Astroloji

Güneş Tutulması | 30 Nisan

25 Nisan 2022

Yazı: Güneş Tutulması | 30 Nisan | Yazan: Esra Felek

30 Nisan 2022 günü saat 23:27’de Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması en temelde toprak, tarım, arazi, gayrimenkul, vatan gibi konuları gösteren evinde gerçekleşiyor. Boğa işin içine girdiğinde para, güven ve mevcut şartları koruma gibi konular gündeme geliyor. 19 Kasım 2021 ay tutulmasında hayatımıza neleri getirmişti. Oraya dönüp bakmak tutulma enerjisini anlamak adına faydalı olacaktır.

Tutulmanın yöneticisi Venüs, Jüpiter ve Neptün ile kavuşumda olduğundan iyicillerin buluşması tutulma enerjisini rahatlatıyor diyebiliriz.Tutulmalar aynı zamanda yeni ay dönemleri de olduğundan yeni işlere başlamak ve hızlı ilerlemek de olası diyebiliriz. Tutulmalar hayatımızda yapmak istediğimiz enerjileri sunar, bazen bu enerjileri yönetmek zor olsa da.

Burçlara olan etkilere geldiğimizde ise;

Yükselen Koçlar:

Bu tutulma sizin para evinizde gerçekleşiyor. Parasal konularda yeni kararlar alabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Parayı değerlendirmek ortaklık gibi gündemler olabilir bunun için ani kararlar almadan önce dikkatli düşünmenizde fayda var.

Yükselen Boğalar

Bu tutulma sizi kimlik, benlik ve çevrenizi temsil eden evde gerçekleşiyor. Bu tutulma tam da size dokunmaya geliyor. Ani şekilde evlilik ya da bitmeyen toksik ilişkilerin de sonlanması mümkün.

Yükselen İkizler

Bu tutulma sizin için içe dönüşü simgeleyen alanınızda gerçekleşiyor. Bu dönem kendi farkındalığınızı arttıracak çalışmalar yapmak anlamlı olacaktır. Görünmeyen düşmanlar, negatif konuşmalar kulağınıza gelebilir.

Yükselen Yengeçler

Sosyal çevreniz açısından ani değişikler olabilir. Arkadaş çevrenize dahil olan kişilerin hayatınıza etkisi de fazla olacaktır.

Yükselen Aslanlar

Bu tutulma sizin tam da kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kariyerde beklenmedik yükselme ve terfiler ve ya ani kariyer değişiklikleri olabilir. Uranüs etkisiyle kariyerinizi, işinizi teknolojik alanlara da taşıyabilirsiniz.

Yükselen Başaklar

Bu tutulma size ani yurtdışı gündemleri, eğitim, denizaşırı seyahatler gibi konular getirebilir. Mümkün değil dediğiniz şeyler olabilir. Önyargılı olmayın!

Yükselen Teraziler

Banka, kredi, eşin kazancıyla ilgili ani gündemler olabilir. Şifa çalışmaları da sizin için güzel bir zaman!

Yükselen Akrepler

Evlilik, ortaklık, ilişkiler evinizde gerçekleşecek. Bu tutulma bu konularla ilgili ani Venüsyen gündemler getirebilir ve bu durumda aşkın ve romantizmin etkilerini keskinleştirecektir.

Yükselen Yaylar

Sağlık ve günlük yaşamınızla ilgili gündemler olabilir. Bunlar günlük yaşamınızdaki ani değişikler olabileceği gibi sağlığınızla ilgili operasyonlar olarak sirayet edebilir. Venüsyen enerji ile estetik operasyonlar için de uygun olabilir.

Yükselen Oğlaklar

Bu tutulma sizin çocuklar, hobiler ve romantizm evinizde gerçekleşiyor. Çocuklar ile ilgili ani konular ve ya ani romantik ilişkilerin başlaması gibi gündemler olabilir.

Yükselen Kovalar

Bu tutulma aile, ev, gayrimenkul alanınızda gerçekleşecek. Ailenizle ilgili ani gündemler olabileceği gibi, beklenmedik toprakla ilgili yatırımlar da yapabilirsiniz.

Yükselen Balıklar

Bu tutulma kardeşler, yakın çevre ve eğitim evinizde gerçekleşiyor. Hedeflediğiniz eğitimlere başlamak için doğru zaman olabileceği gibi yakın çevre ile ilgili de gündeminiz meşgul olabilir.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

1 Comment

  • Yanıtla Şen Sevgi Erişen 30 Nisan 2022 at 19:21

    Bu günlerde tutulan, gitmeyen işlerim de oldu akan yürüyen işlerim de. Hayırla gelsin hepsi.

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan