Astroloji

28 Haziran: Oğlak Burcunda Dolunay

27 Haziran 2018

Oğlak Burcunda Dolunay

Gündemimize henüz dahil olan Neptün ve Mars gerilemelerinin ardından 28 Haziran’da Oğlak burcunda dolunay meydana geliyor.

Satürn kavuşumu ile gerçekleşecek Oğlak dolunayı, 2020 sonuna kadar hayatlarımızda Satürn yapılandırması ile ele alınarak gelişecek ve köklenecek olan alanlarda bir aşama kaydettiriyor olacak.

Oğlak Burcunda Dolunay

Önümüzdeki iki haftalık süreçte, yükselen burcumuza göre etki aldığımız alanlar ile birlikte iş ve çalışma koşulları, çalıştığımız kişiler ve sağlığımızla ilgili durumlar öne çıkıyor olacak.

Bu alanlarda netleşmesini beklediğimiz durumların netlik kazandığını göreceğiz.

Dolunay etkisinde önümüzü tam olarak görme beklentisi ile baskın olarak bunaltıcı ve karamsar duygular kendini gösterebilir ancak sonuç olarak çözüme kavuşma belirginleşme söz konusu olacaktır.

İlişkiler, sevgi alışverişi ve ilişkide önemli hissetme isteği öne çıkabilir. Önemli olduğunuzun size dışarıdan hissettirilmesi beklentisine kapılmanız mümkün. Bu gibi durumlarda önemli ve değerli olmadığınıza, öyle hissettirilmediğinize dair illüzyonik düşünceleri yakalamak ve dönüştürmek, sizi esas olarak sevgiye daha fazla açan adım olacak.

Netlik Arzusu – İçsel Belirsizlik Çatışması

Dolunayın en güçlü mesajı; dışarıda aradığınız netliği bulmak için bunu içinizde sağlamaya ekstra özen göstermeniz gerektiği.

Oğlak burcunda dolunay süresince zihinsel ve davranışsal bulanıklığa dikkat edilmeli. Yürümek istediğiniz yolun belirginleşmesini beklerken, sizin, isteğinizle ne kadar uyumlu ve belirgin adımlar atıyor ve bu yönde davranışlar sergiliyor olduğunuza bakmanız kilit mesele. İstediğinizi hem kendinize hem diğer insanlara anlaşılmayı beklemeden açık şekilde ifade ediyor olmanız önemli.

Kaygılı, korkulu, karamsar zihnin farkına varmanız, sizi netlik arayışınızda belirsizlikte kalmayı seçmekten ve şartların dış etkenler tarafından belirlenmesini beklemekten kurtaracak.

Siz yolunuzda netleştikçe ve buna uyumlu adımlar attıkça, yolunuz sizin için isteğiniz yönünde belirginleşiyor olacak.

Oğlak burcunda dolunay ile ilgili hangi alanlardan etki aldığınıza dair öncelikle yükselen burcunuzu okumanızı öneririm:

Koç:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Boğa:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

İkizler:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Yengeç:

İlişkiler ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Aslan:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Başak:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

Terazi:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Akrep:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Yay:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Oğlak:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Kova:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Balık:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan