Astroloji

Koç Yeni Ayı | 1 Nisan

28 Mart 2022

Yazı: Koç Yeni Ayı  | 1 Nisan

Nisan ayının ilk günü gruplar, gelecek projeler ve umutlar evinde, Koç burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Hem Merkür’ün hem de Chiron’un eşlik edeceği bu yeni ay iletişim, seyahat içerikli durumlar için başlangıç yaratırken, bir yandan da şifa çalıştıracak bir enerji barındırıyor. Sistem, bu yeni ayla bize gelecekle ilgili sorumluluk alırsan ve başkalarının da yararını düşünerek ilerlersen sana izin vereceğim diyor. Ez cümle baharın başlatan ateş enerjisi bize “Ateşi yanına al ama onu dikkatli kullan!” diyor!

Yükselen Koçlar:

Bu yeni ay sizin kişisel farkındalık, kimlik, başlangıçlar evinizde gerçekleşiyor. Burada Yeni Ay ile kendi yaşamınızla ilgili kararlarınızı, hedeflerinizi başlatma enerjisi mevcutken Koç burcunun da getirdiği cesaret ile de bu durum katmerli hale geliyor. Bu hedefleri gerçekleştirmek için harekete geçmek için sorumluluk alarak planlı ilerlemeniz gerektiğinin altını çizmek isterim.

Yükselen Boğalar:

Bu yeni ay kendinizi aşma ve ruhsal konularda yeni farkındalıklar getiriyor. İç dünyanızda, geçmişten getirdiğiniz hangi alanlarda yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz bu alana bakın. Yazın, çizin, ilham alın. Yeni Ay’ın Chiron ile kavuşumda oluşu da şifayı beraberinde bu alanlara akıtacaktır.

Yükselen İkizler:

Bu yeni ay sizin geleceğe yönelik planlar, umutlar ve sosyal çevrenizi sembolize eden evinizde gerçekleşiyor. Sizi gelecek planlarınıza taşıyacak yeni insanlarla tanışmak veya yeni gruplara dahil olma enerjisi taşımakta.

Yükselen Yengeçler:

Bu yeni ay sizin itibar, toplumsal kimlik ve kariyer evinizde gerçekleşiyor. Kariyer açısından destekleyici, projeler başlatma, liderlik etme anlamında sizleri destekliyor. Eğer aklınızda olan bir kariyer değişikliği veya bir görev değişikliği isteğiniz var ise bunu sorumluluk alarak yönetmeniz açısından destekleyici olduğunu paylaşayım.

Yükselen Aslanlar:

Bu yeni ay sizin yurt dışı seyahat, yüksek öğrenim ve yaşam felsefenizi anlatan evinizde gerçekleşiyor. Yurt dışına ile ilgili gündemler söz konusu olabileceği gibi parasal yatırımlar için de destekleyici bir dönemdesiniz. Ortaklı işler ve kazançlarda dikkatli olmanız gerektiğinin ve her şeyi yazılı evraklar üzerinden yönetmenizi tavsiye ederim.

Yükselen Başaklar:

Bu yeni ay sizin krediler, yatırım evinizde gerçekleşiyor. Bu konularda işleriniz hızlanabileceği gibi yeni yatırımları da destekliyor diyebilirim. Günlük yaşamınızda bazı aksaklıklar ve engeller olabilir. Bunları da yönetme ihtiyacındasınız. Sistematik ve planlı ilerlemekte fayda var.

Yükselen Teraziler:

Bu yeni ay evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar evinizde gerçekleşiyor. Ortaklı iş başlangıçları aşısından girişimleri desteklerken evlilik ve ilişki gündemi açısından da yeni başlangıçlar getirebilir. Günlük hayattaki işlerimizde hızlanma olabilirken, Satürnyen etki ile de bunları disiplinle ele almak durumundasınız.

Yükselen Akrepler:

Bu yeni ay günlük hayat, iş yaşamı ve sağlık evinizde gerçekleşiyor. Sağlığınızla ilgili beslenme ve spor anlamında destekleyici enerjiler mevcut. Bunun dışına iş hayatınızda yeni iş fırsatları ve seyahatler gündeminize gelebilir. Aile veya ev ile ilgili konularda engellerle karşılabilir ve bu konuları da kendi bireysel istek ve düşüncelerinizi de ortaya koyarak eşitlikçi prensipte çözebilirsiniz.

Yükselen Yaylar:

Bu yeni ay çocuklar, hobiler ve aşk evinizde gerçekleşiyor. Bu konularla ilgili güzel başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de destekleyici bir enerji mevcut. Aynı zamanda şans ve fırsatlar evi de olan bu alanda daha pozitif bir dönemi başlatıyor. Kardeşler ve yakın çevre ile ilgili doğru yönetmek anlamlı olur.

Yükselen Oğlaklar:

Bu yeni ay sizin ev, aile ve yuva alanınızda gerçekleşiyor. Toprak, arsa ve ev gibi yatırım için uygun dönemler diyebiliriz. Ödemeler ile ilgili pürüzler yaşanabilir. Bunun için yazılı evraklar üzerinden kendiniz korumaya almanızı tavsiye ederim.

Yükselen Kovalar:

Bu yeni ay sizin iletişim, yakın çevre ve eğitim alanınızda gerçekleşiyor. Eğitim, seyahat, yakın çevre ile ilgili konularda bu dönem kararlar alıp aksiyona geçebilirsiniz. Günlük hayatınızda pürüzler hissetseniz de bunlara karşı yargıda kalmadan çözme niyetiyle yaklaşmalısınız.

Yükselen Balıklar

Bu yeni sizin değer, beden, yetenekler ve kişisel kaynaklar evinizde gerçekleşiyor. Parasal kaynakların artabileceği aynı zamanda da sağlıkla ilgili de kendinizi iyi hissedeceğiniz bir dönem.
 
 
Esra Felek
 
 

BEĞENEBİLECEĞİNİZ İÇERİKLER

No Comments

Cevap Yaz

Yazı: Pembeden Yeşile Bütünlük | Yazan: İrem Savaş
Girne Antik Liman
Girne Antik Liman
Öykü: Umarım Bu Gece Öldürülmem | Yazan: Didem Çelebi Özkan