Astroloji

9 Ekim: Terazi Burcunda Yeniay

3 Ekim 2018
9 Ekim: Terazi Burcunda Yeniay


Terazi Burcunda Yeniay

 
Eylül ayı sonunda gerçekleşen Koç dolunayı, odağı ilişkilere çevirmiş ve halihazırda birlikteliğiniz olsun olmasın bu alandaki davranışlarımıza bakmaya yönlendirmişti.

Bu alanda olanlardan, davranışlarımızdan, düşüncelerimizden bazılarını kabul edebiliyor bazılarına ise görmemek üzere perde çekiyor olabiliriz. Şimdi burada Venüs gerilemeli Terazi dolunayı ile bir kademe daha derinleşerek kabul etmek istemediklerimizin, görmeyi tercih etmediklerimizin de önümüze gelmesi mümkün.

Venüs Akrep, konuyu derinleştirmeden evvel yeniay bazı ipuçları verecek. Akrep’teki Venüs retrosunun yemek istemediğimiz bir yemeği dolu bir tabakta önümüze koymasını istemiyorsak, onun menüde olduğunu görmek ve bilinçli şekilde elemek elzem, Terazi yeniayının mesajını almaya bakın.

Terazi Burcunda Yeniay

Yeniay etkisinde, onu takip eden günlerde kendimiz için ayağa kalkma isteği, gücü, cesareti mevcut. Bu ayağa kalkışın ve bu gücün derecesi, devamında alacağımız sonuçların etkinliği; Plüton’un temasıyla karanlık yanlarımıza gözümüzü çevirebilme cesaretimizle doğru orantılı olacak. Görmekten korkup üzerine perdeler çektiğimiz şeyleri çıkarıp önümüze koymalı. Dışarıdaki etkiler o aynayı en sert haliyle karşımıza koymadan korkumuza, kendimizden sakladıklarımıza bakmalı.

Konforu, refahı, rahatlık ve ferahlık hislerini ararken bunları yaşamamıza yeterince izin vermeyen düşünce biçimlerimizle yüzleşme ve vedalaşma vakti. Gerçekten işiniz, geliriniz, birlikte olduğunuz kişi, diğer insanlar, şartlar mı sizi istediğinizi yaşama yolunda sınırlar koyarak zorluyor, yoksa onlar zihnimizdeki sınırların bir göstergesi mi? Bunların hiçbiri olmasaydı nasıl yaşıyor, kendime ve ne kadarına izin veriyor olurdum? sorularını kendinize sormak için ideal zaman.

İlişkiler Filtresi

Terazi burcunda yeniay sırasında Venüs de Akrep burcunda gerilerken ilişkiler üzerinden kendimize bakacağımız aşikar.

Birlikte olmak meselesinde nerede kendimizi birlikteliğe bağımlı kılıyoruz? İki tam, iki birey olarak beraberliği mi seçiyoruz, derinde kendimizde de birlikte olduğumuz kişide de ‘eksiklikler’ bırakarak birbirimize ihtiyaç duymayı, bir şekilde birlikteliğe muhtaç olunmasını mı tercih ediyoruz?

Kendimizi ilişkiler üzerinden tanımlama ihtiyacını, ilişkileri ego için tatmin ve tam hissetme aracı yaptığımız halleri görme ve dönüştürme zamanı.

İş, eş, aile, arkadaş ya da para, konu her ne ise, en temel meselenin hayatımızdaki her şeyden bağımsız, safi şekilde kendimize verdiğimiz değerden geçtiği bir yeniaydan bahsediyoruz. Kalpten yaşamak istediklerinizi hak ettiğinizi, bunların önündeki suçluluk duygusunu temizlemeyi ve sevgiyi, değeri önce ve en çok kendinize vermeyi hatırlayın bu yeniayda.

Kendimizi yetersiz, değersiz addettiğimiz, fedakarlıklarda bulunduğumuz ve kurban konumuna soktuğumuz durumlarda, içimizde son 8 yılın hesaplaşmasını yaşadığımızı ve bu konuları kapattığımızı, yeni bir davranış geliştirdiğimizi görebiliriz.

Her şeyin ötesinde çalışmanın, aktif ve üretken olmanın ve her ne yapıyorsak elimizden geldiği şekilde belki potansiyelimizin üstüne çıkarak ama en çok severek yapmanın çok çok iyi geleceği bir süreçteyiz.

Terazi burcunda yeniay ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Boğa:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

İkizler:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Yengeç:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Aslan:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Başak:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Terazi:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Akrep:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Yay:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Oğlak:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Kova:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Balık:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan