Astroloji

Satürn Oğlak Burcunda

24 Ocak 2018

Mavi Arka Planda Armillary Küre

Yeni bir 3 yıla merhaba! 20 Aralık sabahı Satürn Oğlak burcunda hareket etmeye başladı. En son 1988-1991 yılları arasında bu konumda seyahat etmişti. O yıllarda yaşananların benzeri olaylar 2020 yılının Aralık ayına kadar bu kez yeni, farklı durumlarla karşımıza çıkabilir.

Satürn Etkisi

Satürn, hayatımızda bir alana temas ettiğinde orada artık işimize yaramayan şeyleri eler, zayıf temelleri ve doğamıza uygun olmayanları yıkar ve o alanı bize daha uyumlu olacak, daha iyi gelecek şekilde yenileyerek, bizi bir üst seviyeye taşımak ister. Yani bilinen zorlayıcılığının ötesinde bizi süreçten daha iyi, gelişmiş ve olgunlaşmış olarak çıkarmaktır amacı. Satürn dokunduğunda zorlandığımızı hissediyorsak orada görmemiz, farketmemiz gereken şeyler var demektir ve biz ne kadar direnirsek görmeye, ne kadar tutunursak eskiye o kadar can acıtıcı geçirilir bu dönemler. Dolayısıyla burada farkındalığa direnmemek, görmeniz gerekenleri görmeye açık olmak, konuyla ilgili dönemi daha yumuşak geçirmenize yarayacaktır.

Bilge Dede Satürn

Sorumlulukların ve çalışmanın bilge dedesi Satürn Oğlak burcunda seyrederken adeta kendi evimizde hissettiğimiz rahatlıkta seyredecek ve tüm özelliklerini rahatlıkla ortaya koyacak. Burada bizden beklediği; dokunduğu noktalarla ilgili hayatımızın sorumluluğunu almamız olacaktır. Eksik gördüğünüz, daha iyi olabilir dediğiniz noktalarla ilgili birşeylerin iyileşmesini beklerken, atılması gereken adımlar varsa kendinizi geliştirmeniz gerekiyorsa objektif bakabilmek ve sorumluluğu sahiplenmek gerekiyorsa bu süreçte karşınıza bunlarla ilgili fırsatlar çıkaracaktır. Sorumluluktan korkmadan hareket etmek gereken bir dönem anlayacağınız. Fırsatları değerlendirmekte yarar var.

Bu bilgilerle birlikte Satürn Oğlak burcunda hareket ederken burcunuza göre hangi alandan etki aldığınızla devam ediyoruz.

Öncelikli olarak yükselen burcunuzu okumanızı öneririm.

Koç:

İş, kariyer konuları, topluma görünen yüzünüz, statünüz, unvanlarınız. Bunlarla ilgili kendinizi yukarı taşıma, tanınma ve gelişme yolunda fırsatlar çıkacaktır karşınıza.

Boğa:

Eğitim, özellikle yüksek lisans, seyahatler, yabancı ülkelerle bağlantılar. Bu konularda gündeminiz oluşmaya başlamış olabilir, bunlar işinizle bağlanabilir.

İkizler:

Ortaklı gelirler, eşinizin para durumu, miras, borç, ödemeler gibi konularla ilgili disipline olabileceğiniz, hayatınıza bu alanlarda düzenin geleceği bir süreç.

Yengeç:

İlişkiler ve ortaklıklarınızla ilgili konular gündemde olur. Buralara daha ciddiyetle bakacağınız ve size uyumlu olanları üst seviyeye taşıma imkanı bulacağınız bir dönemdir.

Aslan:

Çalışma ortamınız, koşullarınız, iş arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz ve sağlık konuları gündemde olur. Bu alanlara düzenin geleceği, disipline olacağınız bir süreçtir.

Başak:

Aşk, sevgi, çocuklar ve yetenekleriniz. Bu konulara objektif ve gerçekçi bakmanızın, yeteneklerinizi görüp değerlendirmenizin buralardan somut kazanımlar getireceği dönemdir.

Terazi:

Ev, yuva, aile, yaşadığınız yer, aynı evi paylaştığınız insanlar. Bu alanlarla ilgili hayatınıza daha fazla olgunluk ve yeni sorumluluklar dahil olabilir.

Akrep:

Yakın çevre, kardeşleriniz, akrabalarınız, iletişim şeklinizle ilgili olgunlaştıran ve geliştiren bir süreç olacaktır. Kendinizi ifade edişinizle ilgili yeniliğin ve olgunluğun hayatınıza dahil olacağı bir süreçtir.

Yay:

İş ve gelirinizle ilgili konular gündemde olur. Bu dönem bu alanda daha gerçekçi bakış ve daha fazla sorumluluk getirecektir.

Oğlak:

Hayatınızı gözden geçirme ve yeniden yapılandırma vakti. Kendinizi daha iyi tanımanıza olanak sağlayacaktır. Pek çok şeyin ters gittiğine dair düşünceler oluşursa farkında olmanız, sorumluluğu ele alarak süreci doğru yönetmeniz açısından iyi olacaktır.

Kova:

İçe dönme, izole olma ihtiyacı duyarsınız. Ruhsal anlamda olgunluk getirecek bir süreç olur. Oldukça fazla sorgulayıp, gerçek sizi ortaya çıkaracağınız bir dönem olur.

Balık:

Sosyal çevre, arkadaşlar, ideallerinizle ilgili konulara daha objektif, ciddiyetli bakacağınız bir dönem. Hayatınızda size faydası olmayan arkadaş çevrenizin elenerek daha sağlam bağlantılara yer açıldığı, ideallerinizle ilgili somut adımlar atma fırsatlarının oluştuğu bir zaman dilimi olacaktır.

En güzelini yaşamanız dileğiyle,

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

4 YORUMLAR

  • Yanıtla Didem Elif 24 Ocak 2018 at 14:46

    Sevgili Hazal aramıza hoşgeldin. Yıldızları dünyamıza katarak sefalar getirdin.

  • Yanıtla Hazal Özkan 24 Ocak 2018 at 18:49

    Çok teşekkür ederim.
    Aranızda olmanın keyifli olduğunu şimdiden görüyorum, hoşbuldum. 🙂

  • Yanıtla Didem Çelebi Özkan 24 Ocak 2018 at 21:05

    Canım benim sömestr koşturmasından hoş geldin mesajını ancak yazabiliyorum. Sevgili Didem Elif sağolsun benim bu gecikmemi affettirecek bir mesaj yazmış 🙃
     
    Yazarlarımızın ilk yazılarında “Sen ve Ben ailesine hoş geldin” demek benim için de ayrı bir keyif. Her yazarla heyecanım artıyor, doğru yolda güzel işler yaptığımıza olan güvenim kuvvetleniyor. “Astroloji” kategorisinin senin kaleminle birçok kişiye bilgi ve keyif vereceğine de eminim.
     
    Bizlerle çıktığın bu yeni yolculuk bize olduğu kadar sana da keyif verir umarım canım.
     
    Sevgiler ❤️

  • Yanıtla Hazal Özkan 24 Ocak 2018 at 21:55

    Didem, çok teşekkür ederim 🙂
     
    Güzel Sen ve Ben ailesine katılmış olmak beni heyecanlandırıyor ve iyi ki dahil oldum diyorum.
     
    Burada birlikte keyifle yazdığımız günlerimiz olsun.
     
    Sevgiyle❤️❤️

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan