Şüyuu Vukuundan Beter

Tanışalım mı?

21 Nisan 2022

Öykü: Tanışalım mı? | Yazan: Diren Selimoğlu

 

“Zira ortada gülümseyerek ifade edilecek bir şey göremiyorum.”
Devlet Bahçeli

 

Işılsu merhaba.

Öncelikle kusura bakma bir anda öyle mesaj falan attığım için. Birine benzettim bilmem ne bahanelerine girmeyeceğim. Fotoğrafını görünce seninle konuşma ihtiyacı hissettim. Benim için yaratıldığına inanıyorum çünkü. İlgi alanlarında en çok sevdiğin filmin Bin-Jip olduğunu yazmışsın. Benim de o film.

Kore Sineması’nı da çok severim. Bu bir işaret bence tanışmalıyız. Senin için kapattığım feysbuk hesabımı tekrar açtım. Sırf bu mesaj için.

Feysbuk arkadaşlarımın çoğunun kız olduğunu göreceksin. Ayıptır söylemesi birçoğuyla yattım. Ama artık bu günah gecelerinden sıkıldım. Düzenli bir duygusal ve cinsel ilişki istiyorum. Bunu seninle yakalayabileceğime inanıyorum. Bu arada arkadaşlık isteğimi kabul edersen diğer fotoğraflarını da görebilirim. Bikinili fotoğraflarını falan merak ediyorum. Ön hazırlık olsun değil mi? 😛 😛 Çok komik olduğumu tanıyınca anlayacaksın…

Kendine iyi bakıyosun…

Diren (Askerliğini yapmış editör)

 

* * *

Yine ben Işılsu!

Mesajıma cevap vermediğin gibi arkadaşlık teklifimi de kabul etmemişsin. Kırıldım 🙁 Ama henüz profiline bakmadığını varsayıyorum. Ve hayatının adamından iki kere peş peşe mesaj görünce sevineceğini düşünüyorum. Bir de şeyi merak ettim bu fotondaki gözlük çakma mı, gerçek mi? Her şekilde yakışmış yine de…

Bu haftasonu Asos kaçamağı yapalım mı? Bildiğim bi pansiyon var. Beraber gidersek indirim alırız. Bu güzel günlerimizi deli dolu geçirmek varken nedir orgazma muhtaç bedenlerimizi AVM’lerde, kebap salonlarında çürütmek?

Bunlar benlik şeyler deği Işıl. (Sana Işıl diyebilirim di mi)

Sence?

Diren

 

* * *

Selamünaleyküm Işılsu

Yıllardır kullanmaya kullanmaya Feysbuk kullanmayı unutmuşum. Herkese açık profilinde nişanlı olduğunu göremedim o yüzden kusura bakma. Nişan çok önemli tabii. Önemli ve güzel bi süreç. Evleneceğin insanı ve ailesini daha yakından tanıma ihtimalini yakalıyorsun. Eşini her yönde tanıma şansını yakalıyorsun. Birlikte yaşayabilir miyiz? Anlaşabilir miyiz? gibi sorulara cevap buluyorsun. Yatakta iyi bir ikili olup olmadığınızı da anlıyorsun tabii. (Tabii o sizin bileceğiniz iş) Çok güzelsin. Tebrik ediyorum. Allah sahibine bağışlasın. Olur da ayrılırsanız, nişanı falan atarsanız yatakta memnun kalmazsan :p bana ulaş. Nerede bulacağını biliyorsun… (Komik olduğumu söylemiştim. Nişanlın da komik mi?)

Hayırlı Ramazanlar…

Diren (Askerde gazino sorumlusuydum)

 

* * *

Işılsu gerçekten insan değilmişsin. O kadar tebrik ettim insan bir teşekkür eder. Bu sana son mesajım. Bir daha rahatsız etmeyeceğim seni merak etme. Belki feysbuku kapatırım çünkü çok derin yaralar açtı bende. Ulaşmak istersen telefon numaram: 0533311…4 (532’li numaram vardı da sattım onu.)

Hoşçakal…

Kalbi kırık Diren

 
 
 
Diren Selimoğlu
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

4 YORUMLAR

  • Yanıtla Didem Çelebi Özkan 21 Nisan 2022 at 08:51

    Süperdi, çok sevdim, çok güldüm 😂 Kendi DM kutumdaki benzer mesajlar geldi geçti gözlerimin önünden 🙃
     
    Bu öyküyü bir kadın yazsa bu kadar şaşırmazdım açıkçası. Sonuçta her gün kendisine gelen mesajları derlemesi yeterli olurdu. Fakat bir erkek yazdığında işin içine empati ve gözlem girmesi gerekiyor. Çok başarılıydı Direncim 👌🏻
     
     

    NOT:

    Aslında ben bu hafta “Tinder Hikâyeleri“nin ikinci bölümü gelir diye düşünüyordum. Dilerim devamını yazmayı planlıyorsundur. O seri de çok heyecanlandırmıştı beni.
     
    Hem komik hem çok gerçek kalemini seviyorum. Tebrikler 👏🏻
     
     

    SON NOT: 🙈

    Bir de bu hikayenin başlığı SenVeben’de yayınladığım ilk yazıyla aynı. “Tanışalım mı?” dergiyi kurup 6 Mayıs 2017’de ilk yayına aldığım yazının adı aynı yazmanda 😁

    • Yanıtla Diren Selimoğlu 10 Mayıs 2022 at 12:16

      Öncelikle geç cevabım için özür. Oldukça yoğun bir dönemdeyim (: Çok çok teşekkür ediyorum bu güzel yorumun için. Beğendiğine çok sevindim gerçekten (:
       
      Tinder Hikâyeleri’nin yenisi yolda. Umarım onu da beğenirsin (:
       
      Başlık ortaklığı hoş tesadüf olmuş. Ayrıca sevindim onun için de (:

  • Yanıtla Şen Sevgi Erişen 30 Nisan 2022 at 19:02

    Eğlenceli yazını okumak bana iyi geldi. Teşekkürler

    • Yanıtla Diren Selimoğlu 10 Mayıs 2022 at 12:17

      Çok mutlu oldum beğendiğinize. Teşekkür ediyorum güzel yorumunuz için. Geç cevabım için de özür diliyorum; biraz kalabalık bir dönem benim için (:

    Cevap Yaz

    Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
    Girne Antik Liman
    Girne Antik Liman
    Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan