23 Nisan

Casper

23 Nisan 2019

Sen ve Ben Ailesi olarak vatanımızın en değerli günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Bugün Didem Özkan Bursa ve Ben köşesini kızı Nil Özkan‘a emanet ediyor. Bizimle paylaştığı özgün eserinden dolayı kendisini kutluyor ve çok teşekkür ediyoruz.

Yazı: Casper | Yazan: Nil Özkan

Casper benim kedim.

İnsanlar onu fotoğraflardan, videolardan şirin, uslu bir kedi zannediyor ama öyle mi peki gerçekten de? Hayır, değil. Çok çok yaramaz. Eve geldiği ilk günden beri her yeri kırıp döküyor, hepimizi ısırıyor.

Onunla en çok oynayan da ben olduğumdan tırmık ve ısırıklar en fazla beni buluyor. Yine de çok tatlı bir kedi 🐈 Yani bence tatlı, başka insanlara göre değişebilir.

Benim size anlatmak istediğim şey bu değildi aslında.

Eylülde köpek alacağız.

Casper köpeğe nasıl davranacak onu merak ediyorum. Kavga ederlerse kim kazanır diye sorarsanız, cevap vereyim. Casper, kedi olsa da o kazanır. Ben bile köpek olsam kaçardım ondan. Öyle bir tıslıyor ki çıngıraklı yılan zannedersiniz. Bu yüzden köpeğe acıyorum. İnşallah bir şey olmaz Sherlock’a. Evet şimdilik adının Sherlock olmasını düşünüyoruz. Son kararı abim verecek. Casper’ın adını ben seçmiştim, köpeğinkini de o verecek.

Casper çok kıskanç bir kedi.

Elimde başka bir hayvan görse ya da başka bir hayvanla biraz ilgilensem hemen küser. Bu yüzden siz de Casper’in yanında bir başka hayvanla oynamayın…

Nil Özkan
(Yaş 10)

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

4 YORUMLAR

  • Yanıtla İrem Savaş 23 Nisan 2019 at 17:28

    Nil’cim seni kutlarım öncelikle özgüveninden dolayı. Bu güzel yazı için de kalemine sağlık…
     
    Casper ile yakından tanışma fırsatım oldu ve kendine özgü bir tavrı olan çok şirin bir kedi olarak bende iz bıraktı. Casper’ı benim için öp 😘
     
    Senin de Çocuklar Bayramı’nı kutlar hep böyle güzel adımlar atmanı dilerim 🌸

  • Yanıtla Zeynel Olgun 24 Nisan 2019 at 00:10

    Valla Casper’dan ben bile korktum Nil Hanım, o nasıl bakışlar öyle 😱😱😱. İnsanın içi ürperiyor.
     
    Çok güzel bir yazı olmuş. İmla kurallarına da çok dikkat etmişsin. Yazılarının devamını diliyorum. Geçmiş Çocuk Bayramı’nı kutlar (tarih 24.Nisan.2019, saat 00:07 şu anda), sağlıklı, mutlu, başarılı ve huzur dolu günler dilerim.

    Z.O.

  • Yanıtla Demet Uncu 24 Nisan 2019 at 15:17

    Nilciğim tebrik ediyorum bu güzel yazın için. Casper’a bayıldım 🙂

  • Yanıtla Faruk Çelikten 29 Nisan 2019 at 11:21

    Ama biz bu güzel yazıdan sonra Casper ve Sherlock’un maceralarını merak ederiz ve bunun için de bir sonraki 23 Nisan’ı bekleyemeyiz 🙂
     
    Sevgili editöre duyurulur 🙂

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan