Astroloji

Yengeç Yeni Ayı | 29 Haziran

27 Haziran 2022

Yazı: Yengeç Yeni Ayı | 29 Haziran | Yazan: Esra Felek

Yengeç yeni ayı iyicillerin de desteğiyle gündemimize yapıcı yenilikler sunmaya geliyor. İç dünyamız, duygularımız, ailevi konular, ev, vatan, çocukluğumuz bunlar tam da yengeç burcu konuları olduğundan bu konularla ilgili gündemler merceğimizde. 2022 zorlayıcı enerjilerle ilerlese de bu yeni ay emin olun bizlere iyi gelecek. Bunları duymayı kimler özledi?

Burçlara göre etkilere baktığımızda;

Yükselen Koçlar

Yükselen Koç, aile, ev, taşınma gibi konularda yenilikler mevcut. Burada sahip olmak istediğiniz şeylerle ilgili korkular da arka planda çalışabilir. Ancak büyük iyicil desteğini atıyor. Hava elementinin enerjileri de planlarınızı hızlandırıyor.

Yükselen Boğalar

Yükselen Boğa, yakın çevre, kuzenler, eğitim ve kısa yolculuklar gündeminizde. Yakın çevre ile iletişimde empati yeteneğiniz bu dönem oldukça yüksek. Bunları sorunları çözmek için kullanabilirsiniz. Ayrıca yeni bir araç alma durumları da olabilir.

Yükselen İkizler

Yükselen İkizler, para konularını gündeminize getirecek bu yeni ay parayı aileniz için kullanmak gibi çalışacağı gibi paranızı koruma ihtiyacı da hissedebilirsiniz. Hızlı ve büyük meblağlar da para çıkışı olabilir. Dikkatli yönetin derim!

Yükselen Yengeçler

Yükselen Yengeçler, bu yeni ay size yeni şeyleri hayatınızda var etme enerjisi veriyor. Kendinizi daha iyi şekilde yönetebileceğinizi göreceğiniz bu döenm yaşamın her alanında aktif ve öz güven yapılanması dönemi de diyebilirim. Bu güzel enerjileri kullanın derim.

Yükselen Aslanlar

Yükselen Aslanlar, bu yeni ay sizin gizli dünyanızı, geçmişten gelen konularınızı gündeminize getirebilir. Bu dönemde yalnız kalma, inziva size iyi gelecektir. İç dünyanızda hangi konulara bakmak sizi rahatlatır bunları yazın ve bu konularda derinleşin derim.

Yükselen Başaklar

Yükselen Başaklar, sosyal çevrenizde, planlarınızla ilgili yeniliklerin olacağı bir dönem. Bu konu aileyle ilgili de olabilir. Aynı zamanda ailesi gibi olan arkadaşlarıyla vakit geçirmek için güzel zamanlar. Tam da yazı anlatmıyor mu sevgili yükselen Başaklar!

Yükselen Teraziler

Yükselen Teraziler, kariyerinizle ilgili sorumlulukların artışı, yeni kariyerin belki de evden yönetebilecek bir iş olması gibi gündemler getirebilir. Para konularında da aktif bu dönemi iyi hesap ederek, kayıplara dikkat ederek geçirin.

Yükselen Akrepler

Yükselen Akrepler, bu yeni ayda kendini geliştiren bir burç varsa o da sizsiniz! Yeni eğitimleri yurtdışı ve yeni insanları tanıma noktasında destek atıyor. İlişkilerde eşitliğin üzerinde odaklanabilirsiniz. Sizin için evlilik ya da ilişkinizde eşitlik, adalet ne demek bu konuları ele alın.

Yükselen Yaylar

Yükselen Yaylar, bu yeni ayın sizin için bazı dönüşümlere sebep olabileceğini söyleyebiliriz. Dönüşüm kolay olacak demiyorum ancak bu konular ailenizle ilgili nelerde farklı bir noktada olmalısınızı sorgulatacak cinsten. Kaçtığınız konularla yüzleşmek için güzel bir zaman.

Yükselen Oğlaklar

Yükselen Oğlaklar, ortaklık ve evlilik alanda yeni gündemler masanıza gelecek. Burada ortak kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Sistem yine de sizi destekliyor. Diyaloğu aktif tutun. Kendinizi kapatmayın.

Yükselen Kovalar

Yükselen Kovalar, planlamak, detayları incelemek, ajanda tutmak derinlikli çalışma zamanı bu dçnem. Biraz burada kendilerini aileye adama enerjisi de yüklüyor. Size bağlı çalışanlar var ise onlara daha çok destek vermek bir ebeveyn gibi olma hali verebilir.

Yükselen Balıklar

Yükselen Balıklar, bu yeni ay yaratıcılığın olumlu yönde arttığı, çocuklar ve ilişkiler konusunda şanslı olduğunuz bir dönem. Yaşam motivasyonunuz yüksek. Hayattan keyif almak ve çocuklarla zaman geçirmek için güzel zamanlar.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan