Astroloji

Kova Dolunayı | 12 Ağustos

11 Ağustos 2022

Yazı: Kova Dolunayı | 12 Ağustos 2022 | Yazan: Esra Felek

12 Ağustos 2022 Dolunayı, sabaha karşı 4:30 civarında 19 derece Kova burcunda gerçekleşecek ve bu dolunaya Satürn ve Uranüs eşlik edecek. Dolunay haritanızda Kova burcunuzun bulunduğu ev konularında sorumluluk almanızı isterken dolunay ile birlikte sabit akslarda tetiklenen gezegenler bizi kadersel kalıcı etkilere maruz bırakacak.

Kolay bir dolunay değil ne yazık ki! Sistem beklenmeyeni bekle ama çabanı da ortaya koy diyor. Kendimizi doğru ifade ederek özgürlük için savaşma eğilimini ortaya koymamızı sağlayacak dolunay, kopamadığımız güven alanını da sorgulamamızı sağlayacak.

Yükselen burçlara olan etkilerine baktığımızda ise:

Yükselen Koçlar

Bu dolunay arkadaşlar, sosyal çevre ve gelecek planlarınızı sembolize eden konumda gerçekleşecek. Arkadaş çevrenizle ilgili ayrılmalar, ağzımızın tadı bozulmasın diye idare ettiğiniz konular nihayete erecek. Aynı zamanda parasal konularda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Boğalar

Bu dolunay sizin toplumsal misyonunuzu ve kariyerinizi simgeleyen konumda gerçekleşiyor. Kariyer değişikliği olabileceği gibi taşınamayanlar için de yeni gündemler olabilir. Sabit aksları daha çok etkileyecek bu dolunay sizi yenilemeye geliyor.

Yükselen İkizler

Bu dolunay hayatınızı, inançlarınızı sorgulatacak bir konumda gerçekleşiyor. Yüksek öğrenim, yurt dışı gibi konular da destekleyici bir etki hissedebilir, özellikle de teknoloji içeren eğitim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Yükselen Yengeçler

Bu dolunay yatırım ve ortaklı kazançları anlatan evinizde gerçekleşecek. Devletle destekli yatırımlar açısından destekleyici bir süreç. Aynı zamanda kariyerle ilgili ani ve kadersel değişimlerde mevcut.

Yükselen Aslanlar

Bu dolunay ilişki, evlilik ve ortaklığı anlatan evinizde gerçekleşiyor. İkili ilişkilerde sorguladığınız ve özgürleşmek istediğiniz bir dönemdesiniz. “Gitmek mi zor kalmak mı?” sorusu masanıza gelebilir.

Yükselen Başaklar

Bu dolunay sizin günlük işler, astlarınız ve sağlık evinizde gerçekleşecek. Kendinizi işlerin yoğunluğuna gömüp sağlığınızı ihmal etmeyin. Bunun dışında yurtdışı ile ilgili ani gelişmelerde olabileceğinin altını çizmek isterim.

Yükselen Teraziler

Bu dolunay sizin spekülatif yatırımlar, romantizm ve çocuklar evinizde gerçekleşecek. Çocuklarınızın mutluluğu, eğitimi zihninizi meşgul eden konular arasında. Bunun dışında borsa gibi yatırım kanallarına açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

Yükselen Akrepler

Bu dolunay sizin ev, emlak, aile gibi konularınızı temsil eden konumda gerçekleşecek. Ev yaptırmak, evde tadilat için destekleyici bir zamandasınız. Evlilikle ilgili ani konular önünüze gelebilir. Aklı selim davranın!

Yükselen Yaylar

Bu dolunay sizin yakın çevre, eğitim, iletişim alanınızda gerçekleşecek. Kafanız yoğun, hava grubu dolunay sizi zihinsel olarak yorabilir. Bu dönem sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin! Açık hava yürüyüşleri, bol oksijen size iyi gelecektir.

Yükselen Oğlaklar

Bu dolunay maddi-manevi kaynaklar ve öz değer evinizde gerçekleşecek. Bu konularla ilgili sonlanmalar olabileceği gibi çocuk sahibi olmak isteyenler için özellikle destekleyici bir dönem.

Yükselen Kovalar

Bu dolunay sizin burcunuzda gerçekleştiğinden sizi yeniye sevkederken bazı konularda netleşmeniz gerektiği ve gerektiği yerde de bu konuları sonlandırmanızı isteyecek. Parasal konularda harcamalara dikkat ederken mevcut gökyüzü enerjisini iyi çalıştırmak adına ihtiyaç sahiplerine yardım edebilirsiniz.

Yükselen Balıklar

Bu dolunay sizin gizli yetenekler, bastırdığımız duygular, karma gibi konuları temsil eden konumda gerçekleşecek. Özgürleşmek istediğiniz ailevi, geçmişten bugüne taşıdığınız konuları masaya yatıracaksınız. Bu dönem özellikle manevi çalışmalar yapmanızı tavsiye ederim.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

1 Comment

  • Yanıtla Şen Sevgi Erişen 12 Ağustos 2022 at 17:59

    Esra Hanım, ben yükselenimi tam olarak bilmiyorum. Doğum saatimden eminim. Bazı hesaplamalara göre farklı çıkıyor. Size göre hangisi?
     
    16.11.1958
    Saat: 07.30
     
    Teşekkürler

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan