İremushka’nın Panosu

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

8 Şubat 2019

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Merhabaa! Yine bir cuma sabahı beraberiz. Avrupa’nın en büyüleyici şehirlerinden olan İstanbul’da birçok popüler ismin de yer aldığı bir organizasyon gerçekleşti. Göz kamaştıran tasarımlar ile donatılmış standlarda bir alışveriş çılgını olarak vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım doğrusu.

Çırağan Sarayı’nın (@cpkempinski) ev sahipliği yaptığı bu güzel organizasyon yalnızca İstanbullular değil diğer birçok farklı şehirden gelen misafirler tarafından yoğun ilgi gördü. Bende bu hafta sizler için orada bulunup, fink fink gezdiğim ve çok keyif aldığım bu alışveriş festivalini yani “Best Gift Fest”i (@bestgiftfest) kaleme aldım.

Haydi, başlayalım!

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Sizlere ilk olarak biraz “Best Gift Fest”in asıl gayesinden bahsetmek istiyorum;

Aslı Özdemir ve Nilüfer Batur (@nilufer.batur) tarafından düzenlenen alışveriş balosundan elde edilen gelir ile Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın Boğaziçi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu tarafından yürütülen “İlmek İlmek Projesi” desteklendi.

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Gezilecek çok stand vardı, hepsine göz gezdirdim, ilgimi çekenlerden birkaç tanesini şuraya iliştiriyorum 👇🏽

Neslihan Kızılbulut Oran | Fashion Designer

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Özgün tasarımları ve zevkli seçimleri ile festivalin en gözde isimlerinden biri Neslihan Kızılbulut Oran’dı. (@neslihankizilbulut)

Bursalılardan da tam destek festival boyunca sürdü. Doğruyu söylemek gerekirse benim de orada bulunma sebeplerimin en başında Neslihan Hanımın standı geliyordu. Tasarımlarının zamansız ve en ince ayrıntısına kadar düşünülerek planlanması sizi günün gözdesi yapıveriyor.

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Mağazasının Bursa’da bulunmasına rağmen Türkiye’nin hatta Dünya’nın her yerine kargo imkanı sağlıyor kendisi. Yolunuz düşerse uğramayı ve son derece güler yüzlü Neslihan Hanım ile bir kahve içmeyi unutmayın! Disiplinli iş sorumluluğu ile müşterilerine olan saygısı ve durdurak bilmeyen koşuşturmalı hayatına rağmen her zaman şık gördüğümüz Neslihan Kızılbulut Oran’ı (@neslihankizilbulut) diğer tasarımcılardan ayıran en büyük özellik de bu aslında. Ürünleri sosyal medya hesabından takip edebilir aynı zamanda da son zamanların trendleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz…

Kendisine de ayrıca Bursa’yı son derece mükkemmel temsil ederek bizlere bu gururu yaşattığından dolayı teşekkür ediyorum 🙏🏼

Adres:
Ahmet Yesevi Mah.
Sapanca (310) Sok.
Turkuaz Plus Çarşı 4/20
Nlüfer, Bursa

Dilahan Doğan | Dilahan Doğan Art

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Festivalin bulunduğu salona adımınızı attığınızda nereye bakacağınızı, hangi stand ile ilgileneceğinizi şaşırıyorsunuz. Tüm bölümler için ayrı ayrı emek harcandığından hiçbirinden gözlerinizi alamıyorsunuz.

Kapıdan içeri girdiğimde ilk dikkatimi çeken, Dilahan Doğan’ın (@dilahan_dogan) kendi tasarımlarını sunduğu stand oldu. Son derece sevecen tavırları ve sıcak karşılaması ile sadece benim değil diğer misafirlerin de ilgisindeydi.

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan SarayıDilahan Doğan Art, (@dilahandoganart) tasarım ürünlerine bayıldığımı söylemeden edemeyeceğim.

Annesi Güler Doğan da (@dogan_guler) festival sırasında Dilahan Hanım (@dilahan_dogan) ile birlikte misafirlerle sohbet edip keyifli vakit geçiriyordu.

Festivale katılamamış olabilirsiniz ama bu sizi üzmesin, güzel tasarımlardan mahrum kalmıyorsunuz çünkü Dilahan Hanım’ın diğer tüm ürünlerine erişebilmeniz için şuraya adres bilgilerini iliştiriyorum;

Website: www.dilahandoganart.com/
Instagram: @dilahandoganart

Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum 🙂

Hatice Teyze | Doğal Ürünler

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

Mevsiminde özenle topladığı, içine emeğinden başka bir şey katmadığı, ev yapımı yöresel lezzet ve bakım ürünlerine Hatice Teyze Doğal Ürünler (@haticeteyzedogalurunler) hesabından ulaşabilirsiniz.

Organik üretilen sabunlardan, el yapımı ev tarhanasına kadar her şeyi kolayca evinize, iş yerinize sipariş edebilirsiniz.

Hatta bence bunlar çok şirin bir hediye bile olabilir!🙂

Website: www.haticeteyze.com/
Instagram: @haticeteyzedogalurunler

Kafi İstanbul | Handmade Home Candles

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan Sarayı

“Kafiİstanbul (@kafiistanbul) 2017 Mayıs ayında ilahi aşktan ilham alarak hazırladığı tasarımlarını sizlerle paylaşmıştır. Ürünlerimizin tamamı el işçiliği olup, büyük bir titizlik ile çalışılarak üretilmektedir.”

Siz de benim gibi mum sevdalısı biriyseniz bu standı görmeniz gerekirdi. Gelip göremeyen ve mumlara ilgili olanlarınız için de hemen kısa bir bilgi geçmek istiyorum.

Dekorasyon modasının bence en şık parçalarını bizlerle buluşturan ve tasarladıkları mumlarla evlerimize renk katan, marka kurucuları Fatma Gamsa Beyaz’ı (@fgsbeyaz) ve Rabia Berna Çerçer’i (@rabiaulutass) kutluyorum!

Tasavvufi tasarımları ve şık sunumları ile evin her köşesini canlandıracak ve uyum sağlayacak ürünler mevcut. Kesinlikle Internet sitelerini ve sosyal medya hesaplarını ziyaret etmelisiniz.

Hepsini almak isteyeceksiniz, benden söylemesi!

Website: www.kafiistanbul.com/
Instagram: @kafiistanbul

Alışveriş Balosu | Best Gift Fest, Çırağan SarayıAlışverişe kısa bir ara verip, Çırağan Sarayı’nın hafif rüzgarlı balkonlarından birinde çayınızı ya da kahvenizi yudumlamamız da mümkündü! 🥰

Daha birçok etkinlikte bir araya gelmek dileği ile…

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

4 YORUMLAR

  • Yanıtla Didem Çelebi Özkan 8 Şubat 2019 at 14:01

    Alışveriş festivallerini takip edip ardından onları sitemizde detaylıca yazmana bayılıyorum. Gene harika bir organizasyona katılmış, çok da hoş aktarmışsın canım.
     
    Bence bu bahar Bebek Festivali’ne beraber katılalım, aa hatta belki birlikte Alaçatı’ya Ot Festivali’ne gideriz. Son gittiğimde kalabalıktan dolayı “Bir daha hayatta gelmem,” demiştim ama sanırım anılar bulanıklaşmış 🙃
     
    Yalnız organizasyon sende. “Didem Abla gidiyoruz,” dedin mi, ben hazırım 😘

    • Yanıtla İrem Savaş 8 Şubat 2019 at 14:40

      Teşekkür ederim Didem Ablacım, ben de bana bunları yazıma aktarma şansı tanıdığın için 🖤
       
      Festival bizim işimiz öyleyse 🙃
       
      Bunu daha detaylı konuşalım mutlaka ben de varıım! 🙏🏼

  • Yanıtla Erdem Küçükkıralı 9 Şubat 2019 at 00:26

    İremcim festivale gitmiş kadar oldum o kadar güzel yaziyorsun ki… Her hafta yazılarını zevkle okuyorum 😍 Teşekkürler canım. Bu arada Instagramdan hemen takip edeceğim bu sayfaları.

    • Yanıtla İrem Savaş 9 Şubat 2019 at 14:29

      Halacım çok teşekkür ederim…
       
      Takip ediyor olman beni çok sevindirdi, yazılarımı! 😻
       
      Öpüyorum kocamaan!♥️

    Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan