İremushka’nın Panosu

Saçınıza Uzman Dokunuşu | Kadir Alkan Hair Artist

2 Ağustos 2019
Yazı: Saçınıza Uzman Dokunuşu | Kadir Alkan Hair Artist | Yazan: İrem Savaş

Merhabaaa! Mevsimler değişiyor, yıl değişiyor, saç kesim modelleri de buna paralel olarak değişime ayak uyduruyor.

Büyük değişimler açıkcası bana göre değildir. Saçımın rengine, ya beğenmezsem endişesi ile hiç dokundurmamış bir insan olduğumu söylersem kuaför seçiminin benim için ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.

Saç en göz alıcı aksesuarımızdır ve bence erkeği de kadını da bir bütün hale getirir. Bu nedenle, mutlu bir kuaför macerası atlatmanız için bu hafta sizlere Türkiye sınırlarını aşmış olan, Bursa’nın da yeni kavuşmuş olduğu Kadir Alkan Bursa Şubesi’ni (@kadiralkanbursa) tanıtmak istedim.

Metin Eren | Dünya Şampiyonu

“Gülmeyi bilmeyen dükkan açmasın!”

Bursalılar olarak gururumuz olarak adlandırabileceğimiz değerli abim Metin Eren (@saloonmetineren) aslında şehrimizde bir ilke de imza atmış oldu ve Türkiye’nin ilk onaylanmış erkek kuaförü olan Kadir Alkan Hair Artist’in (@kadiralkanofficial) franchisingini alarak işin uzmanını ayağımıza getirdi.

Salon yalnızca erkeklere mi hizmet vermekte?

Tabii ki hayır! Çeşitli örgü modelleri, anatomik saç kesimlerinden manikür-pediküre kadar birçok alanda da işinin ehli bir salon.

Anatomik Saç Kesiminin Şampiyon Noktası

Kadir Alkan anatomik saç kesimini;

“Kişinin kafa şekline en uygun traşa karar vererek anatomik kesim yapıyoruz. Anatomik kesimde en önemli aşama yapay zekadır. Özellikle teknolojinin gelişmesiyle akıllı telefonlar yüz şeklini tanıma konusunda oldukça ilerlediler. Bu uygulamalar sayesinde mobil uygulama üzerinden kişiye en uygun anatomik saç kesimine karar vereceğiz.”

Diyerek iddialı bir şekilde ifade ediyor.

📍FSM Bulvarı no:55/A, Bursa
☎️ 0(850) 303 53 77

Sezonun en revaçta modellerini aynaya baktığınızda gülümseyerek karşınızda görmek paha biçilemez olacaktır. En yakın zamanda randevumuzu alıp, tabuları yıkmak için Kadir Alkan Bursa Şubesi’ni ziyaret ediyoruz.

Kuaför seçerken nelere dikkat etmeliyiz?

• Temizlik ve Hijyen:

Seçim yapılırken insanların en çok dikkat ettiği hususların başında salon temizliği ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı gelir. Temizliğe özen verilmemesi görsellik açısından olumsuzluklara yol açacağı gibi sağlıksız ortam oluşumuna da sebep olmaktadır. Düzensiz ve kirli olan kuaför salonunda hizmetin iyi olması beklenemez.

• Tecrübeli ve Eğitimli Kuaför:

Mesleklerin birçoğunda tecrübeli olma gereksinimi her açıdan önemli olurken, kuaför hizmetlerinde bu durum daha da önemlidir. Bunun nedeni ise imajınızı belirleyecek olan kişinin hem bilgili hem de yılların tecrübesi ile hizmet sunması gerekir. Bilgi birikimini zaman içerisinde edinerek tecrübe kazanan kuaförün birçok farklı sınava tabi tutularak belgeyi hak etmesi gerekir.

• Fikir Verebilmesi:

Kendi kuaförümden başkasına gitmem mantığından çıkmanız size yol gösterecektir. Bir saç modelini size uygularken yüz hatlarınızı dikkate alarak öneride bulunulması sonucu başarılı kılacaktır.

Sıradan olma, sıranı al ve gel ✂️

İrem Savaş

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

3 YORUMLAR

  • Yanıtla Hande Savaş 2 Ağustos 2019 at 12:52

    Harika bir öneri yazısı olmuş kuzum. Mutlaka gidilmeli gerçekten 🌸

  • Yanıtla Nihal Tezer 2 Ağustos 2019 at 16:03

    İşini bu sekilde geliştirip cesur ve vizyon sahibi girişimcilere yazılarında yer vermen çok güzel İremcim. Harika bir tanıtım yazısı, başarılar diliyorum.

  • Yanıtla Seçil Heptaşkın 2 Ağustos 2019 at 21:55

    Son günlerde oğlumun saç krizini duymuş da yazmışsınız gibi.
     
    Son krizden sonra saçlarımızın tekrar kesime hazır hale gelebilmesi bir kaç ayı bulsa da önerinizi dikkate alacağız. 😔

  • Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan