Astroloji

21 Ocak: Aslan Burcunda Ay Tutulması

9 Ocak 2019

21 Ocak: Aslan Burcunda Ay Tutulması
Yeni sene, kendisine alışmamızı beklemeden işe koyulmuş bizi de iş başına geçirecek bir Güneş tutulması gönderivermişti güçlüsünden. Hemen ardından 21 Ocak’ta Aslan burcunda Ay tutulması geliyor.

Geçirdiğimiz Güneş tutulması; çalışma azmi verdi, süregelen rehaveti dağıttı. Bize, hayatımızdakilerin verimini sorgulattı. Nereye geldim, geldiğim noktadan sonra nereye gidiyorum sorularına cevap arattı. İlerleyen aylar içinde gelişimini göreceğimiz kararlar alıp adımlar atmaya başladık.

Değişim, yenilik, güçlenmek, daha sağlam köklerle var olmak ve ilerlemek niyetimiz olunca, şimdiki halimizi, kendimiz ve tüm olanlar üzerine düşüncelerimizi, hikayelerimizi ve sakladıklarımızı da daha net görmeye başladık.

Aslan Burcunda Ay Tutulması

Kendimizi bugüne kadar belki hiç bu denli şeffaf görmedik. Geçirdik, bitirdik, aştık, konuyu kapattık sandığımız pek çok şeyle yeni bir seviyede bir kez daha karşılaşıyoruz.

Güçlü, kararlı adımlar atma isteğimiz, birkaç günün kuvvetinden sonra eminsizliğe, kendine güvenememeye, gerçekten istiyor muyum, yapabilir miyim sorularına dönüştü.

Daha önce olanı biteni çöpe atıp yeniliklere açılma arzusu ve pozitifliği, hep kaçıp durduğumuz acıyı ve üzüntüyü daha güçlü şekilde hatırlatmaya başladı.

Ne hissettiğimizi, neyi hissetmeden geçtiğimizi tüm çıplaklığıyla seyretmek durumunda kaldık.

Kısacası “karanlık”, önümüzde ilk kez bu kadar ışıklar altında.

Kaçıp senelerini, ömrünü koşarak heba etme, bir kere dur, hissettiğini gör, yanından geçsin gitsin sonsuza dek, demek istiyor Ay tutulması.

Güçsüz olduğumuz ya da gücümüzü kaybettiğimiz yok, sadece daha hafif, daha yüklerimizden arınmış halimizle, tam olarak istediğimiz gibi ilerleyebilmek için geçmişe güzel, derin bir temizlik zamanı!

İç Ses Mikrofon Başında

Bu dönemde bağ kurmak, insanları anlamak ya da anlaşıldığımızı hissetmekte zorlanabiliriz. İç sesler oldukça yoğun konuşuyor. Bu süreçte büyük oranla duymaktan ya da hatırlamaktan hoşlanmayacağımız hikayeler anlatıyor.

Onu ötelemek, sesi bastırmaya, hislerin üstünü örtmeye çalışmak işe yaramıyor. Böyle davranmak bu sıkışmış duyguları başka alanlara akıtmamıza sebep oluyor. Tek derdi bir kez sesini duyurmak olan bu yana kulak vermek geçip gitmesini sağlayacak.

Kendimize hiç olmadığımız yakınlıkta olmayı seçmeli bu dönemde. Derdini, sıkıntısını dinlediğimiz, çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza, yakınımıza yapabildiğimiz gibi kendimizin en iyi arkadaşı olmanın vakti.

Heyecanla yeni bir eve taşınırken oraya uyumsuz eşyaları yanımızda götürmez, eler, orası için yenilerini hayatımıza dahil ederiz ya, hatta uzun zamandır görmediğimiz eşyalar karşımıza çıkar dipten köşeden. İşte bu da duygusal olarak öyle bir süreç. İsteğimizle, niyetimizle, yenilikle uyumlanıyoruz. Duygusal güncellemeler yapılıyor. 🙂

Zorlanıyorsak bu dönemde bir yere gitmeye çalıştığımızdan. Dolayısıyla belirlediğimiz hedeflerden vazgeçmiyor, geri çekilmiyor, uygulamayı kaldırmıyoruz. Güncellemeyi onaylıyoruz. 🙂

Aslan burcunda Ay tutulması ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Boğa:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

İkizler:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Yengeç:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Aslan:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Başak:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Terazi:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Akrep:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Yay:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Oğlak:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Kova:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Balık:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan