğinde elbiselerin tahtını sallayacak kadar ön planda olan ve fazlasıyla iddialı bir tarz sergileyen tulumlar, pantolon ve elbise tutkunlarının buluşma noktasında durarak her iki tarzın en çarpıcı yönlerini karakterine yansıtıyor.

Son zamanlarda iyice yükselişe geçen tulum modası, gece şıklığının olduğu kadar gündüz şıklığının da parçası olurken, tarzında yakaladığı farklılıklarla yeri geldiğinde klasik, yeri geldiğinde casual ya da modern bir görüntüye kavuşabiliyor.

Enerjisi Yüksek Tulumlar

Aynı tonlarda kombinlenmiş bu tulum hem yaz akşamlarının hem de gündüz gezmelerinin kaçınılmaz en güzel örneği. Tarz tam olarak beni yansıtıyor olsa da, aranızda aynı tonların bu kadar yoğun kullanımından hoşlanmayanlar olacaktır. Siz aksesuarlar ile renklendirebilir veya nude tonlarda sandalet ya da terlikler ile daha soft bir görünüm elde edebilirsiniz. Hatta bu şekilde tulumunuz model ve renk açısından daha ön planda tutulmuş olacaktır yani gözler tam anlamı ile tulumunuza yönelecektir.

Daha uzun ve ince görünmenizi sağlayan hafif bol paça tulumlar da kumaş seçimine ve modeline göre ofis şıklığında da özel bir davette de tercih edilebilirken aksesuar seçimlerindeki farklılıklarla tarzında ufak oynamalar ve değişimler yapmak mümkün.

Bir dönem renkten çok uzak, siyahlara bürünmüş bir insanken şu an renk, hareketlilik arayışındayım. Bunun nedeninin artan yaşımız ile yavaş yavaş oturttuğumuz tarzımız olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle renkten, denemekten, hareketli kombinlerden, ilklerden korkmayın. Kombininiz sizin gücünüzü, duruşunuzu en güzel yansıtan unsurdur ❤

Enerjisi Yüksek Tulumlar

Hem hasır modası ile hem de farklı formdaki şapkaların şıklığı ile oluşturulmuş nude tonlardaki bu tulum kombinini de çok beğendim!👌🏼

Ayrıca tulum giyildiğinde daha risksiz olacak olan kısa ya da toplu saçı tavsiye ediyorum. Hazır son zamanlarda da kısa saçın popülerliği oldukça yükselişteyken bence denemeye değer bir adım olacak sizin için.

Boru paçalı tulumlar da benzer bir etkiye sahip olurken gece şıklığının parçası olan tulumlar, ışıltılı detayları, çarpıcı kumaşları, renkleri ve dekolteleri ile gece elbiseleriyle yarışacak bir stil sergiliyor.

Enerjisi Yüksek Tulumlar

Hem çoğunluktan ayrılmanızı sağlayan hem etkileyici bir duruş sergileyen bu tulumlar, herkes tarafından ilgi görürken sizi gecenin en şık kadını yapacak kadar iddialı bir tarz taşıyorlar.

Kısacası tulum modasını, gardırobunuza eklemek istediğinizde bundan kesinlikle pişman olmayacak ve çabasız şıklığın bir ürünü olan bu tek parça kıyafetlerle rahatlığın, şıklığın ve tarzın keyfine varacaksınız!

Enerjisi Yüksek Tulumlar

Geniş paçalı tulumlar hem fazla kiloları gizlemek hem de modern bir görüntü sergilemek için birebir. Bu tarz tulumları düz sandaletlerle ve şık bir şapkayla tamamlayabilirsiniz.

Sevmediğim iki model var ki onlar da; straplez veya göğüs dekolteli olan tulumlar.

Sırt detayına bayılan ama tulumda göğüs dekoltesini beğenmeyen biriyim, naapalım beni de böyle kabul edeceğiz 🤷🏼‍♀️

Dolabınıza bir tulum eklemek isteyenleriniz olur diye size iki markadan bahsedeceğim tulumlarını sürekli tekip ettiğim ve en çok alışveriş yaptığım 👇🏽

1-) İpekyol [@ipekyoltr]

2-) Canpolat Kardeşler [@5in1canpolat]

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan