Astroloji

Terazi Dolunayı | 16 Nisan

11 Nisan 2022

Yazı: Terazi Dolunayı | 16 Nisan | Yazar: Esra Felek

Plütonik Terazi Dolunayı bizlere ilişkilerde büyük dönüşüm zamanı diyor.

İlişkilerinde uyum için kendinden neler verdin? Karşı taraftan neleri alamadın? İlişkinde eşitlik noktasında neredesin? Tam da bu soruları soruyor.

Dolunay yükseleni Akrep ve yöneticisi Mars Balık burcunda eşitliği, adaleti simgeleyen Juno ile adalet için mücadele edeceğimizi söylüyor. Ancak kavgacı tondan ziyade akışa güven dese de dönüştürücü Plütonik etkiden dolayı daha yüksek bir perdeden mücadelenin olacağının altını çiziyor.

Dolunaylar ışığın maksimum olduğu eril-dişil dengemizi bulmakta zorlanacağımız, bunun yanında açıklığın, netliğin olduğu zamanlardır. Net olmazsak hayatta neye göre adımlar atacağız değil mi?

Yükselen Burçlara geldiğimizde neler olacak bakalım mı?

Yükselen Koçlar:

Yükselen Koçlar, bu dolunay ilişkiler, ortaklıklar alanınızda gerçekleşeceğinden plütonik dönüştürücü etki ile de bitmesi gerekenler ilişkiler bitecek, mevcut ilişki devam edecekse de dönüşerek devam edecek. Parasal anlamda da beklenmedik kazançlar söz konusu olabilir. Tetikte kalın!

Yükselen Boğalar:

Yükselen Boğalar, bu dolunay gündelik yaşamınızda ve sağlık evinizde gerçekleşecek. İş yerinizle ilgili dönüşüm sinyalleri mevcut yapının değişiminin altını çiziyor. Hakkınızı almak isteyeceğiniz, alma-verme dengesinin bozulduğunu hissedeceğiniz bir etki yaratacaktır. Bu konuları aklı-selim ele alın!

Yükselen İkizler:

Yükselen İkizler, bu dolunay sizin hobi, çocuklar ve romantik ilişkiler alanınızda gereçekleşecek. İlişkinizde dönüşüm zorunluluğu olduğunu farkedeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İlişkinizi masaya yatırın mutlaka. Ne olmalı? Ne olmamalı?

Yükselen Yengeçler:

Yükselen Yengeçler, bu dolunay sizin ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. Dolunay etkisiyle aile içinde çetin tartışmalar gündeme gelebilir. Bugüne kadar yönettiğinizi düşündüğünüz, biriktirdiğiniz duygular ortaya çıkabilir. Sonrasında söylediğinize pişman olacağınız cümlelerden uzak durun!

Yükselen Aslanlar:

Yükselen Aslanlar, bu dolunay sizin yakın çevre, ticaret, eğitim ve kısa seyahatler alanınızda gerçekleşecek. Bu konularda hayatınızın yoğun geçeceğini söylüyor. Aldığınız eğitimlerin ve ticari girişimlerin meyvelerini alacağınız bir dönem olabilir.

Yükselen Başaklar:

Yükselen Başaklar, bu dolunay sizin para ve kaynaklar alanınızda gerçekleşecek. Eşinizden gelecek kazançlar, miraslar, ortaklı paralar gündeminize oturabilir. Parasal hamlelerin ve yatırımların netleşeceğinin altını çiziyor.

Yükselen Teraziler:

Yükselen Teraziler, bu dolunay sizin benlik ve kimlik alanınızda gerçekleşecek. Çevrenizin değişebileceği, kariyer değişikliği yaşayabileceğiniz, bambaşka bir alana da geçiş yapabileceğiniz bir dönem. Dolunay sizin üzerinizde parlıyor. Işığınıza sahip çıkın!

Yükselen Akrepler:

Yükselen Akrepler, bu dolunay sizin iç dünyanız, sağlık alanınızda gerçekleşecek. Hem sağlık konularına önem vereceğiniz ve gündeme alacağınız bir dönem. Sağlıklı beslenmeyi ve sporu da hayatına alabilirsiniz. Kontrollerinizi de ihmal etmeyin derim.

Yükselen Yaylar:

Yükselen Yaylar, bu dolunay sizin sosyal çevre, arkadaşlar ve gelecek planlar alanınızda gerçekleşecek. Arkadaş çevrenizin sizin hayatınızdaki etkisinin artacağı gibi gelecekle ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Başladığınız bir proje varsa da onu bitirebilirsiniz.

Yükselen Oğlaklar:

Yükselen Oğlaklar, bu dolunay sizin toplumsal roller ve kariyer alanınızda gerçekleşecek. Eril enerjilerle (patron, baba, eş gibi) gerginlikler olabilir. Dönüştürücü iş olanakları da bu durumlar sonucunda sizi başka noktalara taşıyabilir.

Yükselen Kovalar:

Yükselen Kovalar, bu dolunay sizin felsefe, yüksek öğrenim ve yurt dışı alanınızda gerçekleşecek. Bu konularla ilgili aldığınız eğitimleri fırsata dönüştürmek için yararlı olabilir. Kararsızlıkların azaldığı ve yüksek öğrenimle ilgili planların netleşeceği bir dönemdesiniz. Yurtdışında işleriniz varsa veya tatil için güzel zaman.

Yükselen Balıklar

Yükselen Balıklar, bu dolunay sizin davalar, miraslar ve büyük yatırımlar alanınızda gerçekleşecek. Bu da ortaklı paralar, miras gibi gündemlerin olacağını gösteriyor. Yine de parayı yönetimine ve borçlanmalara dikkat etmenizde fayda var.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan