Astroloji

30 Ağustos | Başak Burcunda Yeni Ay

21 Ağustos 2019

Yazı: 30 Ağustos: Başak Burcunda Yeni Ay | Yazan: Hazal Özkan

Her ay gerçekleşen bir yeni aydan farklı olarak ağustos ayının ikinci yeni ayı 30 Ağustos’ta gerçekleşecek. Başak burcunda yeni ay ile yeni deneyimlerin arayışına giriyoruz.

30 Ağustos yeni ayında etkin role sahip olacak Jüpiter’in gerilemesi 11 Ağustos’ta sona erdi. Tam 4 ay süren gerilemeyle beraber onun işleri kolaylaştıran, bolluğu bereketi akıtan, biz adım attıkça önümüze kolaylıkları, fırsatları çıkaran enerjisini beklediğimiz bir döneme girmiştik.15 Ağustos Kova dolunayında geri dönüşünü hissettirdi. Gerileme boyunca vazgeçmediysek, yorulup hedefe giden yolu terk etmediysek 30 Ağustos yeni ayında da enerjisini patlatıp yenilikleri, ferahlığı arttırmaya yönelik çalışmaları tetikleyecek.

Bu dönemde tüm olanlar, tüm çaba, çalışma azmi, tüm verimlilik arayışı, beraber çalışma, beraber üretme motivasyonları özünde artık bir büyüme, sıçrama yakalamak için. Kolaylık, neşe, yükselmiş rahatlık ve refah deneyimleri için… Jüpiter, yeni deneyimlere ulaşma yolunda, sahip olduğumuz bakış açılarını yenilemeye yönlendiriyor.

Başak Burcunda Yeni ay

Başak yeni ayı sürecinde yeniyi üretmeye veya mevcut durumu yukarı taşımaya çalışırken kullandığımız eski yöntemleri, halihazırda sahip olduklarımızı yeni bir bakışla irdeleyebiliriz. Cesaret ve özgüven yükselirken hedefin gerektirdiğine kıyasla “sandığım kadar zayıf ya da güçsüz değilmişim” algısı gelişebilir. Özgüveni yakalamak için mükemmele ihtiyaç duyuyor ve sınırsız çabalıyorsak dengeleyici farkındalıklar yakalayabiliriz.

Bu süreçte sahip olduğumuz ancak atıl kalmış davranışların, toz tutmuş fikirlerin, otomatik olarak yaptığımız halde faydasının farkında olmadığımız gündelik uygulamaların değerini fark edebiliriz. Elimizde olup kullanmadığımız, aile yadigarı da olabilecek maddi-manevi değerleri kullanıma geçirebiliriz. Soyut-somut, düşünsel ya da fiziksel boyutta, yetenek, daha önce aldığımız bir eğitim ya da maddi kaynak olarak sahip olduğumuz ancak bilmediğimiz, farkında olmadığımız değerlerin ortaya çıkışıyla aradıklarımıza zaten sahip olduğumuzu görebiliriz. Buralardaki cevherleri keşfetmemiz yeniyi gerçekleştirme veya büyüme yolunda ileri taşıyabilir. Şimdiye kadar yaptığımız tüm çalışmaların arka planda doğurmuş olduğu pozitif sonuçları görebiliriz.

“Ne istiyorum?”

Bu sırada istediklerimiz sis altında olabilir. Yeni bir deneyim, daha fazla büyüme için motivasyon ve enerji sahibiyken ulaşmak istediğimiz noktayı, bu enerjiyi kullanacağımız yeri netleştirmekte zorlanabiliriz. Aldanmadan, yanılmadan, istediğimize layık olmadığımızı düşünmeden varmak istediğimiz yeri araştırmak fayda sağlayabilir. Sisin aralanması, gizli kalmışların açığa çıkması mümkün.

Ne istediğimizi araştırırken ve yeni bir deneyimin peşinden koşarken esasen ulaşmak istediğimiz hisse bakmak aradığımız deneyimi bulmaya da yardımcı olabilir. Planlama, araştırma soruşturma eylemlerini süreçte tutmak yarar sağlayacaktır.

Başak burcunda yeni ay ile ilgili bu etkileri hangi alanlarda alacağınıza dair yükselen burcunuza öncelik vermenizi öneririm:

Koç:

Çalışma ortamı, şartları, çalışma arkadaşları, beden, spor, diyet ve sağlıkla ilgili konular

Boğa:

Sevgi, aşk, romantik birliktelikleriniz, hobileriniz, yaratıcılığınızı ortaya koyma ve çocuklarla ilgili konular

İkizler:

Ev, aile, güvende olma hissi, yaşadığınız yer/şehir/ülke ile ilgili konular

Yengeç:

Yakın çevre, kardeşler, akrabalar, kısa seyahatler, iletişim kurduğunuz insanlar ve iletişim şekliniz, öğrenme ve eğitim ile ilgili konular

Aslan:

İş, gelir ve harcamalar, para kaynaklarınız ile ilgili konular

Başak:

Beden, görüntü, dışarıdan nasıl algılandığınız, kendinizi ortaya koyma biçiminiz, tek başına var olma ve ilişkilerinizle ilgili konular

Terazi:

Sevdiklerinize destek ve yardım, sağlık, bilinçaltı ve spiritüel konularla ilgilenme, izole hissetme, içinizle bağlantı kurma ile ilgili konular

Akrep:

İdealleriniz, hedefleriniz, arkadaşlarınız, sosyal çevre ve bağlantılarınızla ilgili konular

Yay:

Kariyer, iş, toplumsal statünüz, çalışma hayatı, eş ve anne/baba olma ile ilgili unvanlarınız

Oğlak:

Eğitimler, seyahatler, yurtdışı, medya, yayıncılık, interneti kullanma, hayata bakış açınız ve ruhsal alanda gelişim ile ilgili konular

Kova:

Para durumu, alacaklarınız, borçlar, ödemeler, miras, eşinizin para kaynakları, ortaklı gelirleriniz ile ilgili konular

Balık:

İlişkiler, evlilik ve iş ortaklıklarıyla ilgili konular

Sevgiyle…❤❤

Hazal Özkan

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan