Astroloji

2 Temmuz | Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

26 Haziran 2019
Yazı: 2 Temmuz: Yengeç Burcunda Güneş Tutulması | Yazan: Hazal Özkan

Ocak ayından sonra yılın ikinci tutulmalar dönemi başlıyor. İlkini 2 Temmuz’da Yengeç burcunda Güneş tutulması ile deneyimleyeceğiz.

Yengeç Burcunda Güneş Tutulması

Senenin enerjisi harlanıyor. Güneş tutulması evreleri etki aldığımız konularda ani, büyük kararlar aldığımız veya almak durumunda kaldığımız dönemlerdir. Devamında süreç takip eden 6 ay boyunca şekillenir. Temmuz da enerjide böyle bir yükselişi işaret ediyor.

Bu yükselişin ilk adımları geçtiğimiz yıl başladı. 13 Temmuz 2018 tarihinin etrafı ilk kez benzer konularda hareketlilikle, önemli gelişmelerle deneyimlendi.

2 Temmuz‘da gerçekleşecek Güneş tutulması suyun ani bir taşkınla akıp geçen, geçtiği yeri anında ve kalıcı şekilde değiştiren gücüyle geliyor. Kendimizi kısıtladığımız, olduğumuz halimizi gösteremediğimiz, öne çıkamadığımız, kendimiz olamadığımız durumlarda ani tepkilerle gidişatı değiştirebiliriz.

Kendini geri planda tutma hallerinin, çevreye göre sevilme kaygısıyla şekillendirilen davranışların yeniden biçimlenme zamanı. Kendimizi çevrenin kriterlerine bağladığımız ve etrafı, aileyi, alışkanlıkları belirleyici olarak gördüğümüz düşünce kalıplarını keşfetme vakti. Bunların esas olarak yürümek istediğimiz yolda bizi ilerletmediği durumlarda yeniliğe gidiyoruz. En parlak hallerimizle, yeteneklerimizle, sevdiğimiz işlerle, insanlarla öne çıkmaya ya hazırız ya da ikinci seçenek olarak ani şekilde böyle bir yönlenme yaşarız. Kabuklardan ve beğenilme kaygılarından sıyrıla sıyrıla özümüze, en kalpten halimize doğru ilerliyoruz.

Etkileşim

Benzemekten rahatsızız! Eşsiz, farklı olduğunu hissetme/hissettirme, merkezde olma ve takdir edilme motivasyonları yükseliyor. İnsanlarla etkileşimi, duygusal alışverişi ekstra önemseyeceğiz. Burada geri planda akacak senaryo; etkileşim yoğunlaşırken bağımlılıklardan kurtulmak, özgürleşmek olacak. Bu sebeple etkileşime ve insan ilişkilerine çekilirken alttan alta “tam” hissetmek için bağ kurma isteği veya özel hissetmek için birilerine ihtiyaç duyma güdüsü taşıyıp taşımadığımızı denetlemeli. Yeni farkındalıklar bir yandan tek başınalıkla barış getirecek bir yandan özgürce, samimi bağ kurabilmeyi sağlayacak.

Yengeç burcunda Güneş tutulması ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Boğa:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

İkizler:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Yengeç:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Aslan:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Başak:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Terazi:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Akrep:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Yay:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Oğlak:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Kova:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Balık:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan