Astroloji

Aslan Yeni Ayı | 28 Temmuz

25 Temmuz 2022

Yazı: Aslan Yeni Ayı | Yazan: Esra Felek

28 Temmuz 2022, 20.54’te gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı bizlere güzel bir yaşam enerjisi getiriyor. Aslan burcunun o yaşam dolu, cömert, çok da dert etmeyen yanı, bizi bu dönem rahatlatacağa benziyor. Buna çok ihtiyacımız var, değil mi?

Yeni ay ,yükseleninin Kova burcunda yükselmesi ve yöneticisinin de aynı evde bulunması aile büyükleri, sorumluluklar, devletler, otoriteler ile ilgili gündemler getirebilir. İlişkiler bazında gerginlikler, senin dediğin benim dediğim noktasında çatışmalar yaratabilir. Bu dönem seyahatler için çok uygun değilse de bu yaz dönemi çok mümkün olmayacağından hız yapmamaya çalışın demek daha anlamlı olur.

Bu yeni ay, en çok Aslan ve Kova burçlarını etkileyecek. Yükselen burçlar bazında etkilere gelecek olursak:

Yükselen Koçlar

Bu yeni ay sizin aşk, romantizm, çocuklar ve hobiler evinizde gerçekleşiyor. Bu konularla ilgili başlangıçlar olabileceği gibi yeni bir ilişki, yaratıcılıkla ilgili yenilikler de olabilir.

Yükselen Boğalar

Bu yeni ay sizin ev, aile, yuva ve iç dünyayı temsil eden evinizde gerçekleşiyor. Gayrimenkul alım satımı size kazançlar getirebileceği gibi taşınma gibi konularda gündeminize gelebilir. İletişim konusunda öfkeye ve ani tepkilere dikkat etmeniz gerektiğinin altını da çizmek isterim.

Yükselen İkizler

Bu yeni ay sizin yakın çevre, kardeşler, iletişim ve ticari konular evinizde gerçekleşiyor. Bu sebeple bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapabilir, aynı zamanda benmerkezci dili bu dönem azaltmakta fayda var.

Yükselen Yengeçler

Parasal kaynaklar, öz değer, yetenekler evinizde gerşekleşecek bu yeni ay yeni gelir kaynakları, mevcut gelirinizde artış yaratabilir. Bunun dışında ikili ilişkiler bazında kendinize verdiğiniz değerin artması ve buna yönelik davranışlar sergilemeniz olası gözüküyor.

Yükselen Aslanlar

Bu yeni aydan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. Bu yeni ayın tatlı enerjisi en çok size akacak ve bu enerji de görünür ve hissedilir olacak. Partner ilişkinizde kendinizi güçlü hissedeceğiniz bu dönemde kariyerinizle ilgili ani kadersel konularla mücadele edebilirsiniz.

Yükselen Başaklar

Yeni ay sizin bilinçaltı, yardımlaşma, içe dönüş evinizde gerçekleşiyor. Yeni ay size içe dönüş anlamında motivasyon getirecek ve başkalarına yardım etme anlamında da cömert olacaksınız.

Yükselen Teraziler

Projeler, hedefler, büyük idealler evinizde oluşacak bu yeni ay size bu konularla ilgili başlangıçlar sunacak. Büyük şanslar ve destekler sizi daha da ileri taşıyacak. Bu dönem çabuk karar vermeden akışta kalmaya çalışın derim. Bu sabır ile büyük kazançlar kapıda!

Yükselen Akrepler

Kariyer evinizde gerçekleşecek yeni ay size otorite figürleri karşısında kendiniz gösterme fırsatı verecek diyebiliriz.  İlişkiler konusunda ise ani gündemler kucağınıza düşebilir. Bu durumda ani kararlar vermeden sakin kalmaya çalışmanız yararınıza olacaktır.

Yükselen Yaylar

Bu yeni ay sizin yurt dışı, uluslararası ticaret ve yüksek öğrenim evinizde gerçekleşecek. Yeni eğitimlere ve ya yeni deniz aşırı faaliyetlere başlayabilirsiniz. Bu dönem sağlık konusunda dikkat etmenizde ve kontrollerinizi yaptırmanızda fayda var.

Yükselen Oğlaklar

Bu yeni ay sizin borç, miras, krediler gibi ortaklı kaynakları temsil eden evinizde gerçekleşiyor. Eşinizin ve ya ortağınızın destekleri olabilir. Fırsatları değerlendirirken sabır göstermeniz anlamlı olacaktır.

Yükselen Kovalar

Bu yeni ay evlilik, ortaklık evinizde gerçekleşecek. Partnerinizle ve ya evliliğinizde şanslı bir dönem. İlişkiye heyecan, enerji, romantizm gelebilir. Bu zaman dilimi tam da yaz enerjisi gibi değil mi? Ne dersiniz?

Yükselen Balıklar

Bu yeni ay rutinleriniz, sağlık, çalışanlar evinizde gerçekleşecek. İş şartlarınız olumlu etki alabileceği gibi sağlığınızla ilgili sağlıklı yaşama yönelik konularda destekleniyorsunuz.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan