Astroloji

Ay Tutulması | 16 Mayıs

9 Mayıs 2022

Yazı: Güneş Tutulması | 30 Nisan | Yazan: Esra Felek

Geldik yılın ikinci önemli olayı olan ay tutulmasına. Bu tutulma Akrep burcunun 25 derecesinde günlük yaşam, iş hayatı, sağlık, gizli düşmanlar ve bilinçaltını simgeleyen aksta gerçekleşiyor. Tutulma güney ay düğüm yönünde gerçekleşeceğinden geçmişten gelen ve çok da etkimizin olmayacağı olayların gündeme geleceğini anlatır. Bir de buna akrep enerjisi eklendiğinde değişim ve dönüşüm zamanına vurgu yapıyor. Burada bilinçaltı, parasal kaynaklar, güven algımız aktif olacak tam da bu zamanların enerjisi değil mi?

Burçlara göre tutulma etkilerini incelediğimizde;

Yükselen Koçlar

Bu tutulma yatırım, eşin kaynakları, miras konularında gündemleri getirebilir. Bir borcun bitirilmesi veya yatırım amaçlı kredi çekmek olası görünüyor. Burada doğru kararlar vermek için detaylı analiz yapmanızı tavsiye ederim.

Yükselen Boğalar

Bu tutulma evlilik ve ortaklıklar açısından gündemler getirebilir. Burada bir sürecin bitirilip yeni sürece başlama enerjisi mevcut. Bu ortaklığın veya evliliğin başka bir faza geçmesi gibi de yorumlanabilir.

Yükselen İkizler

Günlük hayatınızı, çalışanlarınızı, sağlığı ifade eden evinizde gerçekleşecek. Tutulma bu alanlardaki değişiklikler bitişleri anlatırken; yeni başlangıçların da zeminini hazırlar. Bu dönemde sağlıksız alışkanlıkları bitirmek için de güzel bir zamandır.

Yükselen Yengeçler

Bu tutulma yetenekler, hobiler ve romantizm evinde gerçekleşecek. Bu alanlarda tamamlanma enerjilerini, değişim ve dönüşümü anlatıyor.

Yükselen Aslanlar

Bu tutulma aile, ev, yuva, vatan ve iç dünyanızı anlatan evde gerçekleşecek. Ev alma, taşınma gibi gündemler olabilir.

Yükselen Başaklar

Bu tutulma eğitim, iletişim, kardeşler ve yakın çevreyi temsil eden evinizde gerçekleşecek. Bu alanlarda farkındalıkla beraber bitişler yaşayabilirsiniz.

Yükselen Teraziler

Bu tutulma maddi kaynaklar, yatırımlar evinizde gerçekleşecek. Yeni parasal kaynakların gündeme gelmesi de olabilir bunun dışında mevcut para kazanma şekliniz değişebilir.

Yükselen Akrepler

Bu tutulma fiziksel görünüm, dış çevreniz de olacağından ve sizin yükselen burcunuzda olacağından en çok etkilenen burçlardansınız. Köklü değişikleri ifade eden bu tutulmada ilişkilerle ilgili sınavlara dikkat!

Yükselen Yaylar

Bu tutulma kadersel, bilinçaltı evinizde gerçekleşecek. İç dünyamızdaki farkındalıklarla gelişeceğimiz bir dönemi anlatmaktadır.

Yükselen Oğlaklar

Bu tutulma sosyal çevre, hayallerinizi ve kazanımları anlatan evinizde gerçekleşecek. Bu alanlarda bazı sonlanmalar olacağı gibi kariyerlerinizden elde ettiğiniz kazanımları farklı alanlara kaydırabilirsiniz.

Yükselen Kovalar

Bu tutulma kariyer ve statü alanınızda gerçekleşecek. Kariyerdeki durumunuzun aileyi etkileyebileceği durumları anlatır. Sosyal statü anlamında değişiklik getirebilir.

Yükselen Balıklar

Bu tutulma sizin yurt dışı eğitim, yüksek öğrenim, uluslararası ilişkiler, hukuksal konular alanında gerçekleşecek. Bu konularda yeni başlangıçların oluşmasını sağlayacak sonlanmalar gerçekleşebilir.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

1 Comment

  • Yanıtla Şen Sevgi Erişen 17 Mayıs 2022 at 19:58

    Teşekkürler Esra Hanım.. kısa ve öz paylaşımlarınız için…

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan