Güzellik

Kişisel Bakım Ve Güzellik | Marilyn Güzellik Salonu

13 Eylül 2019

Merhabaa, bazılarımız iş telaşından, bazılarımız ise okul koşuşturmasından kişisel bakımlarını erteleyebilir zaman zaman. Hem bakım rutinlerinizi hızlandırmak hem de kaliteli hizmet veren bir salonu size tanıtmak için bu hafta Marilyn Beauty Saloon’u (@marilyn.beauty.salon) kaleme aldım!

Yazı: Kişisel Bakım Ve Güzellik | Marilyn Güzellik Salonu | Yazan: İrem SavaşSolaryum, manikür, saç kesimi veya boya gibi birçok işleminizi aynı salonda halledip zamandan tasarruf etmek istemeniz çok doğal. Ancak hepsi konusunda son derece titiz bir güzellik merkezi bulmak da zor. Ama artık adresine hakim olduğumuz bir konum mevcut.

Güzellik salonunda, güzelliğinizi bir başkasının ellerine bırakırsınız. Burası auranızın korunması için doğru bir yerdir.

Güzellik salonunun seçimi önemlidir.

Seçtiğiniz yer, az önce de söylediğim gibi güzellikle ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir yer olmalıdır.

Keyifli bir caddenin üzerine açılmış bu salon her daim müşterilerini güler yüzleri ile karşılamakta. En sevdiğim yönlerinden biri de hayvandostu olmaları. Belki kedileri için bir mama alıp gitmek isteyebilirsiniz 💛

Marilyn Güzellik Salonu’nu tercih ederken sizin de bilmenizi istediğim ve dikkat ettiğim birkaç unsur da vardı elbet;

  • Evinize veya işinize yakın olan bir yer seçmelisiniz. Böylece düzenli olarak bir güzellik salonuna gitmek büyük bir sorun yaratmayacaktır. Örneğin genellikle iş çıkışı uğradığım bu salon benim için çok rahat oluyor.
  • Seçtiğiniz salonda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Güzellik uzmanlarına güzellikle ilgili her türlü soruyu sormakta kendinizi özgür hissetmelisiniz.

Danışabileceğiniz birileri olması çok önemlidir. Tatlı sohbeti ve işine hakimiyeti dolayısıyla salonun sahibi Gamze Şahin (@gamz_shn) her konuda size fikir sunabiliyor. Kahvesini içmek için de mutlaka uğramalısınız.

  • Güzellik salonu şık ve modaya uygun çözümler sunmalıdır. Salonun, kendini devamlı geliştirme içerisinde olan çalışanlarını da ayrıca kutluyorum.
  • Seçmiş olduğunuz güzellik salonu, farklı işlemler için yüksek ücret almamalıdır. Fiyatlar, her kategoriden insanın bütçesine uygun olmalıdır.

Konumuna ve aldığınız performansa göre gayet makul fiyatlandırmaya sahip bir salon burası. Bu nedenle sizlere tanıtmak için sabırsızlandım.

Yazı: Kişisel Bakım Ve Güzellik | Marilyn Güzellik Salonu | Yazan: İrem Savaş

İletişim

📍Lokasyon: Halaskargazi Mah.halaskargazi cad.no:18/A Pangaltı/ Şişli

☎️ Tel: 0212 296 5343

İşin gerçeği şu ki, her gün üzerimize giysi gibi alıp çıktığımız stres saçlarımızın ve cildimizin yapısını bozar ve yüzde kırışıklıklara, sivilcelere neden olurken, saçta da yıpranmalar görünür. Cildimizi ayrıca kuru ve pürüzlü bir yapıya büründürür. Aksatmamız gereken bu detaylar, hem kendi mutluluğumuz hem de görünüşümüz açısından da önem arz eder.

Hepsinden önce güne bol su içerek başlamayı unutmayın.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan