Astroloji

Yay Dolunayı | 14 Haziran

13 Haziran 2022

Yazı: Yay Dolunayı | 14 Haziran | Yazan: Esra Felek

14 Haziran’da Yay burcunda ve yükseleni Terazi’de konumlanacak bir dolunay gerçekleşecek. Dolunayların genelde tamamlanmaları, bitişleri ve vazgeçtiklerimizi anlattığını daha önce yazmıştım. Bu dolunay Yay’ın rahatlatıcı ve pozitif etkisini taşırken, inançlarımızı, yargılarımızla ilgili bitişleri anlatıyor. Diğer yandan dolunay yükselenine kavuşum yapan Uranüs bize bu dolunayda “Beklenmeyeni de bekleyin!” diyor. Özellikle de ilişkiler ve para konusunda. Bu dolunayın genel enerjisinde aldanmalara dikkat etmenin altı çiziliyor. Heyecanlarınızın, bir şey olmazların peşinden gitmeyin derim.

Bu dolunayın burçlara etkisi ne olacak derseniz;

Yükselen Koçlar

Yükselen Koçlar, eğitim, ticaret, yurtdışı bağlantılı işler gündem olabilir. Geleceğinize dönük planlarınızı iyi yapmalı ve doğru şekilde fırsatları değerlendirmelisiniz. Sorumluluklarınızda artış var. Dinlenmeyi ihmal etmeyin!

Yükselen Boğalar

Yükselen Boğalar, bu dolunay ortaklı paralar, krediler ve miras evinde gerçekleşeceğinden bu konularda bitişler, netlikler söz konusu olabilir.

Yükselen İkizler

Yükselen İkizler, ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Stres yaratacak gündemlerden ve olayları anlamadan büyütmemekte fayda var.

Yükselen Yengeçler

Yükselen Yengeçler, bu dolunay iş, çalışma koşullarınızı ve sağlığınızla ilgili gündemleri önünüze getirebilir. Gizli düşmanlarınız bu dönem ortaya çıkabilir!

Yükselen Aslanlar

Yükselen Aslanlar, bu dolunay sizin aşk ve çocuklar ile ilgili evinizde gerçekleşiyor. Özellikle ilişkilerde hem yoğun hem de çatışmalı günler olabilir. Yalnız olanlar için bu dolunay adayları daha görünür kılabilir.

Yükselen Başaklar

Yükselen Başaklar, bu dolunay size iş ile ilgili fırsatlar verirken bir yandan da taşınma, gayrımenkul alım-satım gibi konular da getirebilir. Çevrenizden destek alacağınız bir dönemdesiniz.

Yükselen Teraziler

Yükselen Teraziler, bu dolunayla birlikte seyahatler artabilir. Bununla beraber kariyerle ilgili yapılanmalar konusunda çalışmanız gerebilir. Hareketliliğin arttığı bir dönemdesiniz.

Yükselen Akrepler

Yükselen Akrepler, bu dolunay para ve kaynak evinizde olacağından parasal konular da pürüzler yaşayabilirsiniz. Değişkenlikleri yönetmekle uğraşabilirsiniz.

Yükselen Yaylar

Yükselen Yaylar, bu dolunay sizin kimlik, benlik ve yakın çevre evinizde gerçekleşiyor. Çevrenizle ilgili yanlış anlama ve aldanmalara dikkat edin. Bununla birlikte evlilik ve ortaklık alanınızda da gerginlikler olabilir.

Yükselen Oğlaklar

Yükselen Oğlaklar, kadersel ve yönetemediğiniz durumlar ortaya çıkabilir. Burada akışa bırakmayı bilmek ve olanda ki iyiyi görmeye çalışmak anlamlı olacaktır.

Yükselen Kovalar

Yükselen Kovalar, bu dolunayla birlikte sosyal çevrenizde ön planda olabilir. Yeni projelerde de yer alabilirsiniz. Kariyer ile de plan ve yeni umutların yeşermesi de olası.

Yükselen Balıklar

Yükselen Balıklar, bu dolunay kariyer evinizde gerçekleşecek ve sizi ön plana taşıyacak. Kariyer ile ilgili ani değişiklikler de yaşayabilirsiniz.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan