Moda

Uzanmışım Sereserpe; Sahildeyim 🍉

20 Temmuz 2018

Heyyo!

Merhaba, yazın tadını çıkarıyor muyuz kumla, buzla, karpuzla?

Uzanmışım kumsala
Güneş damlar içime
Kurumuş dudaklarımda
Unutulmuş bir beste
Yaşıyorum aheste 🌞

Plaj Modası

Temmuzu da geride bırakmaya yavaş yavaş hazırlanırken yaz sıcaklarının ötesine geçip sahil trendlerine de göz atmak ruhumuza iyi gelebilir!

Plaj Modası

Sezonlar yüzünü geçmişe döndükçe ortaya çıkan trendler, yaz mevsiminin vazgeçilmez parçası mayo ve bikinileri de etkisi almış durumda.

Elbette klasik renkler ve kesimler sarsılmaz yerini korumaya devam ediyor; ancak plaj modası 80’lerin canlı renkleri ve 50’lerin romantik dönüşünü de göz ardı etmiyor.

Yüksek bel kesimler, dişi formlarla yarışırken siyah her zamanki asaletini korumaya devam ediyor 👙

📍 Yüksek Bel Fırtınası

Armut vücuda sahip kadınlar, mayokini tercih etmelidir. Mayokini ile karın bölgesi ve bel bölgesini orantılayabilir ya da yüksek bel bikini tercih ederek vücut hatlarını toplayabilirler.

Plaj Modası

📍Romantik Kıvrımlar

50’lerin stil kodları romantik fırfırlarla birleşerek oldukça zarif ve şık bir yaz sezonuna işaret ediyor.

Cesur renkleri tercih etseniz bile zarafetinden emin olabileceğiniz yeni nesil mayo ve bikiniler, klasik tercihlerinizin dışına çıkabilmeniz için en rahat tercihleri oluşturuyor.

📍 Atletik Vücut Tipine Sahip Olanlar

Bu tip vücuda sahip kadınlar, yüksek belli şortlu bikini, mayokini ve tankini tercih edebilir.

Vücudun erkeksi yapısını kırmak için daha feminen parçalar tercih etmeleri gerekir.

2018 Sahillerde Adeta Şıklık Yarışıyor

Geçmişten beri deniz kenarı plaj modası için mayo ve bikini karşılaştırması süregelmektedir. Fakat özellikle son zamanlarda bu alanda yepyeni bir buluş ile karşılaşmaktayız.

Plajların yeni trendi ve son modası mayokiniler..

Mayokiniler için hem bikini hem mayo gibi özelliklerinin olduğunu söyleyebiliriz. Bu anlamda mayokiniler; hem mayolar kadar rahat ve kullanışlı hem de bunun yanı sıra bikiniler kadar da gösterişli ve alımlı durmayı sağlamaktadır diyebiliriz.

Son zamanlarda bu trend tüm dünya tarafından benimsenmiş ve yazın en gözde modası haline gelmiştir. Bu nedenle de tüm markaların koleksiyonlarında birbirinden şık ve güzel mayokini modellerine rastlamak mümkün 💜

Plaj Modası

❗️Fotoğraf: Beril Alp’in [ @berilalp] Instagram hesabından alınmıştır.

Yazın özellikle plajlarda her kadın, kendi vücuduna göre en uygun olacak giysiyi seçmek ister. Bu anlamda deniz kenarında mayolar ya da çeşitli ve farklı tasarımlarda bikiniler tercih edilmektedir, fakat bu doğrultuda her kadın kendi vücudunu en iyi şekilde tanımalı ve ona göre bir model seçmelidir.

Örneğin fazla kilolarını saklamak isteyen kişiler veyahut da bikiniyi rahatlıkla kullanamayanlar mecburen diğer seçenek olan mayoları seçmek zorunda kalacaklardır.

Fakat bu son zamanların yeni trendi olan mayokiniler sayesinde bu olaya mükemmel bir şekilde çözüm getirilmiştir. Bu anlamda bikini ile rahat edemeyen fakat bikininin güzel duruşunu da üzerinde hissetmek isteyen tüm kadınlar, artık bu yeni trend olan mayokinileri tercih etmektedirler.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan