Moda

Pembeden Yeşile Bütünlük

24 Mart 2021

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem SavaşMerhabaa! Renklerle motivasyonun doğru orantısına hep inanmış İroş, size tercihlerinizde belki sakındığınız iki rengi kaleme aldı.

Yeşil ve Pembe için ayrı ayrı kombinler yapmak isteyenlere ya da birlikte kombin tercih edeceklere küçük tüyolar ile geldim.

Sabah Güneşi, Duygular İfadesi | Pembe

Renklerin cinsiyeti olmadığını artık kabullenen birçok karşı cinsim ile tanıştım. (Erkeklerde mor ve turuncu kombinasyonuna da bayılırım üstelik.)

Çocukluğumdan beri marketten su alırken bile pembe ambalajlı olanı varsa elim hep ona gider. Tadı kötü olsa da pembe olan şekeri tercih ediyorum. Hâlâ…

Her rengin bir anlamı ve enerjisi vardır. Bende oluşturduğu huzura ve özgüvene çok inandığım için de bu renk benim için vazgeçilmez.

Söz merasimimde tercih ettiğim pembe elbisemi de şuraya iliştiriyorum ki durumun ciddiyetini anlayın 🤣🤣

Pembe rengin en sevdiğim özelliği ise kombinlerde kullanırken birçok renge bir şekilde ayak uydurabiliyor olması.

Peki ya pembe renk kullanırken dikkat etmemiz gereken hususlar neler?

Öncelikle pembenin açık tonlarını kullanacaksak dikişler hemen göze çarpacak demektir. Kalitenin fiyatla orantılı olduğunu asla düşünmüyorum ancak tercih etme aşamasında dikişlere biraz daha önem vermeniz gerekecek.

Kötü dikim bir ceket veya pantalonu şöyle bir göz önüne getirin. Jilet gibi dikilmiş bir takım ile ise pembeyi çok başarılı kullanmış olabilirsiniz.

Buyrun benden size bir pembe takım kombini önerisi:

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş

Diğer bir husus ise kumaş kalitesi. Pembenin çiğ ve tamamlanmamış görüntüsüne maruz kalmak istemiyorsanız mutlaka kumaşlar ile ilgili bir bilene danışıp fikir almanızda fayda var. Bu pembe bizi vezir de eder, rezil de 🙈

Doğanın Huzuru | Yeşil

Aklımıza ilk çiçek, yaprak gelse de dağlardan göllere, binbir tonu ile muazzam bir renk yeşil.

Haki yeşil, ördek yeşili, çay yeşili, açık, koyu derken birçok seçenek sunuyor bizlere.

Kış aylarında haki yeşilden, yaz aylarında ise kuşkonmaz yeşilinden uzaklaşamıyorum. Bikinilerimde, aksesuarlarımda ya da şallarımda istemsizce tercih etmeye başladığımı farkettim.

Yeşil renk denilince nelere parmak basmamız gerekiyor?

Koyu yeşil tonlarla tercih ettiğimiz siyah parça her daim kurtarıcı. Ancak favorim “Lacivert ve Yeşil” kombinasyonu. Yeşil bir takım ile tercih edilen lacivert renk bir ayakkabı ya da triko ile klas bir kombin sunmak mümkün.

Yeşil söz konusu olduğunda kombin sırasında eşleştirdiğimiz renkler en önemli adım bence. Bu beyaz ya da pembe gibi hassas bir renk olmasa da yeşil rengi doğru modellerde kullanmak çok önemli.

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş

Yeşil bir kötü tasarım elbise bu renkten bizi soğuturken, hoş bir tasarım ise bize görsel bir şölen sunmuş olur. Gerisini artık sizin beğeni ve zevkinize bırakıyorum.

Pembe ve Yeşil

İkili olarak kombinlerde kullanılmasına pek alışık değiliz. Yaparsak neden olmasın tabii ki ancak maharet isteyecek bir konu.

Ördekbaşı yeşili etek ile uçuk bir pembe sweatshirt ya da triko kombinine bakmalara doyamayız. Ya da mini bir fıstık yeşili, ip askılı elbisenin üzerine alınmış fuşya tonlarda, uzun bir kaban sizi dikkat çekici ve şık kılacaktır.

Hayal gücünüzde özgürsünüz, biraz ilham alabileceğiniz ve kafanızda renk planlaması yapabildiğiniz bir yazı kaleme almaya çabaladım. Umarım güzel kombinleriniz ile ışıl ışıl geçer günleriniz.

Hayat renkli, günler şeker 🍭

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan