İremushka’nın Panosu

Konuşarak Öğreniyoruz | Talk It Easy

25 Ocak 2019

Talk It Easy
Merhabaa!

Yine ben bir cuma günü sizlerle birlikteyim. Farklı bölgelerden hatta dünyanın farklı yerlerinden her cuma bir araya geliyoruz yazılar vesilesi ile.

Yazılarımda genellikle reklam durumunu bir kenara bırakıp, size ve bana yararı olabilecek, hayatımızı kolaylaştıracak yerleri, yemekleri, trendleri kaleme alıyorum, hatta çoğu zaman birlikte öğreniyoruz!

Yaşamımı Bursa’da sürdürüyordum ancak eğitimim dolayısı ile İstanbul’a geldim, yaklaşık 4 yıldır da buradayım. 20 yıllık hayatıma 15 ülke, 30’dan fazla şehir sığdırdım ve bu sayıları büyütmeye de devam ediyorum. Gittiğim, gezdiğim, dikkatimi çeken şeyleri paylaşmayı da çok seviyorum ✍🏼

Yazılarımda; emek veren, kendi ayakları üzerinde duran kadınlara öncelik verdiğimi farketmişsinizdir. Biraz bile faydam olabildiyse ne mutlu bana, çünkü ben her geçen gün çok güzel kalplere sahip insanlarla tanışıyor ve ailemi büyütmüş gibi hissediyorum 🙏🏼

Take It EasyBu hafta da yine aynı şekilde samimiyeti ve projesindeki başarısı sayesinde tanışma fırsatı bulduğum Duygu Bekiroğlu [@dygbekiroglu] ve daha önce hiçbir şehirde rastlamadığım, “İşte dil böyle öğretilir,” dediğim ve bu projenin Bursa’da bulunuyor olmasından gurur duyduğum “Talk It Easy”den [@talkiteasytr] bahsedeceğim.

İstanbul Aydın Üniversitesi, Uygulamalı İngilizce Ve Çevirmenlik öğrencisiyim. Bu yolda başarılı olabilmek adına defalarca yurtdışında bulundum hatta 3 ayımı İngiltere’de bir ailenin yanında geçirdim. Bu hem küçük yaşlardan başlanması gerektiğinden tedirgin edici, hem de masraflı bir seçimdi.

Artık Bursa, Talk It Easy adında bir konuşma okuluna sahip. Böylelikle yabancı insanlar ile belirlediğiniz zamanlarda İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca derslerini konuşarak, sıkıcı kitaplara bağlı kalmadan, en önemlisi de yurtdışına gidip-gelme telaşı yaşamadan öğreniyorsunuz!

Bu sadece çocuk odaklı bir proje de değil, 7’den 70’e herkesin dil öğrenmek adına gelebileceği, aynı zamanda çok samimi bir ortamla karşılaşabileceği bir oluşum.

Çok keyif alacağınız aşikar. Aynı zamanda da konuşma becerinizin nasıl geliştiğine inanamayacaksınız. Hep duyuyoruzdur “Yazabiliyorum ama konuşamıyorum,” bunun tek bir sebebi var o da dil eğitiminin aslında yanlış şekilde bizlere sunulması.

Take It EasyArtık kapılarını çalıp, bir kahvelerini içip, detayları öğrenip eğitici ve eğlenceli vakit geçirerek dilimizi geliştireceğimiz bir Talk It Easy var 🎈

Hemen şuraya adresi de iliştiriyorum:

📍Ahmet Yesevi Mahallesi
Hudut Sokak
Hünkar Villaları
No:8 Balat
Nilüfer/ Bursa

☎️ 0 (535) 982 92 07

Duygu Hanım’ın asıl mesleği İngilizce öğretmenliği, zaten dil ile ilgilenen biri ancak bir yabancı dili öğrenmeyi böyle keyifli hale getirebilirdi.

Kendiniz için yapacağınız en güzel şey, her geçen gün edindiğiniz bilgiler ve gelişiminizdir.

Take It Easy | LogoKendisini bir kere daha tebrik ediyor ve kutluyorum. Ayrıca böyle güzel bir projeyi hayata geçirdiği için de tüm dil öğrenme çabasında olanlar adına teşekkür ediyorum.

Daha bir çok projede de beraber olmak dileği ile, yolunuz ve yolumuz açık olsun ♡

📱Instagram: @talkiteasytr

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

2 YORUMLAR

  • Yanıtla Didem Çelebi Özkan 25 Ocak 2019 at 12:16

    Ne harika bir yöntem. Gerçekten de birçok insan; “Anlıyorum ama konuşamıyorum,” ya da “Konuştuğumdan daha iyi yazabiliyorum,” endişesinde. Bu da tamamen gramer ağırlıklı dil eğitimimizde pratiğin yerinin az olmasından kaynaklanıyor. Hata yapacağımızdan korkmanın da etkisi büyük elbette.
     
    Talk It Easy tüm bu kaygıları ortadan kaldıracak harika bir sistem geliştirmiş. Tebrik ederim 👏🏻👏🏻
     
    İremcim seni de onları keşfedip, okurlarımızı bu eğitim tekniğinden haberdar ettiğin için kutlarım.
     
    Sevgiler güzellik 😘😘

  • Yanıtla İrem Savaş 25 Ocak 2019 at 12:27

    Bu güzel yorumun için teşekkür ederim sevgili editörüm! 😍
     
    Bursa’nın böyle bir projeye sahip olması beni de çok sevindirdi. Aktarma fırsatım olduğu için de mutluyum.
     
    Hayat renkli, günler şeker! 🍭

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan